Omega, mam to samo. Mam patcha 502. Zaczalem nowa gre w polskiej I lidze Pogonia. Przed sezonem bez problemu moglem sobie zaplanowac sparingi, kombinowalem nawet z mocnymi zespolami u siebie, zeby jak najwiecej wyciagnac finansowo;-). Jestem krotko po przerwie zimowej...czyli kilka godzin;-). Od 12 stycznia do konca okresu przygotowawczego probowalem na rozne sposoby i z roznymi zespolami i wszystko bylo odrzucane. Nawet zespoly, od ktorych kupilem wczesniej zawodnikow i w kontrakcie byla klauzula, ze musze z nimi rozegrac sparing do czerwca 2006, nie chcialy sie zgodzic. Ale udalo mi sie czesciowo przechytrzyc system:-). Sprobowalem ostatecznie ze swoimi rezerwami...i udalo sie:-). Wiele doswiadczenia nie zdobyla moja druzyna w tych meczach, ale przy najmniej wszyscy byli zdolni do gry przed sezonem. Ale nie sadze, zeby mecze z wlasnymi rezerwami byly rownie wartosciowe, jak sparingi chocby z II-ligowcami.

(choc kiedys zrobilam tak samo w cm03.04 i koles nie chcial juz wrocic) - ale tym razem wyszlo
) jest sporo wart i mam kupcow na nich ale nie chce sie go pozbywac poniwaz duzo wniosi do druzyny, poza tym ze chce opuscic klub to gra niezle.
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty