Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

piwlak Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Pozwolę się doczepić do tematu- kryje na dystans,linia obrony normalna. Mam problem, ponieważ obrońcy baaaaardzo często dają zagrywać piłki za moją linię obrony. Po prostu stoją w miejscu i patrzą jak piłka jest zagrywana za ich plecy. Macie pomysł jak sobie z tym poradzić? Próbowałem już ustawić głębiej linię obrony, ale wtedy tworzy mi się za duża luka między obroną a pomocą, oraz grać na pułapki ofsajdowe, ale nic to nie zmienia :/

lotos Partyzant

09.04.2014 15:07    #3352     Sufler - Dodatki do gry - Proszę o pomoc
Zainstalowałem Kits SS'12-13 Megapack v2 wszystko działało dobrze do aktualizacji 14.3.0 teraz z tego co zauważyłem domowe stroje Pogoni Szczecin się nie wyświetlają tzn wyświetlają się zwykle podstawowe nie te z kits packa
Ktoś napotkał ten problem, wie jak go usunąć ?

Monster112233 Partyzant

09.04.2014 10:52    #3353     Sufler - Porady do gry - Kariera(y) crash dumps
Siemka, mam problem jak wchodzę w karierę:
-Wybiorę np.Amos to gra automatycznie się wyłącza
-Wystawie zawodnika na listę transferową to gra się wyłącza

Mam wgrane:
-Face,Logos,Kiksy,Taktykę
-Gram na update 14.3.0
-Mam wgranego jeszcze fixa, który poprawia prawdziwe nazwiska

Na koniec macie ss tego problemu. http://i58.tinypic.com/5ldhqg.png

Jeśli, ktoś wie jak mogę naprawić ten błąd, zapraszam na gg(41005576)
Liczę na pomoc, doświadczonych graczy. :)

Majjor Partyzant

09.04.2014 02:22    #3354     Sufler - Edytor - Edytor fm 2013
Witam! Mam problem z "Uaktualnienie FM 2013 Revolution Final Update CA/PA" nie moge odtworzyć jej w edytorze jak również problem mam z "Uaktualnienie FM 2013 Revolution Final Update", gdy chciałbym wczytać któryś z tych plików edytor sie zawiesza i wyłącza. Czy ktoś już miał taki problem albo zna przyczyne? Czy to blad edytora czy co?

wujeks Partyzant

Cześć!

Gram w FM-a 14 na najnowszej łatce (14.3.0) i spotkała mnie dziwna sytuacja. Przed sezonem dwóch zawodników zgłosiło się do mnie, że chcą odejść do większego klubu. Obiecałem im, że wygram ligę w tym sezonie i skusiło ich to do zostania. Na 8 kolejek przed końcem sezonu wygrałem ligę i następnego dnia dostałem dwie wiadomości, że... Domagają się wystawienia na listę transferową, "bo manager nie spełnił obietnicy". O co w tym chodzi? Porozmawiałem z nimi, znowu obiecałem im wygraną, tak jak wcześniej się zgodzili. A następnego dnia znowu domagają się wystawienia... Chciałem się zgodzić na wystawienie i po prostu dawać takie żądania od klubów, żeby nikt ich nie wykupił, ale z jednym muszę wkrótce przedłużyć kontrakt, a w obecnych warunkach to jest niemożliwe. Jak żyć bracia managerowie, jak żyć? Macie jakieś pomysły jak sobie poradzić z tym problemem?

cubsonart Partyzant

Oczywiście chodzi o FM14 w wersji 14.3.

[quote="A. De Raph"]Nie prościej po prostu pobawić się z taktykami, które są dostępne w Akademii Taktycznej? Jeśli do każdej przesłałbyś świetnie wykonany test (nawet na maila w wordzie), to nie widzę problemu, aby wyników tego testu nie podczepić pod konkretną taktykę wraz z podaniem nicka autora. Co myślisz?[/quote]

No właśnie zaczeliśmy już testy 2 taktyk z Akademii Taktycznej :) Chętnie podzielimy się wynikami z CMREV.

[quote="sebastiano399"]Nie macie co robić? Zagralibyście jakąś karierę a nie się w testy bawicie. Jaki sens będzie pisanie, że taktyka A, przetestowana klubem AA jest słaba, nie patrząc na to, że się nie ma wykonawców do niej?[/quote]

No właśnie to też chcemy porównać, i opisać w wynikach.

[quote="stefan1984"]Rozumiem, że chodzi o Fm 2014? Inicjatywa fajna, trzymam kciuki, choć w tę wersję nie gram. A jak chcecie testować? Trochę jestem mało przekonany do testów taktyk "puszczanych na urlopie" - że niby niemiarodajne :) bo to zawsze inaczej niż rozgrywanie osobiście spotkań przez gracza.[/quote]

Każdą taktyką gramy 2 sezony, a jedyne urlopy jakie bierzemy to na mecze przygotowawcze do sezonu oraz między rundami.

Cinek1013 Partyzant

06.04.2014 22:21    #3357     Sufler - Porady do gry - Rozwój talentów
Witajcie !
Mam mały problem związany z ogrywaniem zawodników. Gram Norwich w angielskiej Premier League. W drugim sezonie ściągnąłem kilku młodych zdolnych juniorów i kilku mniej utalentowanych, za których sprzedaż w przyszłości chciałbym wybudować większy stadion. I tutaj moje pytanie, lepiej będzie jeśli będę zostawiał wszystkich zawodników u siebie czy może ich wypożyczać ? U mnie na grę(5-20 minut raz na 3-4 mecze i kilka występów w pucharach) mogliby liczyć w zasadzie tylko ci z największym potencjałem, mam bardzo wyrównaną kadrę i ciężko kogoś sprzedać żeby zrobić miejsce młodym, a w takim razie co zrobić z tymi mniej utalentowanymi ? Lepiej będzie trzymać ich w drużynie u-21 bez gry w pierwszym zespole czy wypożyczyć gdzieś żeby się ograli ? Jeśli tak to na co przedewszystkim zwracać uwagę na jakość bazy czy regularność występów ?
Mam nadzieję że ktoś pomoże chociaż trochę odpowiedzieć na to nurtujące mnie od dłuższego czasu pytanie, byłbym naprawdę bardzo wdzięczny.

marcint Partyzant

Witam.
Razem z kolega rozpoczęliśmy rozgrywkę online... Kolega założył serwer i ja się dołączam. Niestety po 10 meczach zostałem zwolniony i nie mam możliwości podjąć jeszcze raz zespół lub inny zespół ponieważ wyskakuje komunikat " Podczas próby połączenia zostałeś zbanowany?"

Czy można to jakoś ominąć?

Inko90 Partyzant

05.04.2014 23:22    #3359     Football Manager - Ogólna dyskusja - O co chodzi?
Też mam podobny problem. Pierwszy sezon w Lechii kapitalny. Zająłem 5 miejsce w tabeli i awansowałem do finału PP, gdzie niestety poległem. Drugi sezon jeszcze lepszy. 2 miejsce w tabeli (1 pkt za Lechem) i wygrany PP. Po sezonie praktycznie nikogo nie kupiłem, ani nie sprzedałem. Trzeci sezon zacząłem od zdobycia 14 pkt w 6 meczach. Od tego momentu zacząłem przegrywać i czasem remisować mecze. Drużyna, która przez długi okres czasu grała świetnie nagle stała się chłopcem do bicia. 13 następnych ligowych meczów bez wygranej ( 9 porażek, 4 remisy) i zarząd się mnie pozbył... Kadrę miałem dosyć szeroką. Rzadko kiedy grałem jednym składem dwa mecze z rzędu. Trening w okresie przygotowawczym miałem intensywny, ale podczas sezonu redukowałem go do średniego. Zatem w grę nie powinno wchodzić przetrenowanie. Morale w drużynie oczywiście były znakomite. Nagle przychodzi jedna głupia porażka i wszystko sypie się jak domek z kart.

Powyższy przypadek nie jest odosobniony, bowiem wcześniej w podobnych sytuacjach wywalali mnie z RB Leipzig, Sheffield United i GKS-u Bełchatów.

Prodigy666 Partyzant

Mam problem z grą 3 napastnikami. W FM 12 tak grałem i dominowałem w każdym meczu, teraz kombinuje, zmieniam polecenia ale cały czas asystent gada,że luka między formacjami jest zbyt duża, raz gram trzema fałszywymi 9 innym razem kompletnymi napastnikami, ogólnie goli strzelam dużo, ale zawsze skrzydłowi się urywają i trace bramki, jakieś sugestie ?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution