Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

Drughi Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
04.12.2013 15:53    #1231     Sufler - Porady do gry - Problem z grą
Witam,

Panowie mam nie mały problem z grą. Otóż wszystko fajnie szło, aż do pewnego momentu, mam sejva, w którym rozgrywam swój 3 sezon i tutaj zaczyna się problem, od kiedy zaktualizowano grę na patch 14.1.4 rozegram ze dwa mecze i gdy już przechodzę do analizy meczowej, to gra się zawiesza, jedynie pomaga restart komputera, nie mogę nawet do pulpitu wyjść. Sprawdzałem na steamie spójność plików w grze i wszystko w porządku się wydaje, a mimo to gra się zawiesza Co jest Miał ktoś bądź ma podobny problem i wie jaka może być tego przyczyna, bo gra w którą się wciągnąłem i zapłaciłem jakby nie było nie małe pieniądze traci swój klimat...

Byłbym wdzięczny za odpowiedzi.
Pozdrawiam.

zolahc Młody aktywista

02.12.2013 15:06    #1232     Sufler - Porady do gry - Problem z piłkarzami (FM14)
co masz na mysli mowiac, ze sciagnales z neta? steam czy pirat?

kell1987 Partyzant

29.11.2013 00:34    #1233     Sufler - Gra przez sieć - Gra sieciowa
w steamie na samej gorze jest pasek zadań, klikasz na zakladke znajomi i tam masz dodaj znajomego, następnie wpisujesz nick tej osoby i dodajesz :)

erulek1991 Partyzant

29.11.2013 00:16    #1234     Sufler - Gra przez sieć - Gra sieciowa
hej jestem w tym zielony ,a nie mogę tego znależć mianowicie jak i gdzie dodaje się tych znajomych w steamie? ogólnie to nie kumam all , ale jestem pojętnym uczniem proszę ,aby ktoś krótko mi to nakreślił:)

mr_archie Partyzant

28.11.2013 21:47    #1235     Football Manager - Ogólna dyskusja - Łatka do FM 2014
Miałem ostatnio kilka dni przerwy od FM'a, wczoraj odpalam steama a tu zasysa się patchyk :). Powiem szczerze, że po waszych wypowiedziech nastroiłem się pozytywnie i właśnie zaczynam granie. Mnie najbardziej irytuje chyba ogrom bramek po rożnych i kontrakty które czasami zawodnicy wraz z chciwymi agentami wymyślają z kosmosu, no ale mam nadzieje, że i u mnie wszystko już będzie lepiej. ;)

ukipuki Partyzant

28.11.2013 17:36    #1236     Football Manager - Ogólna dyskusja - Łatka do FM 2014
[quote="fanatykhxc"]ludzie, kupiłem fm14 na płycie dvd , czy ja muszę czekać aż całą grę ściągnie mi przez STEAM? PRZECIEŻ TO JAKIEŚ SZALEŃSTWO, mam mobilny internet z gównianego orange, nie da się tego jakoś obejść?Przecież to jest jakaś kpina...[/quote]

Oczywiście, że nie musisz ściągać ze Steama gry!
Wkładasz płytę do napędu i z poziomu programu wybierasz czy chcesz instalować z dvd czy nie. Wybierz, że chcesz, nastepnie połączysz się ze Steamem tylko w celu wpisania klucza i resztę za Ciebie zrobi napęd dvd.

kamils13s Partyzant

Ja mam to samo dzisiaj sciagneła się jakaś aktualizacja ze steam i mam tak samo a wczoraj jeszcze wszystko śmigało

lampard2 Partyzant

28.11.2013 17:03    #1238     Football Manager - Ogólna dyskusja - Łatka do FM 2014
[quote="fanatykhxc"]ludzie, kupiłem fm14 na płycie dvd , czy ja muszę czekać aż całą grę ściągnie mi przez STEAM? PRZECIEŻ TO JAKIEŚ SZALEŃSTWO, mam mobilny internet z gównianego orange, nie da się tego jakoś obejść?Przecież to jest jakaś kpina...[/quote]

Ja też mam mobilny ale jak nie masz np.,darmowyc nocy na sciaganie to proponuje sciagnac gre w 1 dzien i w powiedzmy 4-5dni ograniczyc zuzycie

fanatykhxc Partyzant

28.11.2013 15:40    #1239     Football Manager - Ogólna dyskusja - Łatka do FM 2014
ludzie, kupiłem fm14 na płycie dvd , czy ja muszę czekać aż całą grę ściągnie mi przez STEAM? PRZECIEŻ TO JAKIEŚ SZALEŃSTWO, mam mobilny internet z gównianego orange, nie da się tego jakoś obejść?Przecież to jest jakaś kpina...

spit Partyzant

28.11.2013 14:53    #1240     Football Manager - Ogólna dyskusja - Poprawka do FM 14
Temat był dosłownie pod twoim wątkiem więc chyba nawet nie chciałeś szukać...
Ściągnij przez steama.
Grupa na facebooku Football Manager 2014 PL
Wymieniamy swe poglądy, wrzucam zdjęcia, polecamy zawodników, chwalimy się itd. ZAPRASZAM!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution