Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

marco7112 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
06.11.2013 21:57    #4191     Sufler - Porady do gry - FM14 - stop na ekranie si
Ja mam podobny problem. Tylko, że ja dopiero co zainstalowałem fm 2014 i zadnych dodatkow nie sciagalem. Chociaz steam mogl to zrobic. A am taki problem, ze zamiast okna startowego z wyborem gry mam czarny ekran z kursorem. Juz zalozylem o tym temat, ale moze wiecie jak rozwiazac ten problem.

kijopek Partyzant

[quote="Mimos"]Ja nie rozumiem jednej rzeczy, jak można wypuśić taką grę przecież gołym okiem widać, że są błedy, silnik meczowy nie funcjonuje tak jak powinien, jest strasznie dużo rażący systuacji. Poza tym problem z silnikiem meczowym itp, był już w tamtym roku na początku, to mając tyle czasu i czytając zgłoszone błędy użytkowników wydaje mi sie że mieli wystarczająco czasu by to naprawić, by ten silnik poszedł w 14 do przodu, a nie do tyłu lub po prostu stał w miejscu z takimi samymi lub jeszcze większą ilośćią błedów.[/quote]

Robią to co roku i zawsze jest tak samo, ale skoro klient kupuje to jest ok a reklamacje i tak zawsze były to spokojnie podrasują pathem na święta, kolejnymi dwoma - trzema w marcu i będzie w miarę ok (czyt. grywalnie) :)

Devilyn Partyzant

06.11.2013 21:45    #4193     Sufler - Problemy techniczne - Problem z kursorem FM14
Witam,
nie mogę nigdzie znaleźć rozwiązania problemu.. otóż po jakimś czasie podczas grania, zamienia mi się kursor ze standardowego na "piłkę". Niby szczegół, ale jest to trochę mniej wygodne i uporczywe.. pomaga tylko włączenie gry na nowo. Ma ktoś podobnie?

marco7112 Partyzant

Heh... wlasnie nie dodawalem zadnej sorki. Dopiero co zainstalowalem gre i jeszcze nic nie zdarzylem z nia zrobic. Zastanawiam sie czy to nie wina serownikow do karty graficznej. Moze sprobuje jeszcze raz zainstalowac gre. Usune wszystkie pliki i jeszcze raz posciagam calosc. Sam nie wiem co zrobic z tym fantem. Poprzednie edycje chodzily bez problemu.

matheo94 Partyzant

06.11.2013 18:52    #4195     Sufler - Problemy techniczne - Wydajność komputera.
Witam.
Mój problem polega na bardzo słabej wydajności i komputera i szybkości rozgrywek.
W zeszłym roku kupiłem FM13 i po zainstalowaniu, na początku kariery przy wyborze lig, miałem po 5 gwiazdek przy wydajności i szybkości.
Po pół roku gry gdy zacząłem nową kariere, ilość gwiazdek spadła do zaledwie do jednej a nawet pół gwiazdki.
Dziś kupiłem FM14 i na starcie również jest ten sam problem.
Co mogę z tym zrobić?
Pozdrawiam !

marco7112 Partyzant

Witam

Zakupilem ostatnio oryginalnego football managera 2014. Wszystko sie zainstalowalo bez problemu, sciagnely sie wszystkie pliki ze steama. Dzisiaj odpalam gre i pokazuja sie kolejne filmiki poczatkowe, a gdy ma sie pojawic ekran startowy z wyborem gry zamiast tego pokazuje sie czarna plama i tylko kursor jest i jak sie najedzie na jakas ikone to sie zamienia w ten palec zeby kliknac, klikam, ale i tak jest dalej czarny ekran. Mam laptopa z karta nvidia geforce go 7300, pamiec 3gb, procesor intel core 2.00 ghz. Na dysku tez miejsce na gre jest. Prosze pomozcie mi, bo kupe kasy zaplacilem za te gre. Poprzednie czesci smigaly bez problemu.:-(

kostig Partyzant

Witam,
nurtuje mnie kilka spraw, mianowicie brak rozmów motywacyjnych z piłkarzami, opcji zebranie zespołu, czy trening przy danym piłkarzu - polecenie ćwiczenia konkretnych umiejętności.
Czy rzeczywiście zrezygnowano z tego, czy też to moje pogaraszające się problemy ze wzrokiem??

misiek993 Partyzant

06.11.2013 13:44    #4198     Sufler - Gra przez sieć - witam potrzebni pilkarze
Raczej nie jest dobrze od razu wymieniać całą jedenastkę, ale jeśli tak Ci zależy to ok. Budżet pewnie masz tragicznie mały w takim klubie albo w ogóle go nie masz, więc tu jest problem. Nie wiem też w jaką wersję FM'a pykasz. Co mogę doradzić to poszperanie w ligach amatorskich różnych państw, np. w Nowej Zelandii, Sierra Leone czy w niższych ligach australijskich. Nie wiem, ale może jacyś zawodnicy z ligi sanmaryńskiej będą chcieli przejść a w takim zespole powinni dawać radę. W pierwszym okienku głównie wypożyczaj, dopiero po sezonie pogrzeb w bardzo słabych państwach bo czasem na kompletnym zadupiu można znaleźć ciekawych newgenów.

DaroRUT Partyzant

[quote="Mimos"]Ja nie rozumiem jednej rzeczy, jak można wypuśić taką grę przecież gołym okiem widać, że są błedy, silnik meczowy nie funcjonuje tak jak powinien, jest strasznie dużo rażący systuacji. Poza tym problem z silnikiem meczowym itp, był już w tamtym roku na początku, to mając tyle czasu i czytając zgłoszone błędy użytkowników wydaje mi sie że mieli wystarczająco czasu by to naprawić, by ten silnik poszedł w 14 do przodu, a nie do tyłu lub po prostu stał w miejscu z takimi samymi lub jeszcze większą ilośćią błedów.[/quote]

To pomogę Ci odpowiedzieć:
1.000.000 sprzedanych gier x 110 PLN (średnia cena) = 110 milionów PLN , a to jest ponad 26 milionów EURO.
A może jest jeszcze więcej sprzedanych... Ktoś wie ile np było sprzedanych rok temu?

Mimos Partyzant

Ja nie rozumiem jednej rzeczy, jak można wypuśić taką grę przecież gołym okiem widać, że są błedy, silnik meczowy nie funcjonuje tak jak powinien, jest strasznie dużo rażący systuacji. Poza tym problem z silnikiem meczowym itp, był już w tamtym roku na początku, to mając tyle czasu i czytając zgłoszone błędy użytkowników wydaje mi sie że mieli wystarczająco czasu by to naprawić, by ten silnik poszedł w 14 do przodu, a nie do tyłu lub po prostu stał w miejscu z takimi samymi lub jeszcze większą ilośćią błedów.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution