Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

kell1987 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote="Ignachinio"]Witam, pytanko mam, ktoś pracuje nad dodatkiem dodającym niższe ligi? 3,4 polską.[/quote]

to pytanie było już poruszane na forum, i są ludzie którzy pracują nad tym dodatkiem, ale niestety jest jakiś problem z barażami i pojawi się on prawdopodobnie jak wydany będzie nowy patch

johny1910 Partyzant

Przepraszam, że w tym temacie, ale obecnie chyba najwięcej użytkowników śledzi posty zamieszczane tutaj. Mimo wszystko dotyczy to Football Managera 2015. Mianowicie mam problem odnośnie warsztatu steam. Subskrybując taktyki, widoki, cokolwiek nie "pobiera" mi tego na mój komputer. Spotkał się ktoś z takim problemem? Jakieś rozwiązanie?

// Pomogło ponowne uruchomienie FM-a

johny1910 Partyzant

01.12.2014 14:34    #2623     Sufler - Dodatki do gry - problem z warsztatem steam
Odświeżam, mam ten sam problem...
// Wystarczy ponownie uruchomić FM-a :D

Grzybek90 Partyzant

01.12.2014 10:27    #2624     Sufler - Inne - Zdjęcie własnego managera.
Mam podobny problem co kolega, identyczne objawy... zdjecie 180x180 png i komunikat "otwarcie pliku niemożliwe" a w poprzednich wersjach z tym samy zdjeciem nie bylo problemu... ma ktos jakis pomysl??

kell1987 Partyzant

30.11.2014 23:39    #2625     Sufler - Porady do gry - czarny obraz
ale musisz wziac pod uwage rowniez to, ze te problemy moga byc spowodowane tym, ze jest to pirat i jest jakis uszkodzony crack badz jakis plik i w tej chwili nie mozesz nawet sprawdzic spojnosci plikow

luki1408 Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
30.11.2014 23:12    #2626     Sufler - Porady do gry - czarny obraz
Rozumiem :) , jednakze gdybym kupil ta gre i mialbym te same problemy ( np z winy komputera to sam bys pewnie zrozumial ze jestes 100zl w plecy ), wiec dlatego pytam jakie moga byc tego problemy, jak mi sie uda je rozwiazac to smialo kupuje i gram przez neta ( ciekawsze rozgrywki sa )

youngroscoe Partyzant

Mam pytanie, awansowałem z 6 ligi angielskiej do 5, i absolutnie nikt na odpowiednim dla ligi poziomie nie chce do mnie przyjść, piłkarze z 6 ligi nie są zainteresowani, absolutnie żaden! nie da się w ten sposób zbudować dobrej drużyny... ma ktoś podobny problem? dodam że mam 4 scoutów których umiejętność oceny um i pot, wahają się od 13 do 15.

flexior Partyzant

Już nie raz próbowałem grać swoim ulubionym zespołem. Efekty te same, no może ciut łatwiej ustalać skład.
Problem jednak prawdopodobnie leży w tym, że nie potrafię zauważyć żadnych zmian, które sam wprowadzam w taktyce i prowadzeniu gry.

Godlo Partyzant

30.11.2014 19:29    #2629     Sufler - Inne - Zwolnienia Trenerów!
Witam!

Nie wiem czy wy też tak macie, ale od kilku wersji FM już tak jest i dla mnie to nie jest normalne a ni "REALNE" że nawet nie w połowie sezonu klubu zwalniają trenerów, np: Mourinho u mnie został zwolniony z Chelsea w listopadzie tylko dlatego, że zajmował rozczarowujące miejsce aż 4, tracąc do lidera 6 punktów. To nie jest taki jedyny problem, ale od listopada są u mnie masywne zwolnienia trenerów. Dla mnie to nie jest normalne, gdyż rozumiem po sezonie zwolnienie ale nawet nie w połowie. I jeszcze napiszę coś o zatrudnieniach trenerów, to wgl istna patologia, jak widzę, że jeden trener w trakcie jednego sezonu trenuje 3 zespoły to już wgl odechciewa się w to grać, taki Frank De Boer trenując Ajax w listopadzie poszedł trenować jakiś klub w Hiszpanii aby po 2 sezonach pójść do Anglii... Beznadzieja...

kell1987 Partyzant

30.11.2014 13:25    #2630     Sufler - Porady do gry - Francuska CFA
[quote="Zywo16"]Witam. Kupiłem 2 tygodnie temu FM 2015. Trochę pograłem, ogarnąłem co i jak i teraz chciałem sobie rozpocząć rozgrywkę jakąś niską ligą, ale angielską, hiszpańską i włoską już grałem. Pomyślałem nad niemiecką albo francuską. I tak przeglądałem te ligi, ale nie mogę rozpocząć rozgrywki w CFA. Pomyślałem że trudno i wziąłem jakichś ogórków z krajowej. I kilka wirtualnych dni później szukając wzmocnień udało mi się zajrzeć do CFA, a tam kilka fajnych zespołów które grały kiedyś w Ligue 1 albo Ligue 2. No i problem jest taki że nie można wybrać na początku zespołu z ligi CFA, a bardzo chciałbym tam zacząć karierę. Zna ktoś rozwiązanie problemu?[/quote]

z tego co wiem, to jest ona na pogladzie, ale niestety nie grywalna, tak bylo zawsze niestety;/

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution