Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

sxz69 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
31.07.2013 12:58    #1491     Sufler - Edytor - FM Geni Scout 13
Masz nieaktualną wersję gry. Powinieneś mieć 13.3.3.
Scout jest kompatybilny tylko z najnowszym patchem.
Czemu nie masz najnowszego patcha skoro steam pobiera go automatycznie? ;]

krisf1 Partyzant

Swego czasu przeczytałem ten temat i utkwiły mi w pamięci rady, które tutaj zamieściliście. ;) wysunięta linia obrony, agresywniejszy odbiór piłki, większy pressing... W taktyce nie za wiele zmieniałem, bo za wiele do zmieniania nie miałem :P ale bardziej przyłożyłem się do poleceń dotyczących zawodników Barcelony. Ogólnie rzecz biorąc wydałem takie polecenia żeby dla Katalończyków mogło się to skończyć nawet kontuzją. :P
Efekt: http://cloud(...)A0DF315/ :D
a dodam że poprzedni mecz grałem również z Barceloną w Pucharze Króla i wygrałem 3-1 - w pierwszym meczu przegrałem 0-6, więc było po ptokach, ale przynajmniej udało się "odpaść z honorem". Wielkie dzięki za pomoc i witam na forum! ;)

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
[quote="EloSxdd"]Właśnie chodzi o to, ze ja juz dawno nie galem w FM, od marca jakos.. I teraz jakos nie moge sie zebrac. W tygodniu pacuje, a z ekipa po robocie codziennie cos robie, takze zajecie inne mam. Sprobuje jeszcze raz.. Zaraz znajde jakis klubik, a jak sie nie uda, to wyjebane :D[/quote]

Za nim na nowo wkręciłem się w rozgrywkę w FM2012 miałem przerwę ponad 10-miesięczną (wrzesień 2012 - czerwiec 2013). Zacząłem od opisania wszystkieich sezonów, które rozegrałem przed przerwą, ale jakoś nie ciągnęło mnie, żeby kliknąć "kontynuuj" w tym save'ie, a tym bardziej nie chciałem zaczynać nowej kariery. W końcu jednak ogarnąłem skład w nowym klubie i zacząłem grać i nim się obejrzałem mam za sobą kolejne 4 sezony. Jednak wszystko wskazuje na to, że będę znowu miał przerwę...

O wiele lepiej i przyjemniej się gra, jeśli na bieżąco można dzielić się z innymi wydarzeniami w grze. Można pisać manifesty, a jak wydaje się to zbyt czasochłonne, to można poprzestać na depeszach, kilku zdaniach i ewentualnie wrzucaniu screenshotów.

Również można spamować wiadomościami GG/fb/Steama znajomych, którzy też grają - zupełnie inaczej wtedy rozgrywka zaczyna wyglądać i przynosi więcej frajdy.

Można też spróbować multi, ale FM nie jest grą raczej do takiego trybu stworzoną (słaba optymalizacja, lagi, trzeba się umawiać na konkretną godzinę itd), choć jak bardzo się chce...

[quote="lancos3-11"]Ja z kolei mam inny problem. Totalnie przestał interesować mnie futbol! Mecze oglądam z nudów, Nie chcę mi się grać w FM-a i nie wiem co zrobić.:([/quote]

Coś się kończy, coś się zaczyna.
Kiedyś (już całkiem sporo czasu temu), jeśli miałem tylko okazję, oglądałem prawie każdy mecz w TV, spotkań Ligi Mistrzów po prostu nie mogłem przegapić, ale parę lat temu po prostu jakoś mi się odechciało.
W LM oglądam już tylko finały (albo mecze drużyn, których los leży mi na sercu), a i to niekoniecznie. Całego meczu reprezentacji Polski nie widziałem już od dawna (najczęściej dawałem spokój po parunastu minutach), a mogąc oglądać Premier League, Primera Division, Serie A, League 1 i tak wybieram raz na tydzień Śląsk Wrocław (o ile nie jestem na stadionie, albo gdzieś indziej w plenerze) i Ligę + Extra i to wszystko.

Rozwiązanie wspomniane na początku - oglądać tylko to, w co możesz się emocjonalnie zaangażować. Czy to ulubiona drużyna, czy to trener lub konkretny piłkarz, któremu po prostu z czystej sympatii chce się pokibicować. Z tego względu ostatnio naprawdę z przyjemnością oglądałem rewanż Piasta z Karabachem ściskając kciuki mocno za debiutantów.

A najlepiej to przejść się gdzies na boisko, samemu pokopać, ewentualnie pójśc kibicować lokalnej drużynie z C,B,A - klasy czy z innej Okręgówki i IV ligi. Sport w czystej postaci, nieskażony nadmiernie komercją ;)

Jerry.Szn Partyzant

30.07.2013 15:45    #1494     Sufler - Porady do gry - Menedżer zespołu u-19
Inne pomysły?
Prowadzić samemu ekipę u19. Z tego są jedynie korzyści, żadnych minusów.
A jak słyszę, że to zajumje dużo czasu i się komuś nie chce trenować dwóch zespołów i woli kupować gotowych piłkarzy to mam ochotę zabrać mu konto steam i zabronić grać w FMa. Wychowywać i promować to sama esencja tej gry ;)

crazyceg76 Partyzant

28.07.2013 08:24    #1495     Sufler - Problemy techniczne - FM2013 nie uruchamia się
Witam Od pewnego czasu mam dziwny problem z FM2013,mianowicie wszystko było dobrze z grą,przez jakiś czas nie grałem,ostatnio chciałem odpalić FM,i nie chce się uruchomić,w Steamie wszystko sprawdzone,pliki lokalne itp,Win7 ze wszystkimi łatkami. Gra w procesach Win7 wskakuje na chwilę i zaraz się wyłącza,nawet nie pokazując ekranu startowego,FM był przeinstalowywany,Steam również.Gra oczywiście oryginał.

wislak2244 Partyzant

24.07.2013 15:24    #1496     Sufler - Problemy techniczne - Porblem z grą
Cześć, mam problem z fm 2013. Mam wersje oryginalną i co jakiś czas podczas meczów pucharowych , choć zdarza sie też w zwykłym meczu ligowym podczas wyświetlania komunikatu w stylu zespoły przeprowadząja rozgrywke , proszę czekać gra mi się zawiesza tzn kiedy widzie ze to okienko nie znika to klikam ctr alt i delete i kiedy to okienko sie wyswietli to nie klikam uruchom menager zadan tylko daje anuluj i gra się odwiesza ale to nie zawsze działa czasem gre wywali całkowice , czasem też wyskakuje w trakcie meczu błąd microsoft visual coś tam a pozniej wyskakuje info ze steama że aplikacja zostanie zamknieta bo jest wielu uzytkowników czy cos w tym stylu. Prosze o pomoc gdyz posiadm oryginalna wersję więc oczekuję gry w 100% działającej

Mefiu1902 Partyzant

24.07.2013 15:20    #1497     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Witam, mój nick na steam to mefiu1902 net 64mb liga Polska pisać :)

szamal96 Partyzant

Ja nie mam żadnych problemów po najnowszej aktualizacji Bartkar . Opisz może swój sprzęt , ile ram , procesor , kartę graficzną .
Pobierz najnowsze sterowniki , service pack , zaktualizuj DirectX .
Przeinstaluj grę , sprawdź spójność plików .
To raczej nie jest coś ze Steamem , bo jak by było to po mojej myśli , każdy by miał taki problem .
" Moja pasja to futbol, na drugim miejscu umieściłbym futbol, a na trzecim… futbol! "

Adrim Młody aktywista

21.07.2013 07:16    #1499     Sufler - Problemy techniczne - Dziwny błąd
Reinstalacja gry może ..?? Albo poprzez steam poszperaj. Tam jest opcja ,że sprawdza zgodność wszystkich plików. Mi raz pomogło, coś tam ponaprawiał automatycznie i już nie miałem żadnych błędów. Klikasz PPM na nazwę gry-->właściwości-->Pliki lokalne-->Sprawdź spójność plików.

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

17.07.2013 22:54    #1500     Sufler - Porady do gry - crash dump FM 13
[quote="mateuszek77"][quote="Przemu$^^"]trochę mnie tu nie było. Szczerze mówiąć stara szata cm rev mi bardziej odpowiadała ;) może dlatego, żę się starzeje. Dobra, koniec OT.

fm 13, oryginał kupiony ostatnio w promocji na steam ( dzięki CM Rev za niusa ). Crash wywala zawsze w momencie zgłoszenia drużyny do meczu. zmiana grafiki nie pomaga, spójność plików też nie. pomysły ?[/quote]

Czy przy każdym meczu się tak dzieje? Może warto wziąć na jeden dzień urlop.[/quote]

nie, nie przy każdym. nie zdarzył się crash 2x przy tym samym meczu
wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.