Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

baszczu17 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
14.07.2011 23:15    #9471     Sufler - Porady do gry - Problem! SerieA
Pierwszy raz gram drużyną z SerieA. Otóż nie mogę złożyć oferty za 17 latka z Lecce. Mam jeszcze jedno pytanie. Czy we Włoszech limit obcokrajowców dotyczy brazylijczyków poniżej 18 roku życia?

Vachu Partyzant

14.07.2011 22:35    #9472     Sufler - Porady do gry - Mecz 3d sie przycina oraz inne
Witam
Zmieniłem niedawno karte graficzną na Radeona HD6850 ,
mam 8Gb Ram procesor Phenom X4 3Ghz .

Problem jest jest taki ze mecze 3d mi sie potrafia przycinac badz pojawiac jakies deformacje czy cos , jakies bledy graficzne . Przed wymiana karty nie mialem takich problemów. Ale karta śmiga na innych grach elegancko stery mam najnowszy oraz cudowałem z starszymi i nic, mam Patch 10.0.3 plus jakis update składów w sieci.

Ktoś spotkał sie z takim problemem ? Jakies pomysły ?

Dikej Partyzant

14.07.2011 20:01    #9473     Sufler - Porady do gry - Zmiana czcionki
Siemanko !!
Znalazłem bardzo fajna skorke naprawde bardzo mi sie spodobala ale jest jeden problem ...
Nie wyswietla polskich znakow tylko zastepuje je prostokątami ...
I tutaj moje pytanie czy mozna jakos zmienic lub edytowa starą czcionke zeby wyswietlala polskie znaki ??
Dodam ze czcionka rowniez mi sie podoba ^^
Z góry dzieki ! :)

dawido9034 Partyzant

14.07.2011 16:56    #9474     Sufler - Porady do gry - Płacenie Ratami.
Ej mam dalej problem. Jak daje na cenę transferu zero a potem na raty np 28 mln to jak uzgodnię wszystko potem to jak zawodnik zaakceptuje to pisze ze nie mam kasy na transfer;/ Mam 0 mln na koncie narazie bo pokupowałem zawodnikow.

@Edit dobra złe zrozumiałem. Ta opcja jest do bani bo tak czy siak musisz miec taka kase.;/

Taher Młody aktywista

14.07.2011 10:57    #9475     Sufler - Porady do gry - Questions
1.
a) Na środkowego pomocnika najlepiej byłoby wejść w instrukcje dot. rywala i ustawić na niego pressing na 'zawsze'
b) Z skrzydłowym sprawa jest trudniejsza. Można zastosować wcześniejszy pomysł, albo ustawić obrońcy krycie 1v1. Trzeba jednak liczyć się z tym, że dobry gracz bez problemu poradzi sobie z obydwoma metodami, niemniej jednak jeżeli jest dobry obrońca, to zastosowałbym 1v1.
Jest jeszcze 3 opcja, czyli defensywny pomocnik, który będzie atakował piłkę. Taką taktykę zaproponował Miles Jacobson, gdzieś były to przetłumaczone na język polski, ale nie pamiętam gdzie. Tylko tutaj trzeba grać klasycznym ustawieniem 4-4-2, by wprowadzić to w życie. Równie dobrze ten pomocnik mógłby i uprzykrzać życie przeciwnemu środkowemu pomocnikowi.
2) Wg. zależy to od przeciwnika. Jeśli jest gorszy, czy może porównywalny do Twojego zespołu to zalecałbym grę bardziej szeroką. Wąsko można grać, kiedy gra się z silniejszym rywalem.
3) Jeżeli skrzydłowi mają dogrywać na dobieg to trzeba im dać prostopadłe podania na często, a resztę na rzadko, albo czasami. Tym samy będą więcej grać prostopadłych piłek, czyli na dobieg. Gdyby mieli strzały z dystansu na często i do tego podania prostopadłe na często, to tych podać byłoby mniej, gdyż częściej marnowaliby piłki kopiąc z dystansu. Tak więc trzeba zredukować rajdy z piłką, strzały z dystansu. Nastawienie musi być ofensywne, ale nie na max. gdyż wtedy będą grali za bardzo z przodu i nie będą mieli jak grać te piłki.
4) Według mnie szerokość nie ma wpływu na to gdzie zagra rozgrywający, i czy napastnik będzie na wprost czy będzie szerzej ustawiony. Oczywiście wszystko z umiarem, ustawienie suwaka na max. to zdecydowanie za dużo.

Melikson#5 Partyzant

14.07.2011 10:54    #9476     Sufler - Porady do gry - Pompey Dan Calculator
Witam

Mam problem z kalkulatorem treningów.
Gdy włączę ten kalkulator, i odblokuje tamtą opcje to wyboru pozycji mam tylko bramkarza i bramkarz-libero

Sztaficer Młody aktywista

13.07.2011 23:54    #9477     Sufler - Porady do gry - Problem z skórką
Miałem ten problem na wersji 11.0.0. Po update`ch jest okey.

Wyłączyłeś cache skórki?

Melikson#5 Partyzant

13.07.2011 22:07    #9478     Sufler - Porady do gry - Problem z skórką
Witam

Gram w football managera 2011 wersja 1.3
Pobrałem kilka skórek następnie w folderze z managerem ( dokładniej "data";) utworzyłem folder skins i wypakowałem tam skórkę.
Po włączeniu gry reklamy początkowe normalnie działają ale nagle wyskakuje czarne tło z napisem trwa ładowanie.
Wyłączyłem gre i usunąłem skórkę z folderu , następnie od nowa włączyłem gre i podczas włączonej gry wypakowałem skórkę do folderu. W opcjach była do wybrania ta skórka lecz po jej aktywowaniu przez pół godziny pisało , że trwa ładowanie skórki , w końcu wyłączyłem re bo nie miałem już cierpliwości

P.S próbowałem na kilku skórkach i jedna się włączyła lecz była zepsuta bo nie mogłem nic zrobić bo widziałem tylko dolną część ekranu

MiceQ Partyzant

13.07.2011 16:08    #9479     Sufler - Porady do gry - Finanse i kupowanie zawodników
Ładnie DeadMan ;) ja jakoś w polskiej lidze się nie czuje..
A powiedzcie mi jeszcze czym się różni 'procent zysku z następnego transferu', a 'procent z następnego transferu', bo według mnie to jest to samo ;]

A co do LM to co rok gram w fazie grupowej i z niej bez problemów wychodzę ;)

oldgunz Żołnierz frontu ideologicznego

13.07.2011 13:44    #9480     Sufler - Porady do gry - Finanse i kupowanie zawodników
Co by nie być gołosłownym:
Manchester United (dla przypomnienia - obecny mistrz Anglii) - za Wikipedią posiadał skład liczący 25 zawodników (plus jakieś młodzieżowe wynalazki a'la Roben Brady, Ben Amos, Joshua King czy Ravel Morrison, zarejestrowane tylko dlatego, że wymagają tego przepisy)

Chelsea Londyn (dla przypomnienia - wicemistrz Anglii) - znów za Wikipedią posiadała skład liczący 26 piłkarzy, liczone już z młodzikami, takimi jak McEachran, Kakuta, Bertrand czy van Aanholt

Manchester City (dla przypomnienia - trzeci klub w Anglii, wybrany przez 10 spośród 20 głosujących trenerów pracujących na Wyspach drużyną sezonu) - teoretycznie zawodników w cholerę, lecz przeszło 10 zostało wypożyczonych (m. in. Adebayor, Santa Cruz, Robinho, Benjani, Bellamy, Garrido, Onuoha), gdyż Mancini nie miał ich jak pomieścić, zapewnić odpowiedniego czasu na boisku i zgrać zespołu, co oznacza znów, że grało ok. 25 piłkarzy

Arsenal Londyn - 28 zawodników, już z młodzikami.

Z drugiej strony - zespoły, które zawiodły ( cieniujący Liverpool, nie potrafiący potwierdzić klasy Tottenham) piłkarzy miały jakby więcej.

I - przynajmniej w moim przypadku - to samo potwierdza się w FMie. Jeśli stosowany jest odpowiedni reżim treningowy, jeśli nie gramy na kartofliskach, jeśli nie przemęczamy zawodników, to wspomniana przeze mnie 25 bardzo szybko się zgrywa, w zespole panuje harmonia, nie ma problemów w stylu 'trener nie widzi dla mnie roli na boisku', nie ma problemu z płaceniem po 50'000 euro tygodniowo (50'000 x 52 tygodnie = budżet transferowy uszczuplony ponad 2,5 mln euro) zawodnikom, którzy pojawiają się na ławce rezerwowych parę razy na sezon.
If you're in the penalty area and don't know what to do with the ball, put it in the net and we'll discuss the options later.

- Bob Paisley

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution