Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

HALA MADRID Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Szukałem nawet na Steam'ie i nie mogę nic znaleźć.

Quellehir Partyzant

Zrób skrót FM na pulpicie (Jak instalacje masz przez Steam'a szukaj tu: *:\Program Files\Steam\SteamApps\common\Football Manager 20**\fm.exe ). Prawy, właściwości, skrót i pierwsze okno od góry.

Quellehir Partyzant

Witam, jakiś czas temu postanowiłem wykonać wszystkie osiągnięcia na Steam'ie i mam problem z "Niech się dowiedzą" w którym trzeba zaktualizować status na Twitterze. Założyłem nowego Twittera, zalogowałem się i jak udało mi się natrafić na wydarzenie które mogę tam udostępnić to wyskakuje mi: "Uaktualnienie statusu nie powiodło się w skutek problemów z Twitterem, spróbuj później." Już nie ma możliwości udostępniania statusu, czy w czymś innym leży problem? Podobnie z YT, tylko tam w ogóle zalogować się nie mogę.

Swoją drogą, w ociągnięciu 'Król kontynentów' to te puchary w jednej grze trzeba zdobyć, czy można każdy oddzielnie?

Quellehir Partyzant

16.09.2013 16:58    #1444     Sufler - Porady do gry - Twitter i YouTube w FM11
Wiem, że temat ma już prawie 3 lata, ale akurat chodzi o podobny problem.

U mnie z kolei na Twittera bez problemu się zalogowało, ale na YT nie mogę (osiągnięcie na Steam'ie chcę wykonać). Cały czas wyskakuje, że podałem błędne dane. Nie idzie już w tym wydaniu gry po takim czasie, czy może coś ja źle robię?

zolahc Młody aktywista

jesli masz zaznaczone to odznacz tryb zgodnosci we wlasciwosciach steama i daj znac czy ewentualnie pomoglo

poza tym nie ma nic procz tej wiadomosci? zadnych sciezek?

albo sprobuj przeinstalowac steama i przez niego zainstalowac gre

martinsv Partyzant

wysłałem wam zaproszenia
niestety Mifsiu nie mogę znaleźć twojego konta na steamie

Morrfi96 Partyzant

mnie obojętnie, jak ktoś doda mnie na steam to chętnie pogram, ale to tak w godzinach 20-22 mi bardziej pasuje :D

EDIT: najlepiej chyba angielska na update :)
EDIT2: ale inną też nie pogardze

Mifsiu Partyzant

Mój nick na steamie to mifsiu

martinsv Partyzant

a i podajcie swoje nicki na steamie

ColonelNosio Partyzant

A to mecz mojego Cork City z Dundee United, II runda kwalifikacji LE, połowa drugiego sezonu, FM13.
Porównanie siły zespołów: http://steam(...)76902414
Raport pomeczowy: http://steam(...)76902355
Wynik może nie rzuca na kolana, ale to mój pierwszy dobry rezultat w meczu z porządnym (w porównaniu z moim) teamem.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution