Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

sabozzz Wróg ludu

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 3
Witam.mam problem z tym crash dampem.niemam pojecia jak go przejsc.gre sciaglem z neta zcrackiem.wylaczylem antywira i ciagle nic.chlopaki pomozcie mi co mam ztym zrobic

chwal01 Partyzant

Poziom ostrzeżeń: 0
05.05.2015 21:05    #2122     Sufler - Porady do gry - brak bramek
czy ktoś może mi wytłumaczyć czemu każdy mój zespół którym gram ma problemy strzelić bramkę? nie ważne czy gram mocnym zespołem czy słabym ale bramkarz drużyny przeciwnej zawsze gra mecz życia broniąc kilka setek w mecz, a przciwnik wystarczy że odda 1 strzał z dupy i wpada

Jov Partyzant

05.05.2015 11:43    #2123     Sufler - Porady do gry - Rozbudowa / budowa stadionu
Gdybym miał takie info, to nie leciałbym z problemem na forum :)

romantico Partyzant

Mam problem ze zrobieniem screeshot'u będąc w "status gry" ( FM15). Na innych zakładkach bez problemu mogę zrobić. Ma ktoś jakiś pomysł?

daddy Partyzant

04.05.2015 00:49    #2125     Sufler - Porady do gry - Problem z urlopem
Witam. Mam problem (fm2012) kupiłem sobie zawodnika od ruskich z kazania, dokładnie M'vila gdy przyszedł miał urlop po pół roku nadal ma urlop, jak go ściągnąć z urlopu? Próbowałem nawet programem (fmrte) ale nie znalazłem opcji. Proszę o pomoc.

Jov Partyzant

04.05.2015 00:44    #2126     Sufler - Porady do gry - Rozbudowa / budowa stadionu
Panowie ( a może także i Panie :D) mam problem z rozbudową stadionu, chodzi o to że od kilku sezonów widzę takie komunikaty w prośbie do zarządu i nie mogę nic z tym zrobić: gdy najeżdżam kursorem na opcję (szarą) "Rozbudowa stadionu" wyświetla się "Planuje budowę nowego stadionu" a gdy najadę na "Budowa nowego stadionu" czytam, że "Prośba do zarządu jest właśnie wprowadzana w życie". Wychodziło by na to, że zarząd chce wybudować nowy obiekt, ale w wiadomościach nie mam nic na ten temat. Dodam, że na mój stadion (śmieszne 6500 miejsc) przychodzi komplet na każdy mecz. FM 12. Ktoś, coś ?

karolpol33 Partyzant

Cześć,
1.Mój problem dotyczy rzutów karnych. Piłkarze w trakcie meczu gdy dostają rzut karny, nigdy się nie mylą - teraz jak sędzia odgwizduję "11" to wiem, że jest to już gol. W seriach rzutów karnych na ogół kończy się to wynikiem np. 15:16, 11:12, itd.
Czym to może być spowodowane? Utrudnia to grę, gdyż karne nie dają żadnych emocji, ponieważ wiem, że będzie bramka i tak...

2. W trakcie meczów liczba strzałów wydaję mi się zbyt duża, odbiega to od realizmu, ponieważ na ogół jest to suma 30-50 uderzeń na bramkę, jak wiadomo średnia strzałów na ogół wynosi, ok. 10-15. Widziałem już na to odpowiedzi, że trening, polecenia. Lecz to nie przynosiło skutku.

3.W moich zespołach na ogół wymagam od piłkarzy, aby utrzymywali się przy piłce jak najdłużej, kupuję zawodników z umiejętnościami do tego przystosowanych, ale w trakcie meczu, pomimo poleceń z których wynika, że mają być przy piłce - mam posiadanie między 45%, a 55%. A to mnie zdecydowanie nie zadowala.

Poproszę o podpowiedzi, porady lub cokolwiek innego co może mi pomóc z tymi problemami. :)

Pozdrawiam!

Makaronczterojaj... Partyzant

[quote="misiek993"]Wchodzi tu tylko po to by krytykować. Ty jesteś normalny, za przeproszeniem? Skoro gra Ci nie odpowiada to po cholerę wchodzisz na forum, w grę też nie graj, co za problem? Inni wchodzą tu po to, żeby wymienić opinie czy jak w tym wypadku dowiedzieć się czegoś od innych graczów a sam tylko śmiecisz. Może lepiej idź na boisko i sam pograj w piłkę skoro chcesz pełnego realizmu a nie śmiecisz swoimi śmiesznymi postami na tym forum.[/quote]

Ja nikomu nie bronię być pożytecznym idiotą.

misiek993 Partyzant

Wchodzi tu tylko po to by krytykować. Ty jesteś normalny, za przeproszeniem? Skoro gra Ci nie odpowiada to po cholerę wchodzisz na forum, w grę też nie graj, co za problem? Inni wchodzą tu po to, żeby wymienić opinie czy jak w tym wypadku dowiedzieć się czegoś od innych graczów a sam tylko śmiecisz. Może lepiej idź na boisko i sam pograj w piłkę skoro chcesz pełnego realizmu a nie śmiecisz swoimi śmiesznymi postami na tym forum.

hermano007 Partyzant

02.05.2015 09:31    #2130     Sufler - Porady do gry - Usunięty sezon z historii
Witam, również mam taki problem.. w pewnym momencie zamiast sezonu 2013/14 jest Algieria 0/01. W czym tkwi problem? Proszę o pomoc :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.