Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

Malako Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam - mam na sprzedaż konto Steam z dwoma zainstalowanymi grami: Football Manager 2009 i Football Manager 2013. Cena niezbyt wygórowana, bo zaledwie 15 złotych. Jeżeli ktoś byłby chętny, to proszę pisać na pw, dogadamy się co do szczegółów ;)

`Gekkou Partyzant

[quote="sCan"][quote="`Gekkou"]Witam. W FM 14 zaczalem od pocztku Realem Madryt . Gram juz 3 sezon i nadal nie wygralem LM i przyszlo mi cos innego do glowy . Czy moze zaczac od poczatku jakims slabym klubem i potem przechodzic do lepszych , zeby tak kariera sie rozwinela w wielu klubach a nie tylko w jednym . W Realu mam super sklad , 2 razy zdobylem Mistrza Hiszpanii 1 raz zdobylem Puchar Hiszpanii , ale nadal nie moge ugrac LM . I teraz do was pytanie czy lepiej rozpoczac jakims slabiakiem i pnac sie w gore do coraz to lepszych klubów czy pozostac w Realu i nadal w nim grac ( mam rok 2015/16 ) i wygrac ta LM i zalozyc sobie cel zapisania sie w Legendach ;> Jesli mialbym zaczac od nowa to w jakim klubie ? Prosze o propozycje , ale tez moglbym zostac w Realu i kontynuowac swoja kariere . Prosze o madre odpowiedzi :)

Pozdro ;)[/quote]

Spróbuj jeszcze innego rozwiązania. Skoro nie poszło Ci z Ligą Mistrzów w Realu Madryt to podaj się do dymisji i wtedy poczekaj na oferty pracy z innych klubów/lig. :)[/quote]

Nie chce robic niepotrzebnego spamu , jak bedziesz to napisz na pw login do steam to pogadamy :]

kell1987 Partyzant

21.12.2013 12:41    #1203     Sufler - Problemy techniczne - Klucz aktywacyjny
akurat klucz jest przypisany tutaj do konta steam więc nie ma problemu ze zmianą kompa :)

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
20.12.2013 20:43    #1204     Football Manager - Ogólna dyskusja - karty na steam
http://www.sigam(...)are+back

Taka pierdółka dla nudzących się ;)
twitter.com/Ceyvol

kell1987 Partyzant

20.12.2013 20:12    #1205     Football Manager - Ogólna dyskusja - karty na steam
wiecie może po co i dlaczego są te karty na steam z fm?

kell1987 Partyzant

20.12.2013 12:10    #1206     Sufler - Dodatki do gry - Egzotyczne ligi azejberdźan?
poszukaj w warsztacie steam lub tu http://thedu(...)hp?f=283 lub tu http://www.fmsco(...)r14.html

PatrykW Partyzant

koliba92 , wystarczy sprawdzić spójność gry na Steam i jeśli czegoś będzie brakowało to ci ściągnie.

ukipuki Partyzant

18.12.2013 21:37    #1208     Football Manager - Ogólna dyskusja - Łatka do FM 2014
[quote="karma85"]Żałośni to są ludzie, którzy tutaj piszą, że narzekają tylko Ci co ciągle przegrywają i że nie umieją grać :) to wy jesteście jakimiś zawodowcami ? coś nawciskaliście, sami nie wiecie co albo ściągnęliście taktyki z internetu i jakimś cudem udało wam się parę meczów wygrać i jesteście podjarani? ja wygrałem ligę już 3 razy pod rząd i nie jestem zadowolony z fma :) zdziwieni?? bo wygrywam to powinienem siedzieć cicho i zarzucać innym że nie umieją grać a producenci świetnie się spisali i są dla mnie najwspanialszymi osobami na świecie ? :D ta gra jest kpiną z graczy, oni się śmieją i liczą kasę. Czy widział ktoś kiedyś żeby ktoś wypuścił do sprzedaży jakąkolwiek grę, która jak się okazuje jest straszna, ma pełno niedokończonych, niedopracowanych rzeczy? ratuje ich tylko ten steam. Ale gdyby szanowali graczy to gra w dniu premiery byłaby całkowicie "pełnowymiarowa" i gotowa bez żadnych głupich aktualizacji i łatek. Skoro jest jak jest to beta testy powinny trwać do tej pory, bo gra nie jest jeszcze gotowa ;) co oni sami nie widzą co sprzedają ludziom? popieram wszystkich, którzy są oburzeni i żałują że wydali pieniądze na grę a te 100 zł o których mówicie niektórzy, że to mało to super bardzo, cieszę się że macie tyle pieniędzy, że 100 zł nie ma dla was żadnej wartości. Ciekawe czy sami te pieniądze zarobiliście, że tak gadacie. Sory bardzo, ale nie znoszę cwaniactwa i arogancji, a zdaje się że to występuje wielokrotnie w tym temacie.[/quote]

Ja sam zarobiłem i nie tylko na ostatnią wersję FM, ale na CM również stare i wiem co pisze. Żaden produkt tak rozbudowany nie ma prawa być bez wad w dniu premiery. To nie tetris. Mozna by długo wymieniać tytuły gier, które są łatane długo po swojej premierze. Battlefield 3, Battlefield 4, GTA 5, czy w końcu sławna już Fifa, tym razem nie menadźer.

karma85 Partyzant

18.12.2013 21:30    #1209     Football Manager - Ogólna dyskusja - Łatka do FM 2014
Żałośni to są ludzie, którzy tutaj piszą, że narzekają tylko Ci co ciągle przegrywają i że nie umieją grać :) to wy jesteście jakimiś zawodowcami ? coś nawciskaliście, sami nie wiecie co albo ściągnęliście taktyki z internetu i jakimś cudem udało wam się parę meczów wygrać i jesteście podjarani? ja wygrałem ligę już 3 razy pod rząd i nie jestem zadowolony z fma :) zdziwieni?? bo wygrywam to powinienem siedzieć cicho i zarzucać innym że nie umieją grać a producenci świetnie się spisali i są dla mnie najwspanialszymi osobami na świecie ? :D ta gra jest kpiną z graczy, oni się śmieją i liczą kasę. Czy widział ktoś kiedyś żeby ktoś wypuścił do sprzedaży jakąkolwiek grę, która jak się okazuje jest straszna, ma pełno niedokończonych, niedopracowanych rzeczy? ratuje ich tylko ten steam. Ale gdyby szanowali graczy to gra w dniu premiery byłaby całkowicie "pełnowymiarowa" i gotowa bez żadnych głupich aktualizacji i łatek. Skoro jest jak jest to beta testy powinny trwać do tej pory, bo gra nie jest jeszcze gotowa ;) co oni sami nie widzą co sprzedają ludziom? popieram wszystkich, którzy są oburzeni i żałują że wydali pieniądze na grę a te 100 zł o których mówicie niektórzy, że to mało to super bardzo, cieszę się że macie tyle pieniędzy, że 100 zł nie ma dla was żadnej wartości. Ciekawe czy sami te pieniądze zarobiliście, że tak gadacie. Sory bardzo, ale nie znoszę cwaniactwa i arogancji, a zdaje się że to występuje wielokrotnie w tym temacie.

franas Młody aktywista

18.12.2013 14:59    #1210     Football Manager - Ogólna dyskusja - Łatka do FM 2014
Pojawiła się nowa łatka (14.2) na Steamie (61,6MB).

Changelog dostępny na http:(...)released
Uśpiony revolucjonista ;)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.