Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

lancos3-11 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote="myfunnygame"]Z kolei ja mam pytanie: jakim klubem rozpoczac rozgrywke w "13" zeby miec ciezko z wygrywaniem seriami/awansowaniem rok po roku wyzej/klub z problemami niskim morale/jakas konieczna wyprzedaz ze wzgledu na dlugi? Moze klub, z ktorym mieliscie najwiekszy problem by ujarzmic zapedy pilkarzy.

Troche nudno tak wygrywac mecz za meczem i tylko spinac sie na mecze w Pucharze Anglii w trzeciej (za niedlugo drugiej) lidze angielskiej.[/quote
Zagraj sobie Sousense z trzeciej ligi portugalskiej. Tylko w trybie HC, bo w Portugalii można łatwo ściągnąć geniuszy z WT. Szanse na tytuł 1000-1 Spoko .
A jeśli chcesz się bawić w długi i konieczne ze względu na zasady przebudowy, to dowolny półprofesjonalny klub z 4 lub piątej ligi hiszpańskiej. Polecam bardziej czwartą, bo w piątej jest kilka silnych drużyn i banda lokalnych amatorów, których lejesz. A w czwartej jest już ciekawiej. Mogę polecić też amatorskie drużyny, ale tylko z 4 ligi hiszpańskiej, bo w piątej będziesz robił transfery amatorów i odstawisz inne amatorskie teamy, ale półprofesjonaliści i tak Cię będą lać. Zostaniesz wieczym średniakiem. A w czwartej to już wir walki. Walki o utrzymanie. Będziesz musiał pogłówkować aby się utrzymać. Możesz spróbować np. Bermeo.

Youtuki Partyzant

03.05.2013 08:58    #5042     Football Manager - Ogólna dyskusja - problem podatkami
:alien: oto chodzi ze gram liga litwewska i co miesac dostaje raport finasowy i mam na minusie pare milonow i bo 10 000 000 mi podatki mi zabieraja da sie cos zrobic by zmniejszyc ich podatki lub edytorze ? jak tak to gdzie? gram dodatkiem ligi litewskiej FBK kowno

Diablo5555 Partyzant

[quote="myfunnygame"]Z kolei ja mam pytanie: jakim klubem rozpoczac rozgrywke w "13" zeby miec ciezko z wygrywaniem seriami/awansowaniem rok po roku wyzej/klub z problemami niskim morale/jakas konieczna wyprzedaz ze wzgledu na dlugi? Moze klub, z ktorym mieliscie najwiekszy problem by ujarzmic zapedy pilkarzy.

Troche nudno tak wygrywac mecz za meczem i tylko spinac sie na mecze w Pucharze Anglii w trzeciej (za niedlugo drugiej) lidze angielskiej.[/quote]
A ja z powrotem siadłem do Craxy i gram, no jakoś nie mogę przestać, tak mnie wciąga, mimo, że wkurza...
Ciągle mam w głowie "ostatni mecz" a po ostatnim jest kolejny "ostatni" i z jednego robią się 4-5, a potem przerwa i tylko kogoś kupię etc...

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

Z kolei ja mam pytanie: jakim klubem rozpoczac rozgrywke w "13" zeby miec ciezko z wygrywaniem seriami/awansowaniem rok po roku wyzej/klub z problemami niskim morale/jakas konieczna wyprzedaz ze wzgledu na dlugi? Moze klub, z ktorym mieliscie najwiekszy problem by ujarzmic zapedy pilkarzy.

Troche nudno tak wygrywac mecz za meczem i tylko spinac sie na mecze w Pucharze Anglii w trzeciej (za niedlugo drugiej) lidze angielskiej.

Diablo5555 Partyzant

Witam Panowie, mam poważny problem jeżeli chodzi o FM'a uwielbiam w niego grać serio ale teraz czy gram swoją ukochaną Cracovią czy innym klubem który bardzo lubię, lub jest mi neutralny to nie czerpię radości z gry, szukam różnych klubów, od Anglii, po Portugalię, Hiszpanię, Holandię, Niemcy itp. I nie wiem kogo sobie wybrać, jakąś fajną drużynę, z dobrą bazą ale żeby zarząd nie naciskał na mnie za bardzo... Proszę poradźcie mi, obojętne jaka liga i kraj... byle były te warunki co napisałem powyżej. FM 13 jakby co.

lancos3-11 Partyzant

02.05.2013 17:16    #5046     Inne - Piłka nożna - Liga Mistrzów
[quote="DeadMan"]Ludzie, którzy wytykają Bayernowi podkupywanie piłkarzy z Bundesligi, są po prostu żałośni. Chyba spowodowane to jest zazdrością, bo obecnie mają genialny sezon. Dziś robi tak KAŻDY. Borussia też podkupuje zawodników z biedniejszych klubów Bundesligi, więc nie wiem w czym problem. Z resztą, o ile mnie pamięć nie myli to Hummels przyszedł do BVB właśnie z Bayernu.[/quote]
Polać temu panu, polać :)

DeadMan Partyzant

02.05.2013 14:22    #5047     Inne - Piłka nożna - Liga Mistrzów
Ludzie, którzy wytykają Bayernowi podkupywanie piłkarzy z Bundesligi, są po prostu żałośni. Chyba spowodowane to jest zazdrością, bo obecnie mają genialny sezon. Dziś robi tak KAŻDY. Borussia też podkupuje zawodników z biedniejszych klubów Bundesligi, więc nie wiem w czym problem. Z resztą, o ile mnie pamięć nie myli to Hummels przyszedł do BVB właśnie z Bayernu.

undertheskin Partyzant

02.05.2013 11:33    #5048     Inne - Piłka nożna - Liga Mistrzów
Barcelonie się remontada z żenadą pomyliła. Dobiegł końca kilkuletni okres cmokania "znawców" i oportunistów nad Barca, że to panie więcej, niż klub, że boski Messi, że la Massia, tikitaka i w ogóle cud, miód i różowe bąbelki hahahaha. Przykro było patrzeć. Kto w taki żałosny sposób odpadł z LM? To jest kompromitacja w pełnym znaczeniu tego słowa. Nie wierzę w to, że FC Hollywood zagrali tak dobrze. To raczej Barcy kompletnie brakło motywacji, bo umiejętności przecież mają do cholery. Na miejscu Tito podałbym się natychmiast do dymisji. Teraz będziemy mieli równie "wspaniały" okres, bowiem "znawcy" i oportuniści będą cmokać nad "wielkim" Bayernem, że to najlepiej zarządzany klub, że mądra polityka, że wychowankowie i tralalala :). Btw udzieliło się nawet moderatorowi na pewnym portalu, który doszedł do wniosku, że obrażam bawarskich pyszałków konsekwentnie nazywając ich FC Hollywood i wypominając wykupywanie najlepszych zawodników z innych klubów Bundesligi. Odblokował mi konto dopiero po tym jak uświadomiłem go, że FC Hollywood to przydomek , który sami sobie nadali :). Mam jednak cichą, diabelską nadzieję, że Guardiola stanie się słabym ogniwem tego klubu, bo jakby zapomnieli, że lepsze jest wrogiem dobrego, a niedługo będą mieli problem jak upchać wszystkich w składzie, po tym jak wykupią całą Bundesligę. Josef potrafi zepsuć atmosferę w drużynie i wystarczy przeczytać jego biografię, żeby się o tym przekonać. Zatem serdecznie życzę Bawarczykom, żeby sromotnie przejechali się na tym pędzie do absolutnej dominacji, chociaż wątpię, czy to wyleczyłoby ich pychę.

EloSxdd Partyzant

Witam.

Problem wyglada nastepujaco:

Zaczalem kariere RC Lens.

Sezon 1: Awans z 1 miejsca bez problemu, 20 pkt przewagi nad 2 msc, i 28 nad drugim.
Sezon 2: Wysmienity poczatek, kilka wzmocnien, sezon zapowiadal sie fenomenalnie, po 11 kolejkach 4 msc.. Ale potem przyszedl kryzys, z ktorego do teraz nie moge wyjsc.. Fatalnie grajacy zespol doprowadza do nerwow. Reaguje na kazde niezadowolenie pilkarza, rozwiazuje problemy. Rozmawiam i motywuje zespol, wszystko na nic, jest coraz gorzej. Na mecie 20 msc i spadek.
Sezon 3: Zmiana ustawienia itp, czyli ekperymenty - normalna rzecz. Ale nie pzynosi to rezultatow, mimo iz zespol oswaja sie z ustawieniem.

Jak wy radzicie sobie z takimi problemami? I prosze o porade. !

Dzieki z gory !

panlis Partyzant

01.05.2013 02:19    #5050     Sufler - Dodatki do gry - Problem z dodatkami (Mac OS X)
Szczerze powiedziawszy nigdy nie miałem żadnych problemów, dlatego nie aktualizowałem.
Dodatkowo naczytałem się trochę o lekkiej zmianie silnika gry na nowych wersjach (potem nieraz kosmiczne wyniki).

Myślisz że po aktualizacji wersji gry zacznie to funkcjonować? Na wielu forach użytkownicy makowej wersji FM mają problem z dodatkami, ale nikt nie potrafi dojść do rozwiązania. Jednym działa, drugim nie. Stąd moje pierwotne pytanie.

Jeśli problem wynika z niezaktualizowanej gry, to uaktualnienie nie jest dla mnie problemem :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.