Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

kpisarz Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Pozwolę sobie odświeżyć temat, bo nie udało mi się rozwiązać problemu. Fm jak wolno hulał, tak jest dalej.
Sam komp wydaje mi się, że jest ok - aktualne sterowniki, inne gry smigają aż miło, problem jest tylko z Fm.
Jak zaczynam grę jest wszystko ok, powiedzmy do roku 2015,16. Potem zwalnia wszystko - po kliknięciu na zawodnika ładuje się kilka sekund, a gra w trakcie meczu przyprawia mnie o puliptacje.
Może ktoś miał podobny problem i udało się go rozwiązać - chcę pograć ale przestaje to sprawiać przyjemność.

Traws Partyzant

Witam, oczywiście mam problem ^^
Mam zamiar sprzedać kilku zawodników i mimo że ustawię każdemu cenę nawet te 10 tyś. (bo gram piastem) to kiedy przychodzi oferta kupna, cena jest - 0 ;O Nie mogę tej oferty ani zaakceptować ani odrzucić, po prostu przycisk Przejrzyj ofertę nie żyje i nie można w niego kliknąć. W wiadomościach dostaje tylko info że ten i ten dostał ofertę, nic więcej -.^
Jest to połowa sezonu więc okienko zimowe, ostatni transfer za jaki dostałem normalnie pieniądze był jeszcze podpisany przed tym okienkiem.
Dodatkowo jakoś chyba z tydzień przed okienkiem miałem zmianę prezesa (konsorcjum gdzieś tam było napisane jak co)
Nic nie zmieniałem w opcjach dotyczących obowiązków współpracowników itd. ]
Od początku zimowego okienka wszyscy zawodnicy jakich wystawię i ustawie im konkretną kwotę jaką chcę są sprzedawani za free -.^
Już niestety straciłem przez to 100 tyś które by się przydały ale poszedł save ;p

edit:
mogę jedynie negocjować jeśli ktoś chce wypożyczyć ode mnie (nawet nie wystawiałem nikogo na wypożyczenie)

J4nosik Partyzant

03.08.2013 17:47    #4603     Sufler - Porady do gry - Nowy stadion?
Stan konta to jednak nie jest problem. Obecnie mam ponad 230 milionów na transfery. Aby się upewnić czy chodzi o gotówkę na koncie, dopisałem 200mln edytorem do konta. I tak z 300 mln stan się powiększył do 500 mln. Nic to nie dało. Cały czas odmowa. Cholera go wie od czego tak naprawdę zależy budowa nowego stadionu.

Zymon Partyzant

03.08.2013 17:28    #4604     Sufler - Porady do gry - Nowy stadion?
Mam ten sam problem. Gram tylko w FM2008 Chelsea i gmina odmawia mi pozwolenia na rozbudowę stadionu przez to muszę się kisić na 41 tyś . Stan konta to u mnie bajka, 100 mln na transfery ale i tak dupa z stadionem.
był - będzie - jest zawsze IKS!

DanielB Partyzant

03.08.2013 16:16    #4605     Sufler - Problemy techniczne - Problem z uruchomieniem FM
Mam pytanie ,czy jest szansa aby odpalić FM 03/04 na Windows 7? Ja instaluję grę z płyty ,instalacja przebiega normalnie ale później ,gdy klikam w ikonkę skrótu do gry ,przez chwilę coś się ładuje ale ostatecznie nic się nie dzieje. Czy to problem niekompatybilności FM z systemem operacyjnym ? Czy jest szansa ,żeby to jakoś ogarnąć i uruchomić tą grę? Proszę o pomoc ,bo mam ogromną ochotę wrócić do tej starszej wersji ,przy której spędziłem wiele miesięcy :). Z góry dzięki za zainteresowanie tematem ,pozdrawiam:).

wisnia2682 Partyzant

Witam, w 2015 roku w rozgrywce wypożyczyłem świetnego młodziana toure do klubu stade rennais z psg żeby się ogrywał, lecz jest już rok 2017 a on ciągle nie wraca i nie wiem jak go ściągnąć z powrotem :pickard: znajduje się w mojej drużynie, jego nazwisko jest kolorem niebieskim czyli na wypożyczeniu, gdy wszedłem w informacje jest podane że jest wypożyczony ale nie jest podane do kiedy. Gdy wszedłem w jego profil w programie fmrte to nawet nie pokazuje ze jest na wypożyczeniu tak jak u innych graczy, pokazuje tylko ze jest w moim klubie psg. Jakieś pomysły ??

wisnia2682 Partyzant

Witam, jakiś czas temu wgrałem sobie pare skórek (steklo, fahrenheit) i po tym zajściu zmienił mi się wygląd atrybutów piłkarzy ze zwykłych liczb na coś w stylu pasków. Pytanie do was, czy ktoś wie w jakim folderze znajdę plik odpowiedzialny za te atrybuty ??

Sokal Partyzant

02.08.2013 23:43    #4608     Sufler - Problemy techniczne - Problem bardzo wielki ...
Witam Managerów.

Mam bolesny problem (spokojnie, wiem, że to forum dt gry ;-) ). Otóż mam już sezon 17/18 w lidze angielskiej i permanentnie dochodzi do błędu, po którym wyrzuca mnie z gry. Minie góra 4 dni od wczytania save'a i mnie wyrzuca. Nie ma reguły kiedy, czasem wcześniej czasem po 4ech dniach. Pojawia się komunikat: Program Football Manager 2012 12.2.2f259383 przestał działać ... i nic nie mogę zrobić.
Boli mnie to okrutnie, ponieważ czeka mnie ostatni mecz i awans do PRM wyciągając Vaxhall.

Sokal

buli1992 Partyzant

02.08.2013 22:02    #4609     Sufler - Problemy techniczne - FM 2010 edytor w oknie
Witam, mam spory problem. Bardzo pilnie potrzebuje pomocy, bo sam nie potrafie sobie poradzić z uruchomieniem edytora w fmie 2010 w oknie. Kiedy chcę włączyć go w oknie, nie mogę wybrać funkcji gry w oknie a wszystko wygląda tak http://iv.pl(...)8645.jpg

Bardzo mi zależy na wyświetleniu edytora w oknie, prosiłbym o pomoc

saiN Partyzant

Witam,

Po premierze (czyli dosyć dawno) kupiłem Football Managera 2012. Gra działała bezproblemowo, jednak po pewnym czasie zauważyłem pewne błędy. Przez ten czas grałem dużo karier i nie było żadnych większych problemów. Jednak miesiąc temu stworzyłem nową karierę prowadzącą do chwały drużynę Wisły Kraków. Mój błąd polega na tym że po otrzymaniu czerwonej kartki w meczu zawodnik nie dostaje żadnego zawieszenia.
Po prostu gra w następnym meczu jak gdyby nigdy nic. Jednak w przypadku kar za dużą ilość żółtych kartek wszystko jest w porządku.
Zauważyłem również brak jakichkolwiek konferencji prasowych oprócz tej pierwszej na której nowy trener zostaje przedstawiony mediom. Z moich badań wynika że to błąd patchu 12.2.2 ponieważ gdy był stary patch takich błędów nie było. Proszę o pomoc jak mógłbym zmienić wersje gry na np. 12.0.0 lub jak rozwiązać ten problem na wersji 12.2.2

Pozdrawiam

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution