Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

lufcPL Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam. Kupilem wczoraj FM 2013 i tak jak koledzy wczesniej pisali odrazu w pierzwszym meczu zauwazylem ze obrona ma problemu z odbiorem pilki tzn. obronca jest caly czas kolo przeciwnika z pilka ale jakby bal sie mu odebrac pilke, choc nie za kazdym razem czasem odbieraja, ale zadko. Daltego wlasnie zwracam sie o pomoc. Czy jest juz jakis patch eliminujący ten problem i czy musze go sam pobrac i zainstalowac czy sama gra czy tam steam to zrobi, no i gdyby taki patch to po wgraniu go musze zaczynac gre od nowa czy nie? Prosze o pomoc.

marcin110987 Partyzant

02.12.2012 23:40    #1982     Football Manager - Ogólna dyskusja - Dziwny błąd FM 13
A ja bym jeszcze proponował sprawdzić w ustawieniach gry (wchodzisz w zakładkę ustawienia na dolnym pasku po uruchomieniu ekranu startowego), czy masz wersję gry 13.1.3 (najnowszą) i jeśli nie to zrób sobie update ze steam.
W kwestii RAM i pamięci wirtualnej to windows sobie sam domyślnie przydziela ile mu potrzeba pamięci wirtualnej (chyba, że ktoś świadomie coś pogrzebał w ustawieniach i ustawił sztywną wartość, w co wątpię w tym przypadku)

Voojitsu Partyzant

Bo geniusze z SI nie doliczyli do wymagań steama który też trochę potrzebuje więc tak to jest. Łudziłem się że może ludzie bzdury piszą że taki chłam, ścierwo,zwłoki, itp. wypuścili ale im dłużej gram tym bardziej jestem skłonny zgodzić się z tymi ludzmi.

chinczol Młody aktywista

Też tak czasami miewiam. Głównie jak włączam FM z ikonki zamiast z opcji "graj" w STEAM. Nic groźnego.

matimax13 Partyzant

no moze i przez to, ze pozna pora juz. To była odpowiedź na Twój post, w którym wynika, że nie nic nie można zrobić. no widocznie ma, skoro komuś pomogło, a sobie tego nie wymyśliłem tylko wyczytałem na innym forum. Moge Ci podać też inny przykład, koleś kupił przez internet kod steam do fm 2013, który nie działał, ale chłopak nie poddawał się i próbował co jakiś czas aż w końcu załapało i gra się "dodała". Tak więc proszę o posty, które mogą coś wnieść do tematu, a nie posty, z których nic nie wynika, prócz tego, że sie nic nie da zrobić, albo Wasze zdania na taki czy inny temat.

Patryk96 Partyzant

02.12.2012 16:11    #1986     Sufler - Porady do gry - !!!
właśnie mi coś steam ściągnął.

tagmen82 Partyzant

02.12.2012 15:41    #1987     Sufler - Porady do gry - !!!
sam sie aktualizuje gdy uruchamiasz gre i steam
... nie umiera ten kto trwa w pamięci żywych ...

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

02.12.2012 13:30    #1988     Sufler - Inne - konto steam
a nie wystarczy że wyśle zdjęcie z oryginalną płytką i kodem do niej i konto na jakim została gra załadowana do Steam'a?

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
02.12.2012 13:03    #1989     Sufler - Inne - konto steam
Sprzedając komuś dostęp do swojego konta złamałeś zasady korzystania ze Steam, więc jak najbardziej mogli Cię zbanować.

Choć moim zdaniem w tej sytuacji, po prostu ktoś był cwańszy od Ciebie i Cię wykiwał. Na Twoim miejscu kontaktowałbym się z osobami, którym sprzedałeś ten dostęp. Tylko, że prawdę mówiąc chyba nic im nie udowodnisz, a na policję też raczej nie masz jak iść, bo sam nie zachowałeś się legalnie.

I nie proś 8 razy o pomoc, napisałeś posta w sobotę wieczorem, wielu ludzi wtedy jest poza domem lub śpi, a w niedzielny poranek też za dużego ruchu na stronie nie ma, trochę cierpliwości.
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

Hattrick28 Partyzant

02.12.2012 11:52    #1990     Football Manager - Ogólna dyskusja - Punktacja managera
w grze czy na steam?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution