Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Vhaeraun55 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
09.01.2015 13:15    #2391     Sufler - Porady do gry - Gra nie widzi PW
Hejka mam taki problem w FM 15 gram Barceloną skończyłem sezon 2016/2017 oobecnie w grze jest 3 Lipca klikam Kontynuuj wszystko ok gdzieś do 8 Lipca później pokazuje mi 207 nieprzeczytanych wiadomości a gdy dam na skrzynkę nie ma żadnej, Kontynuuj też nie zawsze działa musze kliknąć klika razy aby z 8:00 przeszło na 12:00. Próbowałem odinstalować i zainstalować.

lordlukasz Partyzant

Witam, irytuje mnie to ograniczenie cudzoziemców do 2 w ekstraklasie :/ czy da się to jakoś zmienić/usunąć w obecnej karierze, tak abym nie musiał znowu zaczynać od nowa? Stworzyć plik .fmf , który wprowadzi np zmiany ligi od roku 2018 żeby nie było tego ograniczenia , albo zmienić te 1800 dni na np 700 po których status cudzoziemca by zniknął ? Bardzo by mi na tym zależało...
Jeżeli dodałem do złego działu - przepraszam :)

dZiX Partyzant

Uruchomiłem w zgodności z Vistą SP2 - też nic nie dało. Jakieś inne sposoby pozbycia się problemu?

McMoney Młody aktywista

08.01.2015 20:42    #2394     Sufler - Porady do gry - Gra "nie widzi" skinów.
Witam
Pobrałem parę skinów do FM 15, parę od was, parę z sortitoutsi, ale w obu przypadkach problem jest ten sam. Plik .rar wypakowywuję, potem folder od skina wklejam do sports interactive/FM 15/skins. I tam wszystko wrzucam. Każdy skin wypakowywuję i w takiej samej formie wklejam do w/w folderu. Problem się zaczyna, gdy wchodzę do gry. W ustawieniach widzę tylko dwie, z bodajże dziesięciu skórek. Zaglądam potem w foldery wszystkich skórek i każdy w środku wygląda i zawiera to samo. Kompletnie nie wiem czym to jest spowodowane. A już kompletnie zaskoczyła mnie skórka Scorpio. Wersję 1.6 gra widziała i wszystkie jej trzy rodzaje (do DF11 i ze slide-barem). Lecz gdy usunąłem wszystkie te foldery, a wgrałem wersje 1.8 (również trzy rodzajową, tak samo jak poprzednio) to gra już ich nie widziała. Kompletnie nie wiem czemu bo WSZYSTKIE skiny wgrane są w powyższą ścieżkę tak samo. Ktoś wie może, w czym jest błąd, co ja robię źle, bądź dlaczego mi nie działa? Bardzo proszę o pomoc :)
Glory, Glory MAN UNITED !!

welpawe Partyzant

08.01.2015 20:08    #2395     Sufler - Porady do gry - Obciążenie trenerów FM2015
Dopiero co zaczynam moją przygodę z FMem. Grałem trochę wcześniej w 14 a dziś kupiłem 15. Zacząłem kariere ManU (mało ambitnie ale chce zapoznać się z grą i dtatego też taki mój wybór). Gdy grałem w poprzednią część nie odnotowałem tego problemu. Otóż przy przydzielaniu trenerom ich obowiązków zazwyczaj( przynajmniej w 14 tak miałem) wystarczył jeden specjalista do treningu taktycznego czy defensywnego i nie wpływało to na obiążenie trenerów. Teraz natowmiast w moim ManU każdy trener ma obciążenie bardzo wysokie i zawodnicy są niezadowoleni z przeprowadzanych przez nich treningów. Rozwiązaniem tego problemu byłoby zatrudnienie po 2 lub nawet 3 specjalistów od jednego atrybutu, niestety zarząd nie chce się na to zgodzić. Poprosiłem mojego asystenta żeby on rozdzielił trenerów i zrobił to tak, że jeden trener odpowiada za przygotowanie techniczne, taktyczne, defensywne etc. Obciażenie wtedy jest średnie ale odbija się to na efektywności:/ zupełnie nie wiem co robić, chciałbym aby trening rozwijał piłkarzy, a nie marnował ich potencjał. Co jest bardziej oplacalne lepsza efektywność, czy mniejsze obiciążenie trenerów?

matifcb Partyzant

[quote="_Kasjan"]czy też tak macie w swoich klubach ?
co trochę , któryś z zawodników się obraża
bo ato się krzyknie , albo ze dwa mecze na ławce posiedzi , a za nim
reszta drużyny bo bronią kolegi .. a morale spadają ;|
w pierwszym sezonie grając Chelsea zdobyłem potrójną koronę a na początku drugiego
przytrafiły się trzy mecze bez zwycięstwa i nagle cała drużyna jest przeciwko mnie bo według nich gramy złą taktyką ..
taktyką , która przyniosła tą potrójną koronę ..
czy niezadowolenie też jest częstym zjawiskiem w Waszych drużynach ?[/quote]

Gram zazwyczaj wąską kadrą ~22 piłkarzy, często stosuję rotacje, więc każdy gra i wszyscy są zadowoleni. Nie miałem nigdy problemów z jakimś wielkim niezadowoleniem, jedynie czasem przy zmianie kapitana się tak trafia, że kilku graczom znacznie spadają morale, ale wszystko wraca do normy po kilku spotkaniach.
„Gra w piłkę nożną jest bardzo prosta, ale prosta gra w piłkę nożną jest najtrudniejszą rzeczą w futbolu”

_Kasjan Partyzant

08.01.2015 15:36    #2397     Sufler - Porady do gry - Osiągnięcia się nie zapisują
może jest ktoś kto miał podobny problem i sobie z nim poradził ?
nie mam naprawdę pomysłu czemu może się tak dziać ..

McMoney Młody aktywista

Witam
Ściągnąłem dodatki graficzne do najnowszego efema. I nadmienie, że coś takiego miałem już w FM 14, ale nie posiadam go już na komputerze i teraz nie wiem jaką powinno to posiadać ścieżkę, aby pasowało w grze. Chodzi mi dokładnie oto, że gdy wchodząc na profil drużyny, wyświetlało mi informację w jakiej lidze, jakie pozycje, kluczowy personel i inne duperele, a obok widniało zdjęcie stadionu drużyny, pojemność jaką posiadają niooo i wszystko co jest zawarte w grze w owym oknie. To samo chciałem wgrać do najnowszej gry. I dodam, że odświeżanie skórki i odznaczenie buforu odpada, bo loga, zdjęcia i reszta graficznie działa, nawet backgroundy. W dodatku odpaliłem to na defaultowym skinie, więc tutaj też bym się nie doszukiwał problemu. Ewidentnie chodzi o ścieżkę. Bo ani to w background folder nie wpakować, bo tłem to nie jest, bardziej coś w pictures/stadiums teraz mi wpadło do głowy, ale też nie mam pojęcia, czy to będzie dobre. Ktoś ma jakąś radę? ;)
Glory, Glory MAN UNITED !!

adson43 Partyzant

07.01.2015 18:21    #2399     Sufler - Porady do gry - Sprzedaż zawodnika
Ale właśnie nawet mam problem ze sprzedażą wypromowanych zawodników. Przykład. Gerard Moreno - 45 meczy, 39 bramek, warty 9 mln, próbuje go zaoferować za 10 mln...ofert BRAK ...

sokol19899 Partyzant

07.01.2015 17:22    #2400     Football Manager - Ogólna dyskusja - 3D, jedna gwiazdka
Witam mam problem wcześniej miałem GF8600GT 256mb jakoś grafiki 3D pokazywała 4 gwiazdki, dziś wymieniłem karte na GF210 1GB, czyli teoretycznie 4x lepsza i w tej chwili w fm 15 pokazuje mi jedną gwiazdkę ktoś wie o co chodzi ? Pozdro

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution