Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

mr_archie Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Jeśli ktoś ma jakieś informacje na temat nowego update'a do FM 14 to proszę pisać. :)
Edit - widzę, że tutaj jest jakieś uaktualnienie, choć jest komentarz dotyczący problemów z ligą angielską.
http://sorti(...)3feb2015

gucioprawda Młody aktywista

Mnie przez chwilę się nie odblokowywały, ale samo się naprawiło. Nigdzie nie pisałem, w sensie do supportu. Problem był w fakcie, że jakieś osiągnięcie mi się zrobiło dwa razy i trochę steam sfiksował. Stało się to, gdyż po uzyskaniu osiągnięcia miałem crash dumpa. Stan gry się nie zapisał i po ponownym włączeniu powtórzyłem osiąg (5 meczy bez straty bramki). Z tego, co czytałem na zagranicznych forach, to błąd z osiągnięciami wyskakuje czasem przy crashach, albo przy grze save&load. Co ciekawe, po "naprawieniu się", od razu zaległe osiągnięcia się pojawiły.

herbu3 Partyzant

Też prowadzę Real i od początku kariery gram taką taktyką: http://zapod(...)jpg.html 2 DM z czego 1 odpowiada tylko i wyłącznie za zadania ofensywne, a drugi ma wspierać bardziej ofensywnych zawodników. Na skrzydłach 2 schodzących napastników z w miarę dobrym wykańczaniem akcji, na ataku przeważnie "wysunięty napastnik" ale to zależy od jego umiejętności. Jeśli gram u siebie prawie zawsze zaczynam mecz z ofensywnym nastawieniem i z reguły strzelam bramkę w pierwszych 20 minutach. Jeśli już strzelę gola zmieniam nastawienie na standardowe lub kontrola, ustawiam niższe tempo i kontroluję przebieg gry. W każdym meczu u siebie gram wysokim i agresywnym pressingiem i ustawiam piłkarzom trochę większą swobodę, natomiast na wyjeździe, jeśli gram z jakimś mocniejszym przeciwnikiem znacznie obniżam pressing i cofam linię obrony tak, żeby rywalom ciężko było posłać piłkę za linię defensywy. Od samego początku kariery gram krótkimi podaniami, bo wydaje mi się, że z takimi piłkarzami jakich ma Real gra długą piłką nie ma sensu. Nigdy nie miałem problemu ze straconymi bramkami, najwięcej straciłem ich w lidze 28 ale u mnie boczni obrońcy odpowiadają raczej za obronę, do akcji ofensywnych włączają się sporadycznie. Nigdy nie przegrałem u siebie wyżej niż 2:0, więc u Ciebie to musi być wina taktyki.

d4rk Partyzant

chicałbym Ci odpowiedzieć na pytanie ale mam ten sam problem ? :D

może trzeba zagrać na oryginalnej bazie ? ja gram akurat 2 lige wiec to może dlatego ? sam nie wiem...

lksz15 Partyzant

No właśnie każdy ma swoje preferencje, swoje cele itp. Aczkolwiek zgadzam się z Tobą, że to może być jedna z ciekawszych części gry. Ja natomiast chcę od razu w szybki sposób wyszukać najlepszych zawodników według moich wymagań. Dlaczego? Ponieważ nie jestem dobry w FM, a chciałbym taki być. Moim celem jest nauczyć się ustawić dobrą taktykę. Jak ściągnę sobie dobrą gotową taktykę to coś więcej wygram, ale rzadko kiedy osiągam wynik co najmniej taki jaki prognozują media. A jak gram w kolejnym sezonie tą samą taktyką to już jest całkiem porażka. Być może źle dobieram zawodników i nie skupiam się na tych umiejętnościach co powinienem. I teraz chciałem właśnie wyszukać najlepszych fizycznie zawodników i zobaczyć jak z takimi grajkami by to wyglądało. Znalazłem jeszcze jeden sposób na wyszukanie takich zawodników. Tzn. eksport z genie do excela i tam dodać kolumnę gdzie mi będzie sumować te dane i posortuję sobie odpowiednio. Natomiast pojawia się kolejny problem. Jak wyświetlę w genie kolumny z umiejętnościami fizycznymi i eksportuje dane to w pliku są wszystkie kolumny oprócz tych z umiejętnościami które wybrałem. Co zrobić w tym przypadku?

fonsobol Partyzant

Witam mam problem nie moge sciagnac z tej strony logopackow do fm 2007 caly czas napisane jest ze plik chwilowo niedostepny. Kiedys na luzie sciagalem a teraz nie moge ?

BartezPs Partyzant

Witam czy ma ktoś wiedzę jak poprawić skórkę żeby napisy nie nachodziły na siebie ??

http://zapod(...)png.html
http://zapod(...)png.html

seba1631 Partyzant

31.01.2015 10:37    #2318     Sufler - Porady do gry - Logo pack FM 14
Witam, mam problem z dodaniem herbów klubów do FM 14, znalazłem na Steam interesujące mnie herby za subskrybowałem je. Wchodzę do gry ściągnie pliki i następnie mam dwie opcję Instaluj i Instaluj grafikę, i jak dam Instaluj to zainstaluje się, ale zmian nie ma. Daje zainstaluj grafikę to jest napis "wczytywanie danych nowej skórki" i następnie wychodzi mi ze ściągnietych plików ale zmiany też nie ma... Ma ktoś jakiś pomysł?

mmm Młody aktywista

miałem dokładnie taki sam problem ,do teraz nie wiem co było przyczyną ale pomogło sprawdzenie spójności plików gry przez steam :)

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

Grupa: Moderator
Mam takie pytanie: Czy prawo Bosmana nie zawsze obowiązuje? Mam taką sytuację - prowadzę obecnie Norwich w BPL ( luty 2020 ) i chciałem podpisać kontrakt z jednym z obecnych zawodników Reading ( poziom niżej), któremu kontrakt kończy się w czerwcu 2020 i nie mam takiej opcji. Gra każe mi złożyć ofertę transferową za niego, co nieszczególnie mi się opłaca. Z piłkarzami z innych lig nie mam takiego problemu. To jakaś klauzula między klubami w Anglii?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution