Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

marco7112 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam

Zakupilem ostatnio oryginalnego football managera 2014. Wszystko sie zainstalowalo bez problemu, sciagnely sie wszystkie pliki ze steama. Dzisiaj odpalam gre i pokazuja sie kolejne filmiki poczatkowe, a gdy ma sie pojawic ekran startowy z wyborem gry zamiast tego pokazuje sie czarna plama i tylko kursor jest i jak sie najedzie na jakas ikone to sie zamienia w ten palec zeby kliknac, klikam, ale i tak jest dalej czarny ekran. Mam laptopa z karta nvidia geforce go 7300, pamiec 3gb, procesor intel core 2.00 ghz. Na dysku tez miejsce na gre jest. Prosze pomozcie mi, bo kupe kasy zaplacilem za te gre. Poprzednie czesci smigaly bez problemu.:-(

gregryszka Partyzant

06.11.2013 18:02    #1332     Sufler - Dodatki do gry - Dodatki od CM a Steam
witaj....nikt sie nie bedzie pluł...po prostu w warsztacie Steam uzytkownicy umieszczaja swoje prace,czy to graficzne,czy taktyczne,updaty itp...wiec smialo kolego pobieraj co tylko zechcesz z cmrev.com

tsh Partyzant

06.11.2013 14:15    #1333     Sufler - Dodatki do gry - Dodatki od CM a Steam
Witam, chciałem się dziś zarejestrować ale okazało się że zrobiłem to już 3 lata temu :D Chciałem zapytać czy pobieranie z Państwa strony dodatków graficznych nie koliduje w żaden sposób z warsztatem Steam. Nie chciałbym żeby steam zaczął się nagle pluć o jakieś inne źródła plików w moich dokumentach niż te dozwolone przez operatora. Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam, Posiadacz Świeżutkiego FM z Państwa strony! :D

magikoon Partyzant

06.11.2013 12:52    #1334     Sufler - Problemy techniczne - Problem STEAM
Słuchajcie mam problem z odpaleniem steama , nie grałem dawno kolo 3-4 miesięcy teraz wchodze a tu ,,Nie możesz połączyć sie z siecią Steam, może być to problem z połączeniem internetowym lub serwerami steam" Co do cholery mogę zrobić :/ ?? Prosze o ratunek

Mimos Partyzant

Cześć Panowie, możecie mi pomóc? Otóz pobrałem ze Steam Workshop ciemną skórkę, oraz jedno nowe wyzwanie, zainstalowałem po czym nie ma tych produktów w grze. Wie ktoś gdzie może leżeć problem? Sprawdzałem też foldery w dokumentach i tam wszystko jest na swoim miejscu. Dzieki za pomoc;)

mati91ck Partyzant

Panowie, mam problem z instalacją. Otóż mam wersję pudełkową i zainstalowało się około połowa i teraz pobiera mi się przez Steam jakiś plik 1.6 gb, każdy tak ma, czy to ja coś źle zrobiłem ?

kubak911 Partyzant

05.11.2013 20:38    #1337     Sufler - Problemy techniczne - Problem STEAM
no ja to samo, usunolem niby zawartosc lokalna gry a fm dalej jest w folderze steam, jak go odpalam to przenosi do sklepu

kubak911 Partyzant

05.11.2013 20:01    #1338     Sufler - Problemy techniczne - Problem STEAM
Mam nastepujacy problem, posiadam gre football manager 2014, przegralem juz w nia 30h, w poszukiwaniu edytora wbilem na forum znalazlem interesujacy mnie watek nie wyszedlem z niego i chcialem uruchomic gre,tak zrobilem wtedy doszla mi nowa zakladka w bibliotece inne gry i tak wlasnie fm, ale pisalo zamiast graj to zakup, pomyslalem ze usune zawartosc lokalna i wpisze kod jeszcze raz ale wtedy wyskakuje takie cos :http://i40.tinypic.com/9lgbwx.png w profilu nadal pisze ze mam przegrane 30h/zdobyte osiagniecia ale jak ja mam ta gre znowu zainstalowac/odpalic? prosze o pomoc

veras Partyzant

[quote="marcin260690"]Juz sobie poradzilem dzieki. a co do patcha to widze ze chyba sie juz pojawil, sprawdzcie najnowsze wiadomosci na steamie.
Hello Managers,

A small FM14 update has just been released and is now available to download - it is fully save game compatible.[/quote]

Zaj****** jestes!!!!!
Może jeszcze tylko napisz jak to zrobiłeś bo może ktoś też ma ten problem?!!!!!!!!!!!!!!

DaroRUT Partyzant

[quote="pSsi,"]jaka jest aktualna wersja gry ? u mnie jest ciągle 14.1.1, a widzę że w historii aktualizacji pisze coś o 14.1.3 i nie wiem gdzie leży problem.[/quote]

Aktualna 14.1.3, wejdź w ustawienia FM 2014 w Steamie i kliknij na sprawdź spójność plików.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution