Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
Ekhm... Caly proces instalacji dodatkow graficznych masz opisany przy kazdym pliku na tej stronie i nie jest to problem wymagajacy zalozenia nowego tematu. Dodam jeszcze tylko, ze dodatki graficzne nie maja ze Steamem nic wspolnego. Temat zamykam

Btw. Dodatki graficze nie maja rowniez nic wspolnego z Revolution Update Team wiec na przyszlosc pisz takie pytania w odpowiednim do tego miejscu...

krzywy11 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Przepraszam ze zakładam nowy temat ale prosze niech ktoś mnie poinformuje jak na oryginalnego fm2013 moge sciagnac loga klubów stroje itp ? robi sie to tak jak w przypadku pirata czy przez steam jakos bardzo prosze o wyjasnienie z góry wielkie dzięki:)

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

FM13
gracze i trenerzy

http://steam(...)21345661 (niestety lista od jednego z uzytkownikow wygasla; przynajmniej link ktory ja posiadam wiec go nie wklejam)

reszta poradnikow:
http://steam(...)/guides/

Jak mozecie podrzuccie to do pierwszego posta(moze komus sie przyda)

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

11.02.2013 03:04    #1774     Football Manager - Świat taktyki - Pomoc w LFC
[quote]niedlugo chce zaczac 1 powazna kariere w fm 13
zastanawielm sie nad blackburn
co o tym sadzicie
czekam na jakies inne propozycje[/quote]

[quote]Ja mogę zaproponować Liverpool.[/quote]

&
[quote]Tym klubem nie da się nic ugrać.[/quote]

grubo polecialeś Patryku :D

poradnik jednego z uzytkownikow, moze się przyda:
http://steam(...)23181727

krzywy11 Partyzant

a tak w ogóle z innej beczki to mógłby mi ktoś powiedziec jak na steamie moge pobrac herby koszulki itp ? tak jak sie to robiło w piratach ?

arvanis Partyzant

Patche ściągają się automatycznie - jak odpalasz grę przez Steama od razu ściąga się patch.

Morrfi96 Partyzant

08.02.2013 17:08    #1777     Sufler - Edytor - FMRTE 2013 aktywacja licencji
[quote="dvl666"]a czy jest to bezpieczne na steam? chce tego uzywac tylko do scoutowania zawodnikow.[/quote]
Jak chcesz do scoutowania, to polecam Genie Scout

wojo46 Partyzant

Ok. Poradziłem sobie. Myśle, że to może innym pomoc w probemach z grafiką. Po prostu sprawdziłem spójność plików na Steamie
Steam
Biblioteka
Football Manager 2013 (prawym klawiszem myszy)
Właściwości
Pliki lokalne
Sprawdź spójnośc plików

sxz69 Młody aktywista

05.02.2013 20:33    #1779     Sufler - Inne - Parę pytań
Zmiana czegokolwiek zazwyczaj jest w ustawieniach ;]

Steam -> Settings -> Interface -> Choose language

magikoon Partyzant

05.02.2013 20:22    #1780     Sufler - Inne - Parę pytań
Czekaj czekaj bo mam to po angielsku wszystko nie wiem czy da sie tu zrobić polski zazwyczaj tylko robie prawym przyciskiem na steam i wybieram menagera w ktorego chce grac i tyle , jest moze tu zmiana jezyka? nie jeszcze nie ściągłem tego edytora nie wiem jak gdzie;/

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.