Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Croocers Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
29.10.2014 15:47    #2921     Sufler - Porady do gry - FM15 dzialanie w tle - problem
Witam, wiecie może czy da się ustawić jakos, żeby FM15 w trakcie meczu pracowal nawet podczas zminimalizowania gry? Tzn odpalam mecz, minimalizuje, a piłkarze graja. W FM 14 mogłem zminimalizować i mecz toczył się dalej

Timomaas Partyzant

[quote="romantico"][quote="tim"]Chyba moderator powinien coś w końcu zrobić z romantico i makaronem. Już nie chodzi o jakość ich wpisów, ale o to, ile razy można powtarzać to samo. "Nie kupię gry, niech mi Gietz da", "pożyteczni idioci", "gra ma pełno błędów". Ciągle mielenie tego samego i zaśmiecanie dyskusji.[/quote]

Drogi Tim jezeli chcesz byc dym..y przez SI to kupuj- w Twoim przypadku to dym..ko sie zaczelo. Niestety SI kiepsko mi przy okazji FM14 dups.. grzmotnelo na moj koszt -wiec na drugi raz niech zasluza. Stac mnie na kupienie pelnej wersji, chcialem tylko dostep do bety, by udowodnic swoje racje, ale jak to problem do nieprzeskoczenia to poczekam na demo. Pewnie ludzie Twojego pokroju nie zauwaza tego co wtedy napisze o bledach, bo ja skupiam sie na logice gry a nie by bezmyslenie klikac "next day". Pozdrawiam Cie cieplutko TIM.[/quote]
Skoro Cię stać na kupienie pełnej wersji, to może kup, sprawdź i potem się wypowiadaj, bo jak do tej pory to swoje opinie o FM15 opierasz na zeszłych edycjach gry. Jaki to ma sens? Żaden, więc może daj sobie spokój, aż wyjdzie demo i wtedy dołączysz, bo wreszcie będziesz wiedział o czym piszesz. A żebranie o kluczyk było mega słabe i żałosne.
Pozdrawiam

romantico Partyzant

[quote="tim"]Chyba moderator powinien coś w końcu zrobić z romantico i makaronem. Już nie chodzi o jakość ich wpisów, ale o to, ile razy można powtarzać to samo. "Nie kupię gry, niech mi Gietz da", "pożyteczni idioci", "gra ma pełno błędów". Ciągle mielenie tego samego i zaśmiecanie dyskusji.[/quote]

Drogi Tim jezeli chcesz byc dym..y przez SI to kupuj- w Twoim przypadku to dym..ko sie zaczelo. Niestety SI kiepsko mi przy okazji FM14 dups.. grzmotnelo na moj koszt -wiec na drugi raz niech zasluza. Stac mnie na kupienie pelnej wersji, chcialem tylko dostep do bety, by udowodnic swoje racje, ale jak to problem do nieprzeskoczenia to poczekam na demo. Pewnie ludzie Twojego pokroju nie zauwaza tego co wtedy napisze o bledach, bo ja skupiam sie na logice gry a nie by bezmyslenie klikac "next day". Pozdrawiam Cie cieplutko TIM.

Makaronczterojaj... Partyzant

[quote="Cajmer"][quote="romantico"][quote="Gietz"][quote="romantico"]Gietz w dalszym ciągu liczę na Twoją siłe przebicia w SI i podesłanie mi jakiegoś kluczyka by merytorycznie z Tobą podyskutować o tym jak SI oszukuje graczy wypuszczając na rynek grę pełna błędów. Tak, tak wiem - jest to beta, tylko ta śpiewkę znamy już z poprzednich wersji.
I prosze nie irytuj się tak na mnie. po prostu nie jestem masochosta i nie lubie być oszukiwany.[/quote]
Chyba się przeliczysz - nie ma zwyczaju wysyłania gry do każdego internetowego trolla który się jej domaga.
Myślę że rozmowa z tobą i Marakonemczterojajecznym się wyczerpała. Przedstawiliście swoje racje, ja swoje i chyba do przodu się nie posuniemy. Ja też nie jestem masochistą i nie czepię przyjemności z czytania waszych źle adresowanych wrzut.

@Tylko_STILON - nie odpisałeś o jakich zawodników chodziło, więc spróbowałem ściągnąć każdego zawodnika z Rakowa Częstochowa grając tym razem Śląskiem. W pierwszym okienku maksymalna cena jaką na początku dyktował Raków dotyczyła Brzęczka i było to 600 000 zł (2/3 płatne od razu, 1/3 w ratach + sparing), bez problemu zbite do 350 000 zł. Graczy spoza wieku młodzieżowca można było sprowadzić za 20 - 30 tysięcy złotych.[/quote]

Drogi Gietz, jezeli nazywanie mnie Trollem spowoduje wzrost Twojego poczucia wartosci to prosze Cie bardzo. Niestety nie mam dostepu do bety, lecz z nierciepliwoscia oczekuje dema by dyskusja na tym forum nie przybrala trollowego wymiaru, gdyz widocznie przedstawiona przeze mnie prosba nie zyskala Twego uznania. Smutne jest to, ze wiele razy czytam "zgloszone","zglosilem" itp, co swiadczy o tym, ze gra jest niedopracowana w wielu aspektach - nawet w Twojej dzialce, ktora sie zajmujesz i obawiam sie, ze polityka SI ktora po czesci reperezentujesz do tego sie ogranicza, do przyjmowania zgloszen, co po czesci zostalo juz przetestowane po finalnej jak sie okazalo latce do FM14. Mam nadzieje, ze demo wyjdzie dosyc szybko, gdyz chcialbym z Toba jeszcze podyskutowac, lecz na bardziej merytorycznym podlozu.[/quote]
tak chamskiego sepienia gry w zyciu nie widzialem, ile ty masz lat kolego ?! jeszcze te twoje (i kolegi makaron...) ironiczne wpisy o tym, ze ludzie grac nie potrafia itd. sa na bardzo niskim poziomie inteligencji... a trolle to bardzo trafne okreslenie na was, brawo Gietz :)[/quote]

Towarzysz Lenin zwykł o takich jak Pan mawiać cytuję "pożyteczny idiota".

Cajmer Partyzant

[quote="romantico"][quote="Gietz"][quote="romantico"]Gietz w dalszym ciągu liczę na Twoją siłe przebicia w SI i podesłanie mi jakiegoś kluczyka by merytorycznie z Tobą podyskutować o tym jak SI oszukuje graczy wypuszczając na rynek grę pełna błędów. Tak, tak wiem - jest to beta, tylko ta śpiewkę znamy już z poprzednich wersji.
I prosze nie irytuj się tak na mnie. po prostu nie jestem masochosta i nie lubie być oszukiwany.[/quote]
Chyba się przeliczysz - nie ma zwyczaju wysyłania gry do każdego internetowego trolla który się jej domaga.
Myślę że rozmowa z tobą i Marakonemczterojajecznym się wyczerpała. Przedstawiliście swoje racje, ja swoje i chyba do przodu się nie posuniemy. Ja też nie jestem masochistą i nie czepię przyjemności z czytania waszych źle adresowanych wrzut.

@Tylko_STILON - nie odpisałeś o jakich zawodników chodziło, więc spróbowałem ściągnąć każdego zawodnika z Rakowa Częstochowa grając tym razem Śląskiem. W pierwszym okienku maksymalna cena jaką na początku dyktował Raków dotyczyła Brzęczka i było to 600 000 zł (2/3 płatne od razu, 1/3 w ratach + sparing), bez problemu zbite do 350 000 zł. Graczy spoza wieku młodzieżowca można było sprowadzić za 20 - 30 tysięcy złotych.[/quote]

Drogi Gietz, jezeli nazywanie mnie Trollem spowoduje wzrost Twojego poczucia wartosci to prosze Cie bardzo. Niestety nie mam dostepu do bety, lecz z nierciepliwoscia oczekuje dema by dyskusja na tym forum nie przybrala trollowego wymiaru, gdyz widocznie przedstawiona przeze mnie prosba nie zyskala Twego uznania. Smutne jest to, ze wiele razy czytam "zgloszone","zglosilem" itp, co swiadczy o tym, ze gra jest niedopracowana w wielu aspektach - nawet w Twojej dzialce, ktora sie zajmujesz i obawiam sie, ze polityka SI ktora po czesci reperezentujesz do tego sie ogranicza, do przyjmowania zgloszen, co po czesci zostalo juz przetestowane po finalnej jak sie okazalo latce do FM14. Mam nadzieje, ze demo wyjdzie dosyc szybko, gdyz chcialbym z Toba jeszcze podyskutowac, lecz na bardziej merytorycznym podlozu.[/quote]
tak chamskiego sepienia gry w zyciu nie widzialem, ile ty masz lat kolego ?! jeszcze te twoje (i kolegi makaron...) ironiczne wpisy o tym, ze ludzie grac nie potrafia itd. sa na bardzo niskim poziomie inteligencji... a trolle to bardzo trafne okreslenie na was, brawo Gietz :)

romantico Partyzant

[quote="Gietz"][quote="romantico"]Gietz w dalszym ciągu liczę na Twoją siłe przebicia w SI i podesłanie mi jakiegoś kluczyka by merytorycznie z Tobą podyskutować o tym jak SI oszukuje graczy wypuszczając na rynek grę pełna błędów. Tak, tak wiem - jest to beta, tylko ta śpiewkę znamy już z poprzednich wersji.

Drogi Gietz, jezeli nazywanie mnie Trollem spowoduje wzrost Twojego poczucia wartosci to prosze Cie bardzo. Niestety nie mam dostepu do bety, lecz z nierciepliwoscia oczekuje dema by dyskusja na tym forum nie przybrala trollowego wymiaru, gdyz widocznie przedstawiona przeze mnie prosba nie zyskala Twego uznania. Smutne jest to, ze wiele razy czytam "zgloszone","zglosilem" itp, co swiadczy o tym, ze gra jest niedopracowana w wielu aspektach - nawet w Twojej dzialce, ktora sie zajmujesz i obawiam sie, ze polityka SI ktora po czesci reperezentujesz do tego sie ogranicza, do przyjmowania zgloszen, co po czesci zostalo juz przetestowane po finalnej jak sie okazalo latce do FM14. Mam nadzieje, ze demo wyjdzie dosyc szybko, gdyz chcialbym z Toba jeszcze podyskutowac, lecz na bardziej merytorycznym podlozu.

Gietz Polski Szef Researchu

Grupa: Moderator
[quote="romantico"]Gietz w dalszym ciągu liczę na Twoją siłe przebicia w SI i podesłanie mi jakiegoś kluczyka by merytorycznie z Tobą podyskutować o tym jak SI oszukuje graczy wypuszczając na rynek grę pełna błędów. Tak, tak wiem - jest to beta, tylko ta śpiewkę znamy już z poprzednich wersji.

@Tylko_STILON - nie odpisałeś o jakich zawodników chodziło, więc spróbowałem ściągnąć każdego zawodnika z Rakowa Częstochowa grając tym razem Śląskiem. W pierwszym okienku maksymalna cena jaką na początku dyktował Raków dotyczyła Brzęczka i było to 600 000 zł (2/3 płatne od razu, 1/3 w ratach + sparing), bez problemu zbite do 350 000 zł. Graczy spoza wieku młodzieżowca można było sprowadzić za 20 - 30 tysięcy złotych.

leniu89 Partyzant

28.10.2014 22:10    #2928     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2015 a tablet
No i wypowiedział się w końcu ktoś kompetentny w temacie :) jeśli nie ma problemów z dotykiem to tylko pozostaje się radować. Po prostu dziwnie sobie wyobrażałem brak myszki i robienie wszystkiego na dotyk (brak prawego przycisku myszki :D). Jako że co któryś weekend podróżuję po około 8h możliwość pykania w FM podczas trasy była by czymś genialnym!

Pikawa Artysta Rewolucji

[quote="Erreboss"]Też macie takie ogromne problemy z kondycją zawodników? Gram Legią, jestem po pierwszym meczu eliminacyjnym, mam teraz grać z Lechią i kondycja moich zawodników sięga około 80%... Intensywność treningu mam ustawioną na średnią, trenerzy od kondycji co najmniej 4 gwiazki.[/quote]

Nie. Co poniektórzy dzień/dwa przed meczem ligowym zaliczają jeszcze 45 minut w rezerwach by uzyskać trochę ogrania i wyrabiają :>
.

Erreboss Partyzant

Też macie takie ogromne problemy z kondycją zawodników? Gram Legią, jestem po pierwszym meczu eliminacyjnym, mam teraz grać z Lechią i kondycja moich zawodników sięga około 80%... Intensywność treningu mam ustawioną na średnią, trenerzy od kondycji co najmniej 4 gwiazki.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution