Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

piotrp504 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
ja miałem bardzo podobnie przy instalacji fm14 wszystko szło ekstra później wychodziło okienko instalacji zatrzymywało się na 2% i błąd 16
sprawdzałem spójność plików na steam usunąłem pliki lokalne i guzik dalej wszystko to samo tak się wkurzyłem że wyłączyłem kompa
na następny dzień spróbowałem i wszystko zaczęło śmigać jak w zegarku Japońskim ( nie szwajcarskim) nie wiem co było powodem może steam miał jakąś usterkę albo im serwery padły
Moje skromne manifestowanie -zapraszam
http://piotrp0506.cmrev.com/blog.html
moje depesze
http://piotr(...)l?page=0
Hala Madrid

Willson Partyzant

Gra jest pod steamem na 14.2.1?
Jak ze spójnością plików gry w steamie?
Centrum wróciło....zobaczymy.

Kiedyś redaktor LCM cm4.pl

Willson Partyzant

Miałem kiedyś coś podobnego. Nie pamiętam ale jakis katalog trzeba było usunąć z folderu steam. On go wtedy dociągnie poprawionego.
Ten numer podpowiedzieli mi na pomocy technicznej steam, więc powinieneś również do nich napisać. Przysyłają odpowiedź do kilku dni.

balba80 Partyzant

Odpalenie z poziomu steam nic nie daje dalej muszę kilkukrotnie odpalać grę żeby ta w ogóle załapała.

Willson Partyzant

To po co cokolwiek usuwasz? Wyczyść folder z fake. Zrób w steamie sprawdzanie spójności, pociagnie do folder to co było oryginalnie, i nie bedzie szwabskiej repry.

Szemek Ekspert

[quote="robal15"]A nie ma w necie jakiegoś dema, które by zniechęciło przyszłych nabywców do kupna tej wspaniałej gry???[/quote]

http://store(...)/231670/

[quote="paweldemon"]Boje się......że zaraz przyzwiemy SZEMKA WSPANIAŁEGO ;P hehe[/quote]

To ma niewiele wspólnego z tematem, jak masz coś do mnie to zapraszam na priva.

Wydawało mi się, że to forum skupia fanów gry. Jak Wam się ona nie podoba i tak bardzo Wam przeszkadza to po co tu wchodzicie i gracie w nią? Macie wielką misję ratowania graczy i ich czasu przed zmarnowaniem?
"To tylko Internet k*rwa."

dawig Partyzant

04.01.2014 19:59    #1177     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Siema szukam chętnych do gry w FM 14 wszystko do ustalenia!

Czasu mam mega dużo ;p

Steam: dawibujnar1994

Szarlatan Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
04.01.2014 13:12    #1178     Football Manager - Ogólna dyskusja - Łatka 14.2.1
[quote="Ceyvol"][quote="rybeusz89"]Niestety FM14 to najwieksze scierwo w historii. Swiadczy o tym liczba latek ktora juz wyszla i ktora jeszcze wyjdzie. Moi obroncy dalej uciekaja od pilek a pomocnicy nie potrafia podac celnie pilki na 2 metry.[/quote]
Liczba łatek świadczy o niczym. Od czasu przenosin na Steam każdy fix, nawet tak kosmetyczny jak ostatni, utrudnia życie piratom, więc SI będzie już łatać tylko częściej - bo to się zwyczajnie opłaca. A gracze nie muszą już sami tych patchów ściągać, więc nie mają się czym irytować.

To są same pozytywy, tylko niektórzy chyba nadal żyją w pierwszej dekadzie tego wieku i nie chcą tego dostrzegać.[/quote]

gadasz bzdury, jak zazwyczaj. człowieku, za piracenie najnowszej edycji fm'a wzięło się kilka ekip, niestety, i teraz witaminka - nawet do kosmetycznych łatek, również tej ostatniej - ukazuje się po dwóch dniach. piraci mają jak w niebie.

rybeusz89 Partyzant

04.01.2014 11:52    #1179     Football Manager - Ogólna dyskusja - Łatka 14.2.1
[quote="Ceyvol"][quote="rybeusz89"]Niestety FM14 to najwieksze scierwo w historii. Swiadczy o tym liczba latek ktora juz wyszla i ktora jeszcze wyjdzie. Moi obroncy dalej uciekaja od pilek a pomocnicy nie potrafia podac celnie pilki na 2 metry.[/quote]
Liczba łatek świadczy o niczym. Od czasu przenosin na Steam każdy fix, nawet tak kosmetyczny jak ostatni, utrudnia życie piratom, więc SI będzie już łatać tylko częściej - bo to się zwyczajnie opłaca. A gracze nie muszą już sami tych patchów ściągać, więc nie mają się czym irytować.

To są same pozytywy, tylko niektórzy chyba nadal żyją w pierwszej dekadzie tego wieku i nie chcą tego dostrzegać.[/quote]

Że co?? Chcesz mi powiedzieć, że nagromadzenie łatek od Lisopada do Marca to walka z piractwem? I nie ma to nic wspólnego z tym, że gra jest do kitu? Liczba łatek świadczy tylko i wyłącznie o tym, że jest ogromna ilość błędów, z którymi nie umieją (nie chcą?) sobie poradzić. Wydawanie gry, która jest zabugowana jest obrazą dla odbiorców i przyszłych nabywców. Jedyna gra, która wypuszcza 4-5 patch'y poprawiających silnik etc. w 4 miesiące. I nic tu nie da tłumaczenie się walką z piractwem.

MarcinPSG Partyzant

04.01.2014 04:16    #1180     Football Manager - Ogólna dyskusja - Łatka 14.2.1

Też tak myślałem, że błędy i niedoróbki w grze są tak celowo przemyślane żeby je przez rok naprawiać, poprawiać, łatać, zmieniać, uaktualniać celem utrudnienia życia piratom. Spoko
Vaduz

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution