Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

kamilm Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Wiem że lepiej samemu stworzyć taktyke :) Bo nie lubie gotowców ale powiedz jak ustawiłeś obronę że nie traciłeś duzo bramek?

Bo ja zawsze jak patrze opinie asystenta to pisze że bardzo dobrze sprawuje się odbiór bo gram mocnym presingiem i dobre posiadanie pilki mam a i takbramki trace:/

I czasem mam problem z strzelaniem bramek a tak pozatym linia pomocy spisuje się idealnie.

I jak myslisz ustawić filozofie plynną czy bardziej zrównoważąoną dać im swobode czy nie?

tidididi Partyzant

08.07.2011 00:15    #9532     Sufler - Porady do gry - Problem z edytorem
Mam problem z edytorem.

Wyedytowałem jednemu z zawodników pozycję, aby był zdolny do gry na lewym skrzydle. Zapisuję, wracam do gry, w zakładce Ustawienie w profilu gracza nowa pozycja świeci się na zielono.

Jak kończę grać i znów uruchomię grę to ta pozycja znika. Co zrobić?

AlexManager Partyzant

sprzedalem paru graczy, edytowalem budzety i że tak powiem żydziłem o kasę od zarządu... wystarczylo miec ok 20 mln zeby mi starczylo wiec w czym problem?
サッカーはあなたと一緒にしよう

bartibis Partyzant

07.07.2011 16:51    #9534     Sufler - Porady do gry - Problem ze zrobieniem screena
Zapewne grasz w oknie. Miałem ten sam problem. Musisz w ustawieniach zmienić na normalny podgląd, zrobić screena i otem wrócić do okna. Ja tak robiłem

Gentleman Żołnierz frontu ideologicznego

07.07.2011 16:07    #9535     Sufler - Porady do gry - Problem ze zrobieniem screena
Wszyscy wiemy jak zrobić screena, klikamy prt screen a następnie wklejamy to do painta. Niestety zauważyłem że, gdy chcę zrobić screena z FMa to robię screena tego co mam akurat pod włączoną grą. Wie ktoś jak mi pomóc ?
Niech płonie ten ogień
płonie w każdym sercu
nauczymy się kochać
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
stanie się to co ma się stać

Necib Partyzant

Przepraszam za pisanie pod postem ale mam problem. Moje opowiadanie ma rozmiar 35 mb a Speed pisze że maksymalny rozmiar to 10 mb. :/ Czy pomimo tego mogę wysłać opowiadanie na mejla redakcji?

mazi1995 Partyzant

07.07.2011 07:08    #9537     Sufler - Porady do gry - Błąd podczas ładowania FMa
Postanowiłem w trakcie wakacji wrócić do FM09. Po małych schodach ale zainstalowałem FMa. Jednak gdy odpalam go to podczas otwierania się pliku activator.exe wyskakuje mi błąd:

""Unable to find some essential data. Please ensure that the game is installed correctly. If the problem persists, please contact technical support.""

Sprawdzałem w steamie spójność plików do gry. I wszystko jest w porządku...

Bawię się już z tym długo i szukam wszędzie. Jednak poległem i liczę na waszą pomoc.

JamesToney Partyzant

06.07.2011 20:10    #9538     Sufler - Porady do gry - Gracz legendą klubu ??
Witam mam podobny problem. Obecnie prowadze inter 8 sezon wygralem 5 razy LM 4 razy PW, 7 razy scudetto + wszystkie superpuchary i KMS. Jestem dopiero w gwiazdach a np. Legenda klubu jest ne gen który gra dopiero 4 sezony w jednym sezonie strzelil ponad 50 goli. Legenda jest takze mou ktorymi jedynymi sukcesami byly te z sezonow 2008-2010. Dodam , że jak przychodziłem do Interu to mial on dosc slaba reputacja a sezon zakonczyl na 4 miejscu. Niewiem kiedy w koncu osiagne statut legendy. Nie chce przenosic sie do innego klubu bo wczesniej prowadzilem bvb przez 7 sezonow i mialem podobne osiagniecia a teraz nie ma mnie nawet w gwiazdach. A legenda jest np. Lewandowski ktory w tym klubie gral glownie jako rezerwowy tyle ze rozegral ok 11 sezonow. Wiec od czego zalezy statut legendy od ilosci rozegranych sezonow czy od sukcesow. Wydaje mi sie ze fm w tym względzie jest nie dopracowany.

VandaL Partyzant

06.07.2011 17:33    #9539     Sufler - Porady do gry - Proszę o pomoc...
Mam pewien problem z grą Football Manager 2011. Po wejściu w profil zawodnika, gra chwilkę pomyśli i się wyłącza. Próbowałem przeinstalować grę, ale to nic nie daje. Był już temat o tym problemie, ale nie został rozwiązany. Bardzo proszę o pomoc.

kvj Partyzant

Jeziorak Iława!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution