Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

lexus Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
17.02.2013 12:46    #5481     Sufler - Porady do gry - Crash Dump
Yyyy FM działał normalnie - raz na wirtualne 4-5 miesięcy wywalał crasha - dopiero po tym nowy patchu nie mogę go W OGÓLE odpalić.
Dlatego też manewrowanie bazą danych na nic się zda, bo nie mogę odpalić w ogóle gry.

Problem wysłałem do CD project, ale wątpię by odpisali szybciej jak za tydzień :)

Właśnie wiedziałem, że był temat o Crashach, ale ni cholery go nie mogłem znaleźć opisując swój problem :( Wspomożesz linkiem?

Kaczko Partyzant

Cześć, piszę bo napotkałem pewien problem. Mianowicie są to kontuzje. Rozpocząłem karierę i jeszcze przed pierwszym meczem miałem już 2 kontuzjowanych zawodników. W każdym z kolejnych meczów ktoś był kontuzjowany tak, że po kilku spotkaniach ligowych miałem kontuzjowanych już ośmiu graczy podstawowego składu. Myślałem może, że coś ze sztabem szkoleniowym nie tak ale postanowiłem rozpocząć inną karierę i znowu pojawiają się kontuzje. Wie ktoś może o co chodzi ?

Leo146 Partyzant

17.02.2013 09:49    #5483     Inne - Sport - Tenis
[quote="myfunnygame"]Eee tam problem robicie. Wystarczy wylaczyć dzwiek i mozna podziwiac obie panie w akcji ;)[/quote]

Trochę głupio tak bez dźwięku ;) Ale z drugiej strony lepiej bez, niż z tymi jękami. Swoja droga WTA powinno coś z tym zrobić, bo takie zawodniczki tylko zniechęcają ludzi do oglądania tenisa. Zwłaszcza tego w kobiecym wydaniu.

A nasz debel jak zwykle odpadł ;/ Nie wiem co się z chłopakami dzieje, ale graja coraz gorzej. ;/

lancos3-11 Partyzant

17.02.2013 08:47    #5484     Inne - Sport - Tenis
[quote="myfunnygame"]Eee tam problem robicie. Wystarczy wylaczyć dzwiek i mozna podziwiac obie panie w akcji ;)[/quote]
Mądrze prawi obywatel ;)

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

17.02.2013 03:38    #5485     Sufler - Porady do gry - Crash Dump
Ciezko w necie cos znalezc na ten temat i watpie ze jest to popularny blad dlatego zasugerowalem pomoc SI.

Czy problemem moze byc twoj sprzet-za slaby procek/grafa. Kiedy zdarza Ci sie ten crash dump? Przy wlaczeniu gry, przy sprawdzaniu profilu gracza, w trakcie rozgrzewki/meczu, po meczu? Zawsze w tym samym momencie? Wczesniej bylo ok?

Nie zebym sie czepial ale jak siedzisz tu od xx lat to wiesz ze jest specjalny watek o crashach? :)

17.02.2013 03:30    #5486     Inne - Sport - Tenis
Eee tam problem robicie. Wystarczy wylaczyć dzwiek i mozna podziwiac obie panie w akcji ;)

ProstyChlopak Partyzant

właśnie mam podobnie ale zamiast Naingollan'a mam Eriksen'a. Obaj mają problemy z kondycją niestety. Co do goli i asyst to Moutinho jest poza konkurencją jeśli chodzi o asysty w większości rozgrywek, w których biorę udział. Także z tym nie ma problemu. Martwi mnie tylko ta kondycja zważywszy na to że to dopiero początek sezony a tu już takie braki.

16.02.2013 21:52    #5488     Sufler - Porady do gry - Crash Dump
Nie latwiej byloby Ci wyslać tego crasha do SI/CD Project? "Jeśli problem będzie się powtarzał, skontaktuj się z działem obsługi klienta produktu. "

ProstyChlopak Partyzant

Witam, mam problem z wytrzymałością zawodników. Gram Porto 3 sezon i już na początku sezonu zauważyłem że strasznie spada wydajność, wytrzymałość zawodników. Szczególnie chodzi o środkowych pomocników. Zaczęło się to pod koniec 2 sezonu ale nie w takim stopniu niż teraz. Daje im dużo odpoczywać mimo to nic to nie zmienia. Mam ustawiony trening na kondycję ale to też nie pomaga. Jakieś pomysły jak doprowadzić do optymalnej kondycji?

sebaraul Partyzant

16.02.2013 19:57    #5490     Inne - Sport - Tenis
Ula moim zdaniem gra lepszy tenis od Radwańskiej tyle, że nie potrafi tej formy ustabilizować na odpowiednim poziomie. Zdarzają się jej mecze świetne, ale zdarzają też "klopsy".
Jerzyk tak samo, ma wielki talent, który eksplodował pod koniec zeszłego roku i eksploduje pewnie jeszcze nie raz. Dobry trener, mniej nacisku ze strony mediów i da rade. Federer (zresztą mój ulubiony tenisista) też na początku miał problemy w Wielkim Szlemie mimo, że umiał pokonać tenisistów z czołówki rankingu. Ustabilizować formę, grać w turniejach średniej rangi (chyba najlepsze wyjście, rywale na poziomie tak czy siak, a wygrane w takich pografią dodać pewności siebie) i z czasem awansować jak najwyżej w rankingu i dochodzić jak najdalej na AO, RG, W czy US :P
A, może jeszcze coś Kubot pokaże (w czasie Pucharu Davisa zagrał ostatni świetny mecz) pomimo swojego wieku ;)
Nieważne czy wygrywasz czy przegrywasz.
Ważne jak grasz.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution