Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

buczek93 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
25.05.2013 00:04    #1551     Football Manager - Ogólna dyskusja - Kupno klucza - FM13
Witam. Zjawiam się o tej późnej porze, by zadać Wam, drodzy użytkownicy ważne pytanie. Czy kupno klucza do FM'a 13 (do którego się w końcu przekonałem) na pewnym portalu aukcyjnym z ręką w logu za mniej jak 5 dych (te z automatu, za około 40 PLN) jest bezpieczne? I czy mam wtedy pewność, że nikt mi nie ukradnie konta/danych? Słyszałem, że te super-tanie "keye" to pic na wodę (czyli łączymy się w 1000 osób do jednego serwera i usiłujemy grać z jednego konta), konto na steamie łatwo jest ukraść, może chociaż te keye są sprawne?
Komentarze pozytywne, choć jakoś to nie chce za bardzo do mnie trafiać - zawsze można mieć podłożonych koleżków. Nie ukrywam, że nie przelewa mi się, nie dam rady wyciągnąć większej ilości hajsów z domu, zbliża się sesja a ja chciałem jeszcze coś sobie z życia raz na jakiś czas uszczknąć, zamiast ciągle wkuwać.

Malastm Partyzant

24.05.2013 17:28    #1552     Sufler - Porady do gry - Nierealna taktyka przeciwnika
Głupie pytanie. Z tego co się orientuje to do pirata nie ma cracka nawet. Przez steam kupowałem.
Może dlatego, że jest środkowym obrońcą, a Bayern w składzie posiada kilku innych napastników? ;)

gregotsw Partyzant

Nie rozumiesz... to jest normalna sklepowa pudelkowa zafoliowana gra. Wiem, ze gre instaluje sie poprzez steam, jednakze potrzebny jest klucz aktywacyjny ktory i tutaj pytanie jest nadrukowany czy naklejony z tylu instrukcji?

Gra byla zafoliowana i kupowalem ja jako nowa. Problem nie jest w tym ze klucz jest wykorzystany, tylko ze po prostu go nie ma. Jesli powinien byc nadrukowany, to znaczy ze trafilem trefny egzemplarz, jednak zapewne wystarczy zwrocic sie do cdprojekt i dostane klucz. Jesli zas to naklejka, to w zaden sposob nie udowodnie ze to nie ja ja odkleilem.

Sorry za znaki, pisze z tabletu.

machaj88 Młody aktywista

Ale nie zarejestrujesz drugi raz tej samej gry na steam ;] Facet cie zrobil w konia, bo teraz gra sobie na steamie a ty dostales sama plytke, bo o ile pamietam, w 2012 nie ma klucza, jest tylko rejestracja via steam ;] Przykro mi. Trzeba bylo nie skapic i kupic nowa gre, albo kupic konto steam z zarejestrowanym FM.

jackmol1989 Partyzant

23.05.2013 10:40    #1555     Sufler - Problemy techniczne - FM 11 netbook
Witam mam prośbę zainstalowałem FM 11 przez steam-a na netbooku ale jak odpalam graj to nic się nie dzieje co mam zrobić? Proszę o pomoc z góry dziękuje i podrawiam ;)

gregotsw Partyzant

Witajcie

Kupiłem ostatnio na aukcji, zafoliowany podobno nowy i nie rozpakowywany Football manager 2012.

W pudełku po rozpakowaniu mam DVD, kartę rejestracji elektronicznej i instrukcję.

Z tyłu instrukcji powinien znajdować się kod Steam. Jednak nie ma go tam, jest biały pasek i nic więcej.

Powiedzcie mi czy tam powinna być jakaś naklejka? Czy też może klucz powinien być nadrukowany?

zachi Zgred Manifestant

Grupa: Moderator
FM2013 jest pierwszym moim eFeMem stricte Steamowym - reszta stoi na półce w pudełku. I niespecjalnie jest mi przykro z tego powodu. Kupiłem za xxx (nie pamiętam dokładnie) na www.keye.pl .
Jest tylko jeden Bug - to Football Manager.

sxz69 Młody aktywista

A jakie to ma znaczenie czy kupisz klucz na allegro i dostaniesz go na maila, czy będziesz go miał w pudełku. I tak i tak musisz klucz aktywować na steamie. Same klucze z allegro są tańsze i praktyczniejsze, niż wersja pudełkowa.

No ale skoro ładna pogoda za oknem to można się przejść do sklepu :)

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
21.05.2013 15:48    #1559     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 13
[quote="myfunnygame"]Jak można ocenić grę po demie?[/quote]
A nie można? Od czego w takim razie jest demo? Zwłaszcza jeśli bierzemy pod uwagę grę taką jak FM i jego demo, które od pełnej wersji różni się tylko ograniczeniem czasowym (pół roku)?

[quote="KRaven031"]
PS Mnie to demo przekonało już po kilkunastu meczach, jest naprawdę ładnie i grywalnie :)[/quote]

Dlatego do mojej wcześniejszej opinii dołączyłem link do dema na Steamie, żeby każdy mógł zagrać i samemu zdecydować czy chce mieć pełną wersję, czy wystarczą mu wersje poprzednie.

KRaven031 Partyzant

21.05.2013 15:41    #1560     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 13
Ludzie, aktualne demo na Steamie jest na najnowszym patchu. Można pograć zupełnie za darmo, sprawdzić i ocenić samodzielnie czy warto. Każdy ma inne zdanie, a dopóki nie spróbujesz...

PS Mnie to demo przekonało już po kilkunastu meczach, jest naprawdę ładnie i grywalnie :)
Just Raven.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution