Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

matifcb Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Może Munir? Młody, ale utalentowany. Nie wiem jak się u Ciebie rozwinął, ale u mnie gra naprawdę świetnie. Jeśli został w Barcelonie lub poszedł do klubu, w którym nie gra zbyt wiele to myślę, że wypożyczenie go nie będzie problemem.
„Gra w piłkę nożną jest bardzo prosta, ale prosta gra w piłkę nożną jest najtrudniejszą rzeczą w futbolu”

zolahc Młody aktywista

24.02.2015 18:35    #2262     Football Manager - Ogólna dyskusja - Rynek transferowy.
A no tak też może być, że co miesiąc ubywa. Ale ja jednak obstawiałbym na swoim, a przynajmniej tak wg mnie powinno być. Bardziej przejrzysty byłby obraz finansowy klubu, może by Cię wtedy takie problemy nie dopadły ;)

Crasher001 Partyzant

24.02.2015 16:14    #2263     Football Manager - Ogólna dyskusja - Rynek transferowy.
No niby oferty napływają często i sami zawodnicy czasem chcą rozmawiać ze mną na temat zainteresowania większym klubem. Problem w tym czemu te oferty są tak śmieszne i opierające się na kwotach 1,5 mln i ratach 48 miesięcznych, bonusach pieniężnych po 50 występach w lidze itp. Zawsze gdy staram się zamienić kwotę w całość klub odrzuca moją ofertę i nieważne z kim negocjuje.

owcaabi Partyzant

24.02.2015 08:31    #2264     Sufler - Problemy techniczne - PROBLEM URUCHOMIENIA FM14
Witam . Mam problem z uruchomieniem gry FM14 .

Mianowicie gdy włączam steama , piszę , że jest gotowa do gry itp. Gdy Ją włączam pokazuje się okienko " przygotowanie do uruchomienia Football Menager 2014 " po paru sekundach znika i nic się nie dzieje . Wcześniej nie miałem z tym problemów . Od czego to może być .? Proszę o pomoc .

Pozdrawiam .

Bateboo Partyzant

24.02.2015 08:27    #2265     Football Manager - Ogólna dyskusja - Rynek transferowy.
Na wysokość transferu bardzo duży wpływ ma to, jak długi kontrakt obowiązuje zawodnika, im dłuższy, tym trudniej kogoś kupić. Polecam korzystać z pomocy scoutów, oni podają realną kwotę (widełki) potrzebną do kupienia gracza.
Co do sprzedaży, to nie miałem większych problemów w tym temacie. Łatwiej sprzedać zawodnika który gra i to dość dobrze (np. bo chce odejść do większego klubu).
Na pewno należy wykazać się dużą cierpliwością, wyczuciem i szybkością w kwestiach transferowych.

groshinho Partyzant

23.02.2015 18:34    #2266     Sufler - Porady do gry - Ekstraklasa nie istnieje?
Problem poniekąd rozwiązany. Poskutkowało wyłączenie z lig aktywnych lig polskich: 1. 2. i 3. Oczywiście musiałem to zrobić przed dniem ogłoszenia nowego kalendarza rozgrywek. Przez jeden sezon pogram więc bez tych niższych lig, a po kolejnym spróbuję znowu je uruchomić i wtedy zobaczę, czy problem dalej będzie występował.

Pilicek Partyzant

chciałbym uzyskać pomoc dotyczącą koszulek w grze. Utworzyłem sobie własne stroje. Widać je jedynie jak przeglądam zakładki. Natomiast podczas nadal widnieją stroje default managera. Jak zrobić, aby moje nowe stroje były widoczne podczas meczu

pdg90 Partyzant

Logo: http://cdn.a(...)a28a.png

Jeżeli chodzi o pierwsze stroje to przede wszystkim mają być niebieskie (stronę mają, ale nie działa na chwilę obecną, stąd też problem z tym linkiem - jeszcze wczoraj działała xD).

Facebook: https://www.faceb(...)?fref=ts

kajetanor Partyzant

22.02.2015 18:23    #2269     Sufler - Edytor - Edytor FM 2015
Witam,
Stworzyłem sobie ligi paru państw oraz potworzyłem tam puchary. Mam ustawione daty pucharów ale jest problem, bo gdy mam ustawioną datę pucharu kiedy powinien odbyć się mecz ligowy to przekłada się mecz pucharowy, a wolałbym żeby mecz ligowy się przełożył na późniejszy termin, jak to ustawić?

marivsh Partyzant

Zapuściłem FMa, żeby rozegrać sobie ot tak jeden "testowy" mecz. Pierwsza bramka padła w 16 minucie, po 3 strzale, dwa pierwsze były kolejno celny i niecelny. Rywal w ciągu tych 16 minut oddał 2 strzały - celny i niecelny. Mecz Chelsea vs. Chelsea U21. Mecz zakończył się wynikiem 4:1

[quote="Makaronczterojajeczny"]Pozwoli Pan ,że zadam Panu pytanie związane z problemem. Czy światło to fala czy cząstka?[/quote]Nie wiem z jakim "problemem" jest związane to pytanie, bo nie zostało to określone, ale odpowiadać i tak nie zamierzam, jak i nie zamierzam prowadzić z Tobą dalszej dyskusji, bo to bezcelowe. Powiem więcej - nawet jeśli gra jest jednym wielkim oszustwem i do symulacji wykorzystywana jest tylko funkcja pokroju rand(), to i tak mało mnie to obchodzi, jak długo gra sprawia mi jakąś tam "przyjemność". Dziękuję, dobranoc.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution