Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Sztaficer Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
12.07.2011 17:48    #9501     Sufler - Porady do gry - Problem z kartkami
U mnie w Interze Walter Samuel miał podobne statystyki. Tylko było to efektem ofensywnej, czasami agresywnej gry obrony. Jednak nie uważałem to za problem bo obrona była bardzo skuteczna i przez cały sezon straciłem w lidze tylko 20 bramek przy 100 strzelonych.

zollw Partyzant

12.07.2011 17:40    #9502     Sufler - Porady do gry - Problem z kartkami
Witam ponownie , z serii kolejnych problemów w FM 11.
Mianowicie chodzi mi o problem z kartkami , nic by w tym dziwnego nie było gdybym grał słabym klubem ponieważ w takich dostaje się bardzo często żółte i czerwone kartki ale Realem Mardyt?
Mam dopiero 20 mecz pierwszego sezony a S.Ramos ma na swoim koncie 23 żółte i 5 czerwonych kartek , mogę mu to wybaczyć i tłumaczyć sobie że jest obrońcą ale bez przesady ... Gdy dostaje czerwoną z powodu dwóch żółtych to nawet kary pieniężnej nie można dać bo zawodnik jest już obrażony i jaki tego jest sens?
Kolejny przypadek to C.Ronaldo który ma 3 czerwone i 19 żółtych dalej jest Marcelo - 3 czerwone i 11 żółtych i bohater czerwonych kartek i brutalnej gry Pepe - 5 czerwonych i 8 żółtych w tym przypadku czerwone odrazu nigdy nie dostał z dwóch żółtych kartek .

Może ktoś coś doradzić?
Mam stawione ostrożne odbiory i zawsze staram się dawać "instrukcję dotyczące rywali" na "delikatne".
Nigdy nie miałem tylu kartek ;/

Sztaficer Młody aktywista

12.07.2011 17:29    #9503     Sufler - Porady do gry - FM11 zaczął wolno działać
Mi się klaci czasami, z reguły na chwilę. Ale może to Ty opisz swój problem dokładniej. Jak często (cały czas?) to się dzieje, w jakiś dokładnych działach gry?

el Maestro Partyzant

12.07.2011 17:25    #9504     Sufler - Porady do gry - FM11 zaczął wolno działać
Witam. Mój problem polega na tym, że bez widocznej przyczyny (brak wirusów, odpowiednie wymagania sprzętowe) mój FM11 zaczął bardzo wolno działać. Przy włączaniu nowej gry wydajność komputera wynosi pół gwiazdki (zwykle bywały 4 lub 5). Próbowałem przeinstalować grę, pousuwałem nieużywane zapisy gry, przeładowałem skórkę, nawet zwolniłem miejsce na twardym dysku komputera. Nic nie pomaga :(

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

12.07.2011 17:06    #9505     Sufler - Porady do gry - Crash dumpy lub raport błędów.

alu Partyzant

Witam, mam następujący problem. Gramy sobie z kolegą przez sieć - jestem jej administratorem. W momencie gdy wczytuję zapisaną gre automatycznie obejmuje kontrole nad swoim zespołem. Zdarzyła mi się jednak taka sytuacja, że kliknąłem przez pomyłkę przycisk "obejmij kontrole" zespołu kolegi zanim sę zalogował i teraz w żaden sposób nie mogę się z tego wycofać. Jak wczytuję gre od razu z automatu obejmuje oba zespoły i kolega nie może tym sposobem objąć swojego? Czy da się jakoś wyjść z tego problemu innym sposobem iż wysłanie kolego managera na emeryturę aby ponownie się powołał spowrotem? Szkoda by było bo po dwóch sezonach ma reputację kontynenalną i kilka tytułóww na koncie.
Z góry dzięki za pomoc

SKP Partyzant

11.07.2011 22:16    #9507     Sufler - Porady do gry - Problem z wypozyczeniem
Witam,
mam problem z wypozyczaniem. Nie moge wypozyczyc nawet zawodnikow znajdujacych sie na "liscie do wypozyczenia".
Kiedy klikam "zloz oferte" moge zlozyc zapytanie, oferte transferu, testow ale opcja wypozyczenia (a takze wspolwlasnosci) jest nieaktywna. :/
Czy ktos ma pomysl o co moze chodzic?
Gram w 3lidze polskiej(czyli na dodatku-baza podstawowa z wszystkim latkami).
Nie wiem, moze sa jakies uwarunkowania ze nie mozna prowadzic tego typu negocjacji poza okienkiem czy cos... A moze to znaczy ze kluby nie chca wypozycazc zawodnika do tak niskiej ligi? Naprawde ciezko mi to rozkminic.

Przy okazji zadam zapewne dobrze znane wszystkim pytanie :D- jesli wybralem tylko 3ligi polskie i zadnej innej jako grywalna czy podglad to beda w przyszlosci pojawiac telenty i zawodnicy w wystarczajacej ilosci? Wybralem srednia albo duza baze(gre zaczynalem w kwietniu) plus naprawde dluga liste zawodnikow z kraju, regionu czy najwyzszej ligi (krajow europy). Czy nie bedzie tak ze gdy rozgrywka sie juz rozkreci ci zawodnicy odejda na emeryture a w ich miejsce nie pojawi sie rownie duzo nowych i bedize problem?
Pytam bo przez ostatnie miesiace mialem bardzo malo czasu i mam rozegrana ledwo jedna runde(wiec jak cos zmieniac to teraz) ;). Do tego przez kilka ostatnich lat mialem przerwe od FM/CMa

pizmak1740 Partyzant

11.07.2011 21:23    #9508     Sufler - Porady do gry - Problem z grafiką 3D
Witam mam problem taki że :
kiedy mam grać mecz w 3D lub 2D to tak jakby ścina grę normalnie działa ale tak jakby przycinało , jednak w klasycznym 2D nie ma problemu.
Dodam też że problem zaczął się dziś , wczoraj działał normalnie , a dziś podczas jednego meczu zaczeło tnąć .

PS. to jest taki dizwny efekt obraz lekko skacze i się tnie.

RicardoSouza Partyzant

Skopiowałem wszystkie pliki do folderu docelowego ( u mnie: Y:GryFootball Manager 2011Sports InteractiveFootball Manager 2011skins ), i niestety gdy włączam grę wyświetla mi się że jedyną zainstalowaną skórką jest ta standardowa.
pomocy. :((

michalzkrk Partyzant

11.07.2011 17:27    #9510     Sufler - Porady do gry - SPADEK ATRYBUTÓW PIŁKARZY
Moim zawodnikom spadają atrybuty, mimo że nie mają dodatkowych treningów, mam doskonałe obiekty treningowe, wartość gwiazdek przy treningach waha się od 4 do 4,5 i na każdy rodzaj treningów przypada od 3 do 5 (średnio 4) trenerów w zależności od ich umiejętności. najpierw miałem ustawiony trening od 3 sezonów na wysoki, oczywiście z wydzielonym specjalnie na każdą pozycję reżimem, i nie miałem żadnych problemów ze spadkiem atrybótów, wręcz przeciwnie - reguralnie wzrastały. Ale teraz w 4. sezonie co chwile komuś coś spada, i to w różnych wiekach, od 20 do 27 lat (najmłodszy jakim gram ma 20/21 lat a najstarszy 28/29-kapitan. jest jeden weteran-34-ale nim się nie przejmuje i gra sporadycznie). Zmieniłem obciążenie na średnie, użyłem treningów od TUG'a i nic. Co jakiś czas komuś coś leci, nawet jak nie ma dodatkowych treningów indywidualnych. próbowałem się ratować wczytywaniem sejwów na dzien przed spadkiem i dawałem 1 dzien wolnego temu ktoremu spadło, ale jest to jak walka z wiatrakami, bo za jakis czas temu samemu zawodnikowi znowu spadały te same atrybuty. Zminiałem poszcególne atrybuty w treningu- np jak spadał drybling to zwiększałem panowanie nad piłką, i zmniejszałęm coś innego, zeby wychodziło na to samo w obciązeniu. poczym zmniejszyłęm w koncu na średnie i załadowałem treningi u od TUG'a. ale cały czas tym samym zawodnikom spadaja te same atrybuty, mimo że są zadowoleni z obciązeń ( jak były wysokie też byli zadowoleni) i mają znakomite albo b. dobre morale. Teraz jednemu zawodnikowi nie pomaga nawet wczytanie savu i dzien albo i 2 wolnego, czy odwrotnie - zwiększenie intensywności treningu. POMOCY!!!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution