Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

CarlozSatana Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
14.03.2013 08:34    #1671     Sufler - Porady do gry - Nie mogę rozpocząć rozgrywki
Miałem niedawno to samo - "przeładowanie" Steam'a poskutkowało - zaktualizował się.
Jeśli nikt nikomu nigdy nic
to jeśli ktoś kiedyś komuś chociaż coś
to choć niewiele zawsze trochę.

fmaniac12412 Partyzant

14.03.2013 01:38    #1672     Sufler - Porady do gry - Nie mogę rozpocząć rozgrywki
Spróbuj zaktualizować poprzez STEAM FMa do najnowszej wersji gry.

Spróbuj przeinstalować DirectX'a oraz NET Frameworka.

Spróbuj: Wejdź w Panel Sterowania i opcje folderów, zaznacz w zakładce 'widok" pokazywanie ukrytych plików i folderów. Następnie przejdź do dysku na którym masz system zainstalowany. Przykład Dysk C i wtedy wejdź do Documents and Settings -> USER XXX (gdzie user xxx to nazwa użytkownika) -> dane aplikacji -> Sports Interactive -> FM13 i usuń wszystkie katalogi jakie się tam znajdują.

A jeśli chodzi o tego loga to przewiń i pokaż co dalej pisze. fm.exe to skrót a więc jakiś problem z aplikacją jest.

Ostatecznie spróbuj przeinstalować FMa, odinstaluj go, wyczyść wszelkie pozostałości po nim, po czym zainstaluj ponownie.

siwy930 Partyzant

lub po prostu zmień serwer pobierania w steamie, STEAM -> ustawienia -> pobieranie + cloud -> region pobierania. Polecam wziąć serwer z frankfurtu, dusseldorfu albo londynu. Trzy najmocniejsze serwery steama w europie:)

ostry13 Partyzant

Witam:-)
Ostatnio chcialem sobie włączyć managera 2013 i nie dalem rady. Przechodzi do okienka aktualizacyjnego steam i zatrzymuje sie na 1%. Po chwili wyskakuje komunikat:

Serwery steam są w tej chwili zbyt zajęte, by zająć się twoją sprawą dla gry Football Manager 2013. Kod błędu: (55).

Wszystko by było wporządku jakby to trwało jeden lub dwa dni a ja codziennie rano i wieczorem probuje i trwa to juz ponad tydzień.
Pozdrawiam
Pomóżcie

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

11.03.2013 23:05    #1675     Football Manager - Ogólna dyskusja - Kupno FM13
Moim zdaniem i nie tylko moim jest to PIRACTWO,ponieważ jedna licencja FM - przypada na jedno stanowisko komputerowe...co jest wyraźnie napisane w instrukcji gry...poza tym w przyszłości te konta Steam zostaną zbanowane tak jak to było z kontami do FM 2012 - co do aktualizacji to nie zawsze jest pod ręką koleś który Ci poda hasło weryfikujące Steam,a bez niego nie zaktualizujesz online FM- na początku tuż po sprzedaży to będzie z chęcią podawał - zobaczycie za miesiąc,dwa albo jak wyjdzie nowszy FM czy będzie Wam podawał ten kod,a będziecie potrzebowali przeinstalować FM-a...(chyba że macie jednego maila z jednym hasłem i nikt tego hasła nie zmieni)...Wasz wybór i sumienie - ja kupiłem oryginał i mam to gdzieś.Pozdrawiam :):):)

P.S.Napisałem ten post po to żeby uświadomić co niektórych że jest to piractwo i przestrzec tych co mają zamiar kupić takie konto - chociaż 10 zł czy nawet mniej to żadna strata...tymbardziej nie moja...Co do Redaktora "ShedEnd" tej stronki to ja na Twoim miejscu bym się tym nie chwalił że tak kupiłeś FM-a bądź co bądź to oficjalna strona tej gry...:):):)Pzdr

dylan85 Partyzant

11.03.2013 22:19    #1676     Football Manager - Ogólna dyskusja - Kupno FM13
Kupiłem tak konto steam zaraz po premierze, teraz niestety dane są już nieaktywne, gościu ma konto na allegro zablokowane i same negatywy od kretynów którzy myśleli że za 30 zł kupują samodzielne konto steam. Teraz na allegro nie sprzedają już kont

fmaniac12412 Partyzant

11.03.2013 19:20    #1677     Football Manager - Ogólna dyskusja - Kupno FM13
Na tej samej zasadzie możesz przecież kupić od kogoś konto steam. Po 8pln na allegro chodzą. gościu wysyła ci link i nick i pobierasz FMa. Ja tak zrobiłem i jest git, wszystkie update się pobierają automatycznie, wszystko działa, jest super. Sam nie wiem czy to piractwo, ja tak zrobiłem i się cieszę, ale raczej nie. W końcu płacisz za to więc to podobna zasada to składka na jedno konto.

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

Edytor masz na twoim Steamie ale nie powiem Ci co tam zmienic.
Wiem ze dobre szkolki maja 3 polskie zespoly: SMS Lódź, Rozwój Katowice(stamtąd jest m. in Milik) a ten trzeci EDIT: to Gwarek Zabrze.
Jeszcze sa takie: MSP Szamotuly(kontakty z Lechem) i SMS Podbeskidzie B-B.

dylan85 Partyzant

11.03.2013 17:51    #1679     Football Manager - Ogólna dyskusja - Kupno FM13
Szukam 3, ewentualnie 2 osób którzy chcieliby zakupić ze mną FM2013 na spółkę w postaci kodu steam.
Plan jest taki, kupujemy jeden klucz za 95zł, ustawiamy jedno hasło do steam i można wtedy grać w trybie offline.

Gdyby ktoś chciał, piszcie na priv

ps. na steam jest promocja 26eurosów, dla mnie niestety za dużo

shusty Partyzant

11.03.2013 14:22    #1680     Football Manager - Świat taktyki - Taktyka do 12 a do 13
@up Jak jesteś na steamie online to przed włączeniem gry steam zawsze Ci będzie chciał najnowszego patcha ściągnąć jeśli takowy będzie.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.