Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

Patryk96 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
01.12.2012 21:56    #2001     Sufler - Inne - Football Manager 13
Kupiłem właśnie FM 13 i mam pytanie.
Czy muszę ściągnąć tego patcha który wyszedł czy steam mi sam go ściągnie albo poprawi te błędy, które były w grze ?

dajmipapier Partyzant

01.12.2012 21:31    #2002     Sufler - Inne - fm 2013 - konto steam
niedawno kupiłem oryginalny klucz do fm 2013 ze strony gamecodes.pl i mam do zaoferowania dostep do konta Steam za jedyne 10zł
wiecej info pod numerem gg 9184524 . zadnej sciemy ! 10zl i cieszysz sie dostepem do gry bez zadnych crash dumpow ;)
wysylam zdjecia potwierdzajace autentycznosc konta steam

dajmipapier Partyzant

01.12.2012 21:30    #2003     Sufler - Porady do gry - crash dump FM 13
niedawno kupiłem oryginalny klucz do fm 2013 ze strony gamecodes.pl i mam do zaoferowania dostep do konta Steam za jedyne 10zł
wiecej info pod numerem gg 9184524 . zadnej sciemy ! 10zl i cieszysz sie dostepem do gry bez zadnych crash dumpow ;)

dajmipapier Partyzant

01.12.2012 21:30    #2004     Sufler - Inne - konto steam

dajmipapier Partyzant

SithLord Partyzant

Też pierwszy egzemplarz/klucz kupiłem na all..ro, również miałem klucz, który był wcześniej zarejestrowany, zgłosiłem reklamację, po kilku dniach gdy Steam potwierdził, że to nie ja aktywowałem klucz miałem wybór nowy klucz lub zwrot kasy. Oczywiście ja już zdążyłem być w sklepie i kupić pudełkową wersję, więc wybrałem kasę.

matimax13 Partyzant

Witam! kupilem dzis na allegro klucz steam+ klucz rejestracji na cdprojekt. Zarejestrowalem sie na CDPRojekt bez najmniejszego problemu. jednak gdy wpisuje kod steam w moim koncie wystepuje blad o niepoprawnosci. jednak jest to raczej nie mozliwe, bo kod byl kupiony ze sklepu ktory sprzedaje kody steam do gier (kilka tysiecy komentarzy, 5 negatywow). w takim wypadku jaki mnie dotknal nie moge zainstalowac gry, bo po prostu w zadnym stopniu jej nie posiadam, bo jak mam pobrac gre, ktora nie jest przypisana do mojego konta steam. Napisalem juz do nich, jednak prawdopodobnie dostane odpowiedz dopiero w poniedzialek, a screen z kodem z opakowania zostal wyslany z automatu. Mieliscie podobne problemy? jakies porady?

cichy90 Partyzant

01.12.2012 18:36    #2008     Sufler - Inne - konto steam
Wystarczy zapoznać się z regulaminem steam'a. Mimo wszystko na 99% jest to nielegalne. Sprzedajesz w ten sposób swoje konto które zakupiłeś.

dajmipapier Partyzant

01.12.2012 17:45    #2009     Sufler - Inne - konto steam
mam pytanie , czy jesli kupie oryginalny cd-key do fm 2013 , a pozniej bede chcial sprzedawac pasy do konto steam z ta gra , to czy jest to legalne ? czerpanie korzysci z takiego czegos? i nikt sie nie przywali ?

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

01.12.2012 13:53    #2010     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 13.1.3 Nowy Patch
[Quote]Ja natomiast spotkalem sie z problemem dotyczacym Polskiej Reprezentacji-zaczalem grac Widzewem, o dziwo powolano Brozia na towarzyski mecz z Irlandia. Patrze po meczu na statystyki, a tam chyba tylko 6 czy 7 graczy to byli real, reszta to "szaraki" z bardzo dobrymi statami. Wsrod tych real players byl Szczesny, Lewy, Obraniak, Blaszczykowski, Broz i ktos jeszcze nie pamietam dokladnie. Od razu sprawdzilem sobie druzyny mlodzikow naszej reprezentacji i tam wszyscy gracze to real players(jakis dziwny newgen z Atletic Bilbao sie nawet znalazl). Niestety nie pokaze zadnego screena gdyz nadpisalem na tym save inna gre, ale dogram do tego meczu towarzyskiego jeszcze raz, moze sytuacja sie powtorzy. Aha i mam jeszcze jedno pytanko do was: w wiadomosciach pojawia mi sie straszny syf, chcac to usunac wszedlem w subskrypcje ale boje sie tam pousuwac czesc tych znacznikow, bo moze sie okazac ze np nie beda pokazywaly mi sie newsy o zainteresowaniu moim graczem. Poradzcie mi jak powywalac wiekszosc tych pierdol tak, aby wiadomosci dotyczyly tylko mojego klubu, moich graczy,lig Polskich(gram na dodatku z II i III liga) jakies wazniejsze newsy z lig zagranicznych(ale i bez tego da sie zyc) i oczywiscie wiadomosci dotyczace rozgrywek miedzynarodowych.[/Quote]

Jeśli jeszcze ciekawi Cię to zagadnienie to:
Masz jakąś wiadomość która Cię nie interesuje klikasz obok tej wiadomości"nie pokazuj więcej tego info"--> //i do wyboru masz// "tylko dla tej listy życzeń" / "tylko dla tej ligi" "tylko dla tego zespołu" itp Ja pousuwałem raporty reprezentacyjne plus wyniki pucharów w anglii a także oceny pracy sędziego i jest o wiele lepiej :)

Nie wiem jaką mam teraz wersję gry ale Steam pobiera/sprawdza za każdym razem czy jest aktualizacja więc myślę że mam najnowszą. I teraz jest problem taki, że grając z mega słabym zespołem rywal potrafi
a) idealnie dośrodkować na główkę mimo, że widać gdzie piłka zostanie zagrana(jeden napastnik w polu karnym na moich 4 obrońców)
b) zrobić zryw przy linii bocznej i podać po linii gdzie wystarczy dobić piłkę na w sumie pustą bramkę bo nikt oczywiście nie może jej przeciąć.

Z jednej strony spoko bo każdy może mieć dzień ale z drugiej to trochę dziwne że nie można w takiej sytuacji lepiej zareagować.

Grając managerem na najniższym poziomie doświadczenia i trenując reprezentację Anglii na początku cokolwiek nie powiedziałem to piłkarze byli zgaszeni. Jednak zwalam winę na słabe doświadczenie jakie sobie wybrałem a nie błąd gry. Rooney 3 mecze 3 hattricki: http://www.cmrev(...)cie.html :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution