Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

gosc Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
17.12.2004 17:43    #22651     Sufler - Porady do gry - Sparingi
Omega, mam to samo. Mam patcha 502. Zaczalem nowa gre w polskiej I lidze Pogonia. Przed sezonem bez problemu moglem sobie zaplanowac sparingi, kombinowalem nawet z mocnymi zespolami u siebie, zeby jak najwiecej wyciagnac finansowo;-). Jestem krotko po przerwie zimowej...czyli kilka godzin;-). Od 12 stycznia do konca okresu przygotowawczego probowalem na rozne sposoby i z roznymi zespolami i wszystko bylo odrzucane. Nawet zespoly, od ktorych kupilem wczesniej zawodnikow i w kontrakcie byla klauzula, ze musze z nimi rozegrac sparing do czerwca 2006, nie chcialy sie zgodzic. Ale udalo mi sie czesciowo przechytrzyc system:-). Sprobowalem ostatecznie ze swoimi rezerwami...i udalo sie:-). Wiele doswiadczenia nie zdobyla moja druzyna w tych meczach, ale przy najmniej wszyscy byli zdolni do gry przed sezonem. Ale nie sadze, zeby mecze z wlasnymi rezerwami byly rownie wartosciowe, jak sparingi chocby z II-ligowcami.

omega Młody aktywista

15.12.2004 23:27    #22652     Sufler - Porady do gry - Sparingi
Mam problem otoz nikt nie chce grac ze mna spaingow;/ Probowalem ustawic je na kilka dni przed probowalem z 2-3 miesiecznym wyprzedzeniem tez nic:/ Co robic??

Proletariat

15.12.2004 22:19    #22653     Sufler - Porady do gry - Wczytywanie gry w FM2005
Szerszen kocham Cie gosciu!!! jestes debesciak. Kupilem orygianl a jednak mialem ten sam problem.Dziwne nie? A tak w ogole SZERSZEN NA PREZYDENTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

Behemot Młody aktywista

15.12.2004 11:52    #22654     Sufler - Porady do gry - Trening i taktyka w FM
Reżim NAJNAJNAJ polega na pewnej sztuczce zawartej w pliku, a nie na rozpisie czynności - musisz więc ściągnąć plik (np. z adresu: http://www.fcmc.(...)ort=data) i załadować go w FM-ie. U mnie udaje się to bez problemu.

TyTuS Partyzant

11.12.2004 10:04    #22655     Sufler - Porady do gry - Wczytywanie gry w FM2005
miałem tem sam problem - wielkie dzięki Szerszen :)

Proletariat

07.12.2004 16:25    #22656     Sufler - Porady do gry - Wczytywanie gry w FM2005
Mam taki mały problem z wczytaniem zapisanej gry. Otóż rozpoczynam sobie nowa gre, wszystko fajnie chodzi, zapisuje sobie tą gre a potem nie moge jej wczytać. Daje wczytaj gre a tam nie ma zadnych plików z moją zapisaną grą, nie moge skorzystać również z opcji wznów ostatnią gre.Sprawdzam na dysku do katologu gdzie zapisałem gre i wszystkie pliki są. Sprawdzałem u kolegi i u niego wszystko działa.

Proletariat

05.12.2004 15:33    #22657     Sufler - Porady do gry - Problem z treningiem :(
Próbowałem, różnych treningów, niby rosna umiejętności, ale ciągle mam kontuzje. Postanowiłem oddać trening w ręce asystenta i tu pytanie: które skille powinien mieć wysokie i jak wysokie zeby dobrze zarządzał reżimem treningowym ?

Proletariat

28.11.2004 16:24    #22658     Sufler - Porady do gry - fm05 wychodzi do windowsa
No czytałem wczesniej twój problem, potem zapomniałem o tym...gram sobie Celtic-iem Glasgow jest data 1 pazdziernik 2005 i tez mi gierka wyszła do windowsa, ale włączyłem jeszcze raz i bez problemu przeszedłem ta date. Nie wiem czy to przypadek czy cos z ta data 1.10.2005 w grze, cos jest nie tak, czy to poprostu u mnie przypadkowo cos wyskoczyło akurat w tej dacie...

aa Partyzant

27.11.2004 14:17    #22659     Sufler - Porady do gry - FM 2005-zawodnik chce ode
ja mialem podobny problem (gram barca) sprowadzilem dede i tez sie nie zaaklimatyzowal a zalezalo mi na nim. tak wiec wyslalem go na miesieczne wakacje do ojczyzny i jak wrocil bylo ok. po powrocie miesiac pogral dobrze i zlapal polroczna kontuzje:( (choc kiedys zrobilam tak samo w cm03.04 i koles nie chcial juz wrocic) - ale tym razem wyszlo:)

Jelen Partyzant

27.11.2004 04:23    #22660     Sufler - Porady do gry - FM 2005-zawodnik chce ode
Mam problem gram w lidze hiszpanskiej (atletico madryt) i 3 zawonikow ktorych sciagnalem chce odejsc poniewaz nie zaaklimatyzowali sie.
zaelzy mi bardzo na jednym z nich (Andy Van Der Meyde-czy jak go sie tam psize:P) jest sporo wart i mam kupcow na nich ale nie chce sie go pozbywac poniwaz duzo wniosi do druzyny, poza tym ze chce opuscic klub to gra niezle.

Czy jest szansa ze w trakcie sezonu jednak sie przekona i bedzie chcial grac??

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution