Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

damian2323 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Jestem ciekawy ile osób ma ten problem i go naprawiło .

damidami Partyzant

16.11.2014 15:36    #2752     Sufler - Porady do gry - Fm 15. Taktyka
Witam mam problem otóż nie moge zaimportować żadnej taktyki o co chodzi?

tomeq21 Partyzant

16.11.2014 13:03    #2753     Sufler - Porady do gry - Jak zapisać taktykę
Witam
Pytanie trochę inne otóż mam problem z pobraniem jakiejkolwiek taktyki z akademii taktycznej po wciśnięci pobierz plik otwiera mi się strona z jakimiś dziwnymi znaczkami ale taktyki pobrać nie idzie. Proszę o pomoc.
Pozdrwiam

insane88 Partyzant

16.11.2014 10:27    #2754     Sufler - Porady do gry - BŁAGAM O POMOC
Witam, wczoraj pierwszy raz kupiłem Football Manager 2015, gra jest oryginalna, kupiłem ją w Anglii bo tutaj teraz mieszkam. Mam problem, mianowicie zainstaloowałem gre, założyłem konto na steam i gdy uruchamiam gre wyskakuje mi komunikat "Serwery Steam są w tej chwili zbyt zajęte by zając się Twoją sprawą dla gry Football Manager 2015 kod błędu 3"
Nie interesuje mnie gra online, chce tylko grać offline, proszę o pomoc!!

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

16.11.2014 04:53    #2755     Sufler - Porady do gry - Problem z grafiką!
a widzisz :)

Można podwiesić temat bo dużo osób ma z tym problem?!

MatiMen Partyzant

15.11.2014 23:32    #2756     Sufler - Problemy techniczne - FM 15 się zawiesza
Witam! Mam następujący problem: otóż co jakiś czas(mniej wiecej co 20 wirtualnych dni) gra mi się zawiesza, nie mogę wyjść z niej, wejść na pulpit, ani kombinacja alt+ctrl+del nie działa, jedynym ratunkiem jest reset kompa. Mam Win8, orginalnego FM oraz najowsze strowniki nvidia, .NET Framework 4 oraz DirectX. Macie jakieś pomysły jak mi pomóc, bo na prawdę jest to irytujące? Z góry dzięki!

romantico Partyzant

[quote="robal15"][quote="romantico"] Skwituję to pewnymi słowami:
Kupujcie eFeMa, niech Was SI w pupsko dyma :-)[/quote]

Ciebie też dyma, bo kupiłeś:)

[quote="grabaz86"]Czy ktoś wie jak zrobić aby w FM15 toczył się mecz nawet podczas zminimalizowania gry? Teraz gdy zminimalizuje to jakby się zawieszał czy pauza była. W FM 14 nie było takiego problemu mogłem zminimalizować,a mecz toczył się dalej[/quote]

Nie da się.[/quote]

Nie kupilem lecz dostalem, ale tez mnie dyma tylko lzej. Troche niezrozumialy jest brak okreslenia sie SI kiedy wypuszcza patcha, bo tak czekac mozna i rok. Chyba, ze tak zjebali kod gry, ze predko usprawnien nie zobaczymy.
Wazne zaznaczenia jest to, ze nie mamy gwarancji, ze patch cos zmieni na lepsze.

robal15 Młody aktywista

[quote="romantico"] Skwituję to pewnymi słowami:
Kupujcie eFeMa, niech Was SI w pupsko dyma :-)[/quote]

Ciebie też dyma, bo kupiłeś:)

[quote="grabaz86"]Czy ktoś wie jak zrobić aby w FM15 toczył się mecz nawet podczas zminimalizowania gry? Teraz gdy zminimalizuje to jakby się zawieszał czy pauza była. W FM 14 nie było takiego problemu mogłem zminimalizować,a mecz toczył się dalej[/quote]

Nie da się.
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

marcinoo Partyzant

15.11.2014 20:37    #2759     Sufler - Porady do gry - Flaga zamiast herbu reprezentacji
Podepnę się pod temat:) Mam problem z wyświetlaniem się flag krajów europejskich.(pozostałe flagi są) Pod zdjęciem zawodnika ma puste szare pole(wcześniej ten problem nie występował).

grabaz86 Partyzant

15.11.2014 20:34    #2760     Football Manager - Ogólna dyskusja - Błędy w grze.
Czy to błąd gry?? Jak zrobić aby w FM15 toczył się mecz nawet podczas zminimalizowania gry? Teraz gdy zminimalizuje to jakby się zawieszał czy pauza była. W FM 14 nie było takiego problemu mogłem zminimalizować,a mecz toczył się dalej

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution