[quote="karma85"]Żałośni to są ludzie, którzy tutaj piszą, że narzekają tylko Ci co ciągle przegrywają i że nie umieją grać

to wy jesteście jakimiś zawodowcami ? coś nawciskaliście, sami nie wiecie co albo ściągnęliście taktyki z internetu i jakimś cudem udało wam się parę meczów wygrać i jesteście podjarani? ja wygrałem ligę już 3 razy pod rząd i nie jestem zadowolony z fma

zdziwieni?? bo wygrywam to powinienem siedzieć cicho i zarzucać innym że nie umieją grać a producenci świetnie się spisali i są dla mnie najwspanialszymi osobami na świecie ?

ta gra jest kpiną z graczy, oni się śmieją i liczą kasę. Czy widział ktoś kiedyś żeby ktoś wypuścił do sprzedaży jakąkolwiek grę, która jak się okazuje jest straszna, ma pełno niedokończonych, niedopracowanych rzeczy? ratuje ich tylko ten steam. Ale gdyby szanowali graczy to gra w dniu premiery byłaby całkowicie "pełnowymiarowa" i gotowa bez żadnych głupich aktualizacji i łatek. Skoro jest jak jest to beta testy powinny trwać do tej pory, bo gra nie jest jeszcze gotowa

co oni sami nie widzą co sprzedają ludziom? popieram wszystkich, którzy są oburzeni i żałują że wydali pieniądze na grę a te 100 zł o których mówicie niektórzy, że to mało to super bardzo, cieszę się że macie tyle pieniędzy, że 100 zł nie ma dla was żadnej wartości. Ciekawe czy sami te pieniądze zarobiliście, że tak gadacie. Sory bardzo, ale nie znoszę cwaniactwa i arogancji, a zdaje się że to występuje wielokrotnie w tym temacie.[/quote]
Ja sam zarobiłem i nie tylko na ostatnią wersję FM, ale na CM również stare i wiem co pisze. Żaden produkt tak rozbudowany nie ma prawa być bez wad w dniu premiery. To nie tetris. Mozna by długo wymieniać tytuły gier, które są łatane długo po swojej premierze. Battlefield 3, Battlefield 4, GTA 5, czy w końcu sławna już Fifa, tym razem nie menadźer.
Najnowsze posty