Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

Lucyferius Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
29.12.2013 21:45    #1191     Sufler - Porady do gry - Interakcje pomiedzy zawodnikami
Jak sprawdzic kto kogo lubi/nie lubi?

Wejde w informacje widze tylko pozytywny wpis np zawodnik A lubi mnie i jakiegos mojego wspolpracownika ale np mam czasem problem z kapitanem lub zastepca kapitana.
Czesto kilka osob z druzyny go nie akceptuje a ja nie wiem jak sprawdzic jak sie rozkladaja relacje w druzynie.

Prosze o jasne krok po kroku co klikac bo ja juz z 2 miesiace szukam odpowiedzi i cholera nie wiem...

FM 13/oryginal, nowa baza( tzn ta z steama 13 cos tam... nie ta z forum...), zero skorek.

dawig Partyzant

29.12.2013 19:02    #1192     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
siema! Szukam kogoś do gry w fm! Fm 14 , rozgrywka na luzie jestem dostępny chyba codziennie xD Liga do uzgodnienia, nick steam: dawidbujnar1994

Wijet Partyzant

29.12.2013 18:51    #1193     Sufler - Edytor - FM 2013 - gdzie jest plik z edytorem!?
Mam bardzo proste pytanie... Gdzie znajduje się plik z oficjalnym edytorem do FM 2013!? W poprzednich częściach znajdował się on w głównym katalogu Steam z grą w folderze "tools". Teraz niestety w ogóle nie mam takiego folderu... Czy ja o czymś nie wiem? XD Bo chętnie dodał bym lokalną drużynę do Football Managera.

Willson Partyzant

29.12.2013 15:19    #1194     Sufler - Inne - Problem steam - FM 2014
Czy dotyczy to też innych gier na steama?
Może skrót klawiszowy został przypisany przez jakiś inny program?
Miałem nie pytać....ale korci. Czy jest to niezbędne do gry? Dla mnie steam to pasożyt.;)
Centrum wróciło....zobaczymy.

Kiedyś redaktor LCM cm4.pl

IDareKI Partyzant

28.12.2013 22:40    #1195     Sufler - Inne - Problem steam - FM 2014
Witam wszystkich
Mam problem z platformą steam. Otóż podczas gry w FM 2014 nie mogę przywołać okna steam skrótem klawiszowym shift+tab, a także podczas zdobywania osiągnięć nie wyświetlają się one w grze (jeśli zminimalizuję grę to czasem z opóźnieniem widzę je wyskakujące z paska zadań). Czy jest jakieś rozwiązanie tego problemu? Irytuje mnie, że nie mogę przeglądać steama mają zmaksymalizowaną grę.
Pozdrawiam

mahdi Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
Co prawda nie zamierzam jeszcze grać a nowego FM-a, lecz chciałbym zawczasu to wiedzieć...

1/ W FM 12 rozpoczynając rozgrywkę były do wyboru bazy danych: domyślna i oficjalne uaktualnienie bazy danych 12.2.0

2/ Analogicznie w FM 14 również powinny być do wyboru bazy danych np. 14.0.3, 14.1.0 czy też ostatnia - 14.2.0. Tymczasem gdy chcemy rozpocząć nową rozgrywkę to dostępna jest tylko jedna baza danych (rozumiem, że domyślna).

Równocześnie zauważyłem, że w folderze: SteamApps, common, FM14, data, updates - są wszystkie update'y, które ściągnęły się przy instalacji. Ktoś mi może wytłumaczyć na jakiej zasadzie zatem to działa? Czy wszystkie update'y przypisane są do domyślnej bazy danych?

hQ Partyzant

Wczoraj wieczorem pobrałem sobie demko aby sprawdzić czy się opłaca w ogóle ją kupować. Póki co rozegrałem 3 sparingi (2-0 z Bilbao, 3-3 z Columbus Crew, 2-2 z Portland). Na 7 bramek, 6 strzelili trzej napastnicy. Narzekasz na grę napastników po najnowszych łatkach czy to nie miało znaczenia i od początku napastnicy grali cienko? Bo ja na swoich nie narzekam, ogólnie podoba mi się jak zawodnicy poruszają się po boisku i wychodzą na pozycje. Bardziej mnie martwi gra moich kołków w obronie i przy stałych fragmentach (kwestia czasu).

Jeszcze niecałe 30 godzin na steamie FM14 za 50% (25ojro), opłaca się, co nie? :)
Polska Gola

|\\//| Partyzant

odp.1 Twoje oczy widzą źle bo ściąga jedynie 1.4 GB
odp.2 Instalacja nie może być przerwana bo steam nie instaluję tylko ściąga pliki gry które po kompletnym pobraniu konfiguruje tak więc jak Tobie internet się rozłączy w trakcie pobierania to nie musisz się martwić po ponownym połączeniu ze siecią pobieranie zostanie wznowione od momentu zatrzymania. I jak się pobierze wszystko Steam zacznie konfigurować grę do uruchomienia, dodawać pliki do rejestru, instalować potrzebne biblioteki, tworzyć skróty na pulpicie itp.
Tak więc wesołych świąt i miłego grania!

mahdi Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
Mam 2 pytania dotyczące instalacji FM'2014:

1/ Czy moje oczy dobrze widzą: aż 3,6 GB musi mi ściągnąć Steam?
2/ Zakładam, że tak, zatem pytanie nr 2 brzmi: czy instalacja może być przerwana, czy musi odbyć się "jednym ciągiem"? Pytam dlatego, że mieszkam na angielskiej prowincji i czasem po prostu internet mi "przerywa", nie jest stabilny.

icemaneq Partyzant

24.12.2013 18:59    #1200     Sufler - Porady do gry - Problem z Football manager 14
Witam otóż właśnie w moje posiadanie trafił fm ale mam problem . Zainstalowałem Fm-a ale podczas uruchamiania go po przez steam wyskakuje mi następujący komunikat "nie udało się uruchomić gry (aplikacja jest już uruchomiona)" czy może ktoś już się spotkał z tym problemem i wie jak go rozwiązać byłbym wdzięczny za pomoc dodam jeszcze że sprawdzałem spójność plików . Z góry dziekuje za pomoc :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution