Wyniki wyszukiwania dla: steam

Strona

Juve26 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Jak w temacie, taki błąd mi wyskakuje. Z góry mówię, że nie mam folderu settings. Bo widzialem, że radzono usunąć ten folder. FM2011, Windows 7. Grę mam na steamie.

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

25.09.2014 15:44    #1022     Sufler - Inne - Usunięcie konta steam
Ten pierwszy pomysł raczej Ci się nie uda.Możesz natomiast ustawić w opcjach Steam "nie aktualizuj automatycznie" w dowolnym momencie i po wybranym patchu...Ewentualnie zainstalować grę na Steam,aktywować ją online a następnie grać po przełączeniu się w tryb offline...wtedy nie będzie pobierać aktualizacji.Pozdrawiam! ;)

guardos13 Partyzant

25.09.2014 12:04    #1023     Sufler - Inne - Usunięcie konta steam
Witam,
Jeśli już pojawił się ten temat będę wdzięczny za linka jeżeli nie mam pytanie, mianowicie: czy można usunąć konto steam i korzystać z gry na płycie? Bądź też jeżeli nie czy są funkcję mogące w znaczny sposób ograniczyć pobieranie aktualizacji przez stem?

bb11bunti Partyzant

19.09.2014 11:54    #1024     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Witam, pogram w fm 14 przez sieć. Tylko Steam! Żadnych piratów :). Godziny według dostępności. steam; h2obot

wiciu Partyzant

Witam mam problem, ostatnio paru godzinach nocki z FM chciałem szczęśliwy zapisać rozgrywkę. Niby wszystko ok na następny dzień odpalam i do wczytania miałem tylko backup save'a którego ( mam zapis wielokrotny do 3 plików ) którego i tak nie dało się rady wczytać. Rozpocząłem nową karierę chce zapisać a tu błąd ZAPIS GRY ZAKOŃCZYŁ SIĘ NIEPOWODZENIEM, próbowałem zmieniać foldery zapisu opcje zapisu, usuwałem zawartość lokalną na steam itd itp i dalej to samo. Czy miał ktoś podobny problem? Jeśli nie to chociaż wie ktoś o co może chodzić?

Z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam :)

chinczol Młody aktywista

Steam daje możliwość robienia screenów klawiszem F12. W trybie online. W trybie offline nie sprawdzałem. Po prostu, kiedy jesteś w grze, naciśnij klawisz F12, usłyszysz sygnał dźwiękowy i screen będzie zrobiony. Później, po wyjściu z gry, ukaże się ekran zrzutów ekranu Steam, kopiujesz screeny, wklejasz na odpowiedni serwer i gotowe. Nie trzeba się męczyć paintem itp. Napisz te informacje o które pytałem. Screeny wyślesz jutro. Troche to dziwne, że przegrywasz tyle spotkań na wyjeździe, tym bardziej Realem. Barcelona jest bardzo mocna w La Liga w FM14, tzn punktuje równo i łapie mało wpadek. Jednak o ile dobrze pamiętam, przynajmniej w moich karierach, dużo meczów (w wiekszości na wyjazdach) wygrywa na farcie, tzn wyniki 1-0, 2-1, 3-2. Nie zmienia to faktu, że przez pierwsze 3 sezony jest bardzo równorzędnym przeciwnikiem (co bardzo mnie zdziwiło, ponieważ w poprzednich edycjach FM, Barcelona nie była żadnym rywalem dla Realu, a nawet Atletico) widocznie bardzo poprawili "inteligencje" Katalońców w FM14, lub po prostu gra stała się bardziej realistyczna, a przez to trudniejsza. Może to być również syndrom "złego startu" lub "złego zbiegu okoliczności" Konkretniej. Gdybyś zaczął ten sezon jeszcze raz, mógłby być zupełnie inny - lepszy. Pamiętajmy, że Football manager to tylko gra komputerowa. Owszem, jest to symulator managerski, ale to ciągle gra komputerowa, która posiada swoje algorytmy. Dużą role odgrywa tutaj losowość, lub jak powie "hejter" FM14 , FM13 i innych edycji, które mu się nie podobały - zjebany silnik meczowy. Z własnego doświadczenia wiem, że są mecze których wygrać się po prostu nie da. Gra na to nie pozwala. Są również takie mecze, które przegramy, choć zupełnie na to nie zasługujemy lub nigdy byśmy się tego nie spodziewali. Czasem zdarza się spotkanie które przegramy, lecz gdy powtórzymy ten sam mecz następne 10 razy, każdy będzie wygrany przez naszą drużyne. Swojego czasu, dużo eksperymentowałem z Football Managerem, aby poznać jego zależności, kruczki, niuanse oraz czynnik losowości. Wiem jedno - Football Manager w dużej mierze opiera się na zwykłej losowości. Często po prostu Nas oszukuje, rzuca kłody pod nogi, podstawia przysłowiową świnie. Nie gram metodą "save & load" (kiedyś pare razy się zdarzyło), jednak nie dziwie się tym ludziom, którzy czasem tak właśnie robią. Czasem sam FM, nie daje innej możliwości, ponieważ ewidentnie widzimy, czujemy, że AI gry, zrobiło Nas bez mydła. Wiemy, że np. przegrany mecz, nigdy nie powinniśmy przegrać, że to nie mogło się zdarzyć w realnym świecie. Ale football jest również nie przewidywalny. Tak samo jak Football Manager, chociaż czasem aż za bardzo. Football Manager to tylko gra.

Dobra rozpisałem się. Wracając do Twoje tematu. Napisz to, o co prosiłem.

Mar1992 Przodownik pracy

Jak kupisz grę w pudełku, to po jednej instalacji nie musisz jej oddawać. Tu jest tak samo. Przypisuje Ci się klucz do konta Steam i masz go tam na stałe. Możesz ściągać grę tak często, jak Ci się to podoba, na milion komputerów z tego jednego konta.

man_utd2 Partyzant

A czy ten klucz jaki otrzymałem do steama będzie nadal aktywny ?

obojętny Partyzant

09.09.2014 23:42    #1029     Sufler - Edytor - Mała zmiana w edytorze
Z tego co widziałem w warsztacie steam są dwie wersje. Może sprawdź poprawioną? Fifa World League Mitch Version 1.2 - tak się nazywa.

Mar1992 Przodownik pracy

No przecież to oczywiste, że musisz ją ponownie ściągnąć ze Steam.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.