Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

Hattrick28 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
02.12.2012 11:17    #1991     Football Manager - Ogólna dyskusja - Punktacja managera
Dokladnie to chodzilo mi o to??

- Światowe tablice wyników.
Głębsze połączenie FM13 ze Steamem wprowadza światowe tablice wyników, co oznacza, że po raz pierwszy gracze będą mogli dokładnie zobaczyć swoją pozycję wśród menadżerów na całym świecie. Oprócz globalnego rankingu pojawi się również szereg mniejszych drabinek - każda do innego trybu gry, kraju i ligi. Rankingi wykorzystują rozbudowany system punktowania, który bierze pod uwagę różnorodne czynniki, w tym deklarowany poziom trudności, sytuację finansową klubu, a nawet płace piłkarzy, co czyni menadżerskie negocjacje jeszcze ważniejszym aspektem rozgrywki.

I GDZIE TO JEST !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????????????

dajmipapier Partyzant

02.12.2012 11:09    #1992     Sufler - Inne - konto steam
podalem komus haslo do konta steam ... i prawdopodobnie steam zablokowal to konto i wcielo mi cd-key . moge cos teraz zrobic ?

matimax13 Partyzant

Drogi SithLord'zie, zapewne chodziło mi o to czy takie sytuacje mialy miejsce, bo z tego co czytałem to takie rzeczy się zdarzały i ludziom pomagało odpalenie instalki z płyty. Poza tym problemy miałem też ze "sklepowa" wersja bf3, steam ciagle sciagal mi gre zamiast instalowac z plyty. jednak na innym forum znalazlem kilka rozwiazan ktore pomogly.

SithLord Partyzant

[quote="matimax13"]chcialbym zauwazyc, ze oczekuje jakiejs pomocy[/quote]

Hmmm nie rozumiem, na jaką pomoc liczysz ? Sprawa jest prosta, kupiłeś klucz wcześniej wykorzystany (jakoś dziwnie często Steamowi się zdarzają takie wpadki), napisałeś reklamację, czekasz teraz na jej uznanie i koniec sprawy. Co można poradzić w takiej sytuacji ? Uważam, że nic.

dajmipapier Partyzant

01.12.2012 23:01    #1995     Sufler - Inne - konto steam
czy jest mozliwosc ze steam sam zablokowal mi konto i zjadl cd-key do gry ??? prosze o pomoc

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

01.12.2012 22:43    #1996     Sufler - Inne - konto steam
Tyle przegrać ;(

Wchodzisz na Steama wylogowujesz sie, logujesz się ale nie podajesz hasła tylko zaznaczasz, że nie pamiętasz danych. Podajesz nazwę użytkownika i na maila ląduje info. Z resztą powinieneś sobie poradzić.

dajmipapier Partyzant

01.12.2012 22:29    #1997     Sufler - Inne - konto steam
prosze o pomoc . sprzedalem komus dostep do konta steam ... i teraz nie moge zalogowac bo jest napisane ze konto jest uzywane na innym komputerze . co zrobic zeby nieograniczona ilosc osob mogla korzystac z konta ???

dajmipapier Partyzant

01.12.2012 22:04    #1998     Sufler - Inne - Football Manager 13
niedawno kupiłem oryginalny klucz do fm 2013 ze strony gamecodes.pl i mam do zaoferowania dostep do konta Steam za jedyne 10zł
wiecej info pod numerem gg 9184524 . zadnej sciemy ! 10zl i cieszysz sie dostepem do gry bez zadnych crash dumpow
wysylam zdjecia potwierdzajace autentycznosc konta steam

01.12.2012 22:04    #1999     Sufler - Inne - Football Manager 13
Steam automatycznie pobiera aktualizacje. Sprawdź to w Ikona Steam w tray'u. Biblioteka--> PPM na grze FM---> Właściwości---> Aktualizacje---> Zawsze aktualizuj.

Witam
Pierwszy raz zdarzył mi się taki problem:
prowadzę klub i kadrę. Za około tydzień mam mecz i muszę ustalić skład na mecz towarzyski. Jakkolwiek nie ustawię składu, czy będę miał 11 czy 30 zawodników to w powiadomieniu mam informację, że mam 24 zawodników a powinno być max 23.
Ostatnio usunąłem wszystkich graczy z listy krajowej ale wątpię, że z tej okazji wyskakuje taki błąd.
Nie mogę kontynuować gry.

FM 2013 z wszelkimi patchami ze steam'a. Jeszcze bez żadnych modyfikacji.
System: Vista.
Czy ktoś spotkał się z tym błędem. Może ktoś poradzi jak pocisnąć dalej.

PS Wczytuję save'a sprzed 2-3 dni i ładuję zawodników na listę krajową ale to nie pomoga.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution