Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

Camillo90 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam, też mam problem z crashem... nie wiem już co z tym zrobić, szukałem jakiś odpowiedzi w necie ale nic konkretnego nie znalazłem, głownie że to sie dzieje jak sie ma pirata, a akurat od 2006 roku mam same orginalne fmy i kupuje je zazwyczaj pierwszego dnia jak są dostepne, wiec tym bardziej mnie irytuje to co sie dzieje i to, że nie wiem dlaczego... w sumie wczesniej nie miałem tego problemu az do momentu az steam uaktualnił fma niedawno, ja stworzyłem nową gre którą od dawna planowałem i w sumie pół sezonu bylo ok, az po jakimś meczu nagle fm zawisł, wyskoczyło okienko crash dumps i tyle, owszem jak wczytam gre od nowa to na chwile pójdzie dalej, ale co 3-4 mecze po zakończeniu i wychodzeniu z meczu znowu sie to pojawia i tak w kółko, nie chciałem łatwo odpuszczać, ale skonczyłem własnie drugi sezon i mimo że mam mega gre to nie mam już siły jej kontynuować z ciagłym wczytywaniem, traceniem meczy, stresem czy tym razem to wyskoczy czy nie.. mija sie to z celem i nie daje takiej radości jak powinno, wiec to moja ostatnia deska ratunku, czy można coś na to poradzić? Jeżeli nie to cóż, fma i tak nie odpuszcze, przerzuce się na 13, no ale może ktoś miał podobnie, coś pomogło. Dzięki z góry za każdą chociażby abstrakcyjną rade!

mahdi Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
03.03.2014 21:39    #1132     Sufler - Edytor - Dlaczego nowy edytor nie widzi zmian?
A jak otworzyć ten plik? (On jest w Steam/SteamApps/common/fm14/data/db/1430/edt , tak?

klasyczna10 Partyzant

02.03.2014 15:49    #1133     Football Manager - Ogólna dyskusja - Odzyskać save
Szkoda...
Jeszcze jedno mam pytanie w takim razie. Jak pobrać edytor, jeśli nie mam w steamie opcji: widok - narzędzia?

klasyczna10 Partyzant

02.03.2014 14:36    #1134     Football Manager - Ogólna dyskusja - Odzyskać save
Czy w FM12 można w jakiś sposób odzyskać save'a przez steam? Miałem awarię komputera, musiałem wgrywać system od nowa. Czy straciłem 35 pięknych sezonów na zawsze?.

Navy1910 Partyzant

23.02.2014 18:45    #1135     Sufler - Porady do gry - problem z Save
Witam, mam oryginalnego FM2014, kupiłem grę i wszystko było okej do czasu. Aktualizacja Steam skończyła się tym iż teraz fm nie widzi mojego zapisu gry. Przy włączeniu gry wyskakuje komunikat: "Not well-farmed (invalid token) at line 1 of last_saved_game.xml)
Wersja gry 14.2.2

Pomocy

prezestomek Partyzant

Czy będzie zmiana logo cmrev na steamie? Jest już fm14 a tam ciągle fm12.
Shaken, not stirred

Prumpek Partyzant

18.02.2014 20:03    #1137     Sufler - Gra przez sieć - Gra Przez Sieć
Witam, mam problem z rozgrywką sieciową.

Otóż gram z bratem w rozgrywkę sieciową gdzie mam serwer i brat do niego dołącza po prostu. Mieszkamy w Norwegii i tam bez problemów dołącza do mojej gry w sieci. Wczoraj przyjechaliśmy do Polski na ferie i próbujemy dalej kontynuować rozgrywkę ale pomimo, że ja mam online w steam i on też, nie odnajduję bratu mojej rozgrywki sieciowej, wiecie może co może być problemem? Skoro mam tu internet i każdy z nas online to jemu wyszykuje innych rozgrywki ale jak wpisuje moją rozgrywkę to mu nie znajduję jak w Norwegii. Proszę o pomoc.

Prumpek Partyzant

18.02.2014 16:23    #1138     Sufler - Porady do gry - Rozgrywka Sieciowa
Witam, mam problem z rozgrywką sieciową.

Otóż gram z bratem w rozgrywkę sieciową gdzie mam serwer i brat do niego dołącza po prostu. Mieszkamy w Norwegii i tam bez problemów dołącza do mojej gry w sieci. Wczoraj przyjechaliśmy do Polski na ferie i próbujemy dalej kontynuować rozgrywkę ale pomimo, że ja mam online w steam i on też, nie odnajduję bratu mojej rozgrywki sieciowej, wiecie może co może być problemem? Skoro mam tu internet i każdy z nas online to jemu wyszykuje innych rozgrywki ale jak wpisuje moją rozgrywkę to mu nie znajduję jak w Norwegii. Proszę o pomoc.

adashko Partyzant

xAdiSuN Partyzant

Witajcie! Mam problem, ciągle błąd i restart komputera gdy ze steama próbuję pobrać sobie uaktualnienie do FM'a 12 to najnowsze 14.2.2. W grze też automatycznie się nie uaktualniania, bo cały czas jest ,,czysta'' wersja. Więc zwracam się tutaj do Was z prośbą, jako że już nie ma szans tego chyba pobrać bo wiele osób na innych forach kazało mi próbować ,,ręcznie'' od kogoś, więc chciałbym byście tutaj zarzucili jakiś link czy coś takiego jak jest możliwość, bym sobie pobrał to uaktualnienie i podmienił pliki, czy tam zainstalował. Bardzo proszę. Zdecydowałem się na FM'a 12, bo jest polecany przez większość osób i są uaktualnienia składów. Bardzo proszę, chciałbym by ktoś tego nie olał. Jeśli jest możliwość wrzucenia, to z góry bardzo dziękuję. Dodam, że jak ktoś lubi poczytać ciekawe opowiadania o FM'ie, kariery, to w zamian za to odwdzięczę się już wkrótce dłuuuugim, barwnym opowiadaniem właśnie z rozgrywki. Z góry bardzo dziękuję jeszcze raz. Pozdrawiam!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution