Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

morego Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Również ten sam problem, hmm , ciekawe. Ponowna aktywacja nic nie dała

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
Beta już za nami, rozpoczynamy nowy temat o Football Managerze 2015.
Dzielcie się tutaj wrażeniami, bugami, problemami. Nie dzielcie się zapytaniami typu: kogo kupić, jak ustawić drużynę żeby wygrywała, nie mogę wygrać meczu i co ja teraz zrobię czy jak odblokować reprezentację Niemiec. Odpowiedzi na wszystkie te pytania otrzymacie w innych tematach.

Bardzo proszę o pisanie wyłącznie merytorycznych postów. Każdy wpis nie wnoszący zupełnie niczego do tematu a będący wyłącznie upustem frustracji autora zostanie nagrodzony +1, a potem może i kolejnymi ostrzeżeniami. Jeżeli uznacie, że mogłem coś przeoczyć, dajcie znać w donosach.

Życzę miłej rozgrywki i owocnej dyskusji!
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

johny1910 Partyzant

07.11.2014 00:38    #2883     Football Manager - Ogólna dyskusja - Kiedy premiera??
[quote="kell1987"][quote="johny1910"][quote="kell1987"][quote="johny1910"][quote="robal15"]http://gyazo.com/dcaa33213bd641b57be267325712215b

???[/quote]

Mam podobnie tylko pobrało mi 125 KB...[/quote]

a aktywowales klucz do pelnej wersji?[/quote]

Mój klucz jest zarówno do wersji beta jak i pełnej wersji.[/quote]

no nie wiem, ja dostalem nowy klucz i za kazdym razem dostawalem dwa...i jakos normalnie mi pobralo

btw. zaobserwowalem ciekawy sytuacja, zasubskrybowalem lige gibraltaru z warsztatu steam, ale nie moge jej zainstalowac bo nie da sie wejsc do pobranych plikow bo wyskakuje jakis blad
edit. juz dziala normalnie :)[/quote]

Inni mają podobny problem, tak przynajmniej piszą na forum steam

trupek2009 Partyzant

06.11.2014 19:50    #2884     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 15 za 10 zł?
Jak będziesz chciał potem zaktualizować grę jak wyjdzie patch to musisz od nowa się logować
A nieraz możesz trafić na nieuczciwego sprzedawcę i potem zostaniesz ze starą wersją gry
I oczywiście jak masz swoje konto steam to nie będziesz się przełączał tak między tym a swoim
Bo będzie to wymagało logowania ale możesz się np. nie doprosić tego od sprzedawcy.

Osobiście polecam kupno oryginalnej wersji gry, 100 PLN i masz dostęp do warsztatu steam, bezproblemowe aktualizacje i grę masz na swoim koncie.
Jednym słowem: Kup oryginalną, nie ma sensu bawić się w offline.

Lypton Partyzant

06.11.2014 12:51    #2885     Football Manager - Ogólna dyskusja - Dostawa FM 2015
[quote="Eddy Maniolo"]czyli z rozpoczęciem poważniejszej rozgrywki lepiej poczekać do pełnej aktywacji czy to nie ma znaczenia?[/quote]
Nie ma znaczenia. Rozgrywkę można bez problemu kontynuować na full wersji.

Być może SI szykuje, na okazję premiery, jeszcze jakiegoś patcha ze zmianami w ME. Dlatego ja póki co z poważną grą się wstrzymuje, żeby nie było tak, że taktyka wypracowana w okresie przygotowawczym potem była wuja warta. Do tego dorzucić mogą zaktualizowaną bazę danych (już w patchu 15.0.3 wprowadzili kilka zmian w bazie, choć nie były one związane z ruchami transferowymi, a błędami w profilach zawodników). Te 11h wytrzymam.

pikers22 Partyzant

05.11.2014 21:17    #2886     Sufler - Porady do gry - Problem z grafika w FM 15
amoze ktos pomoze na moj problem?? tnie sie grafika 3d. komputer nowy 8gb ram, grafika 2gb radeona procek i7. jaka moze byc przyczyna??

man_utd2 Partyzant

Gdyby to było zależne od tego dep-u to każdy by od razu o tym pisał i skończyły by się problemy z crashem, a tak za dużo jest tych nierozwiązanych przypadków.

BeKaSiak Partyzant

W każdym meczu kiedy dokonam już 3 zmian zawsze, ale to zawsze ktoś się musi skontuzjować.... poprzednio miałem problem, bo w każdym meczu dostawałem po czerwonej kartce, ale kiedy nakazałem grać ostrożniej to zaczeło się dziać takie coś...

remson77 Partyzant

05.11.2014 15:43    #2889     Sufler - Problemy techniczne - błąd fm11
Otóż grałem bez problemu w fm11 aż w końcu za którymś razem przy włączaniu pojawił mi się następujący błąd:
fm.exe - błąd aplikacji
Aplikacja nie została właściwie zainicjowana (0xc000007b). Kliknij przycisk OK, aby zakończyć aplikację.
Macie jakieś pomysły na rozwiązanie? Z góry dziękuję.

sirkamiloski Partyzant

04.11.2014 23:11    #2890     Football Manager - Ogólna dyskusja - Błędy w grze.
Przed końcem sezonu byłem na pierwszym miejscu w lidze. (Polska Ekstraklasa). Zawodnik miał pomniejszy problem- okazało się że nie jest zadowolony z wyników osiąganych w lidze. Pomyślałem- ok, były ostatnio jakieś remisy, ale na koniec sezonu będzie dobrze i po problemie.
Pomyliłem się. Wygrałem ligę, puchar i Puchar Euro a na początku następnego sezonu piłkarz żąda wystawienia na listę transferową, bo nie potrafię wydobyć klubu z ligowej zapaści. Jakieś podpowiedzi?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution