Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

matir_85 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
01.07.2015 23:30    #2051     Sufler - Problemy techniczne - Znika historia FM 2015.
Witam.
Mam taki problem że znika mi historia własnego managera. Po rozegraniu paru sezonów znika mi historia osiągnięć managera. Wszystkie osiągnięcia pokazują 0. Również nie zapisuje się w historii zawodnika kolejne sezony i transfery. Tworzy się dziura np: jest w historii do sezonu 14/15 a potem przerwa i wyświetlany est tylko bieżący sezon. Nie widać też kiedy i za jaką cenę przeszedł do danego klubu.
Sytuacja pojawia się notorycznie mimo rozpoczęcia nowej gry, przeinstalowałem na nowo całą grę i nic nie pomogło. Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu. Za pomoc z góry dzięki.

Gallacher Partyzant

01.07.2015 15:54    #2052     Sufler - Porady do gry - Totalny brak logiki !
Nie jestem jakimś impotentem umysłowym,ale z tego co piszesz kompletnie nic nie pojmuje.To że jestem Polakiem czy nawet Francuzem nie może być powodem że moja reputacja jest na skalę krajową bo żeby ją uzyskać trzeba na to zapracować a wychodzi na to że gra ma zerżnięty ten aspekt bo jeśli ja jako młody człowiek w wieku zaczynam od nawet 1 ligi to powinienem być nieznaną osobą.Nie potrafię tego zrozumieć bo dla mnie nie ma tutaj żadnej logiki bo ustawiłem sobie nawet jako narodowość jako Islandczyk czy Birmańczyk i ta sama sytuacja.Pobieram ze swojego steam'a wewrsje 10 i 11 oraz 13 i tam sprawdzę czy jest ten sam problem bo dla mnie jest to parodia troszkę.
MANCHESTER UNITED & SCOTLAND 4EVER ♥
http://www.youtu(...)3eVw_QhA - Mój Kanał Piłkarski na You Tube :) Zapraszam !!!

gucioprawda Młody aktywista

30.06.2015 12:42    #2053     Sufler - Porady do gry - Sztab szkoleniowy
Ja nie gram na PLU. Może w dodatku tkwi problem? Bo scoutów mam dobrych, nawet i po 15 obu umiejętności, a cenią się na 900-1100 euro.

shujitsu Partyzant

To jest najlepsze, że zainteresowania nie ma, rozwinęli się mało przynajmniej przy mnie. Nawet na początku sezonu jak zobaczyłem, że mają kontrakt tylko na rok już patrzyłem na oferty i były też wygórowane.

Wygląda to tak jakby FM na start słabej drużyny miał kontrakty po zaniżane, a po sezonie niech gracz się martwi jak drużynę utrzymać. W innych klubach mojego poziomu grajkowie dostają np. 800-1500Eu/m., są zainteresowani moim klubem to i tak żądają 2800-4000=Eu/m (klub ich za 0E chce odsprzedać). Tylko, że jak wywalę dużą część mojej drużyny, zatrudnię tanich, którzy na jedną pozycję się nawet nie nadają, bo tak mały skill to nie ma mowy o walce w tabeli, a drużyny z mojej ligi takiego problemu nie mają i mają praktycznie ten sam skład ciągle i dalej mało im płacą, czemu tylko ja mam aż takie problemy, że akurat w mojej drużynie wszyscy chcą kosmicznych płac przy średnich ligowych umiejętnościach?

krzychu05 Partyzant

28.06.2015 14:56    #2055     Inne - Gry i komputery - FIFA 15
Witam mam problem z Fifa 15 . po zainstalowaniu odpala sie okno z messim prze jakies 2 minuty a potem ukazuje sie czarny ekran co moze byc tego powodem?

TakiKuba Partyzant

Krótkie przedstawienie się. W FM gram od kiedy gra się tak nazywa, jakoś tak wpadł mi w łapki FM05 i tak do FM15 :) Z 15stką póki co same złe wspomnienia, właściwie to gram w to po bo.. nie wiem, jednak jest parę wciągających w tym rzeczy ale tak chujowego i bardziej wkurwiającego FM'a nie było i mam nadzieje ze nie będzie. Po premierze grałem Sevillą, kilka sezonów, absolutna dominacja od pierwszego sezonu aż straciłem zapis (tiaaa), potem przerwa bo nie miałem siły poświęcać na coś czasu żeby potem to od tak stracić. Po przerwie objąłem Gironę z drugiej ligi hiszpańskiej, w pierwszym sezonie awans, sezon bez porażki. W drugim sezonie 6miejsce w pierwszej lidze. W trzecim sezonie 11miejsce w lidze, wygrany puchar hiszpanii i finał ligi europy przegrany z Arsenalem. Zaczynam sobie czwarty sezon właśnie.

Co mnie wkurwia?
- Obecnie, gram o ten superpuchar Hiszpanii z Barceloną. Jakoś tak dziwnym trafem, zawsze jak gram z Barceloną to albo od pierwszej minuty dostaje wpierdol (w trzech przypadkach), w 6 pozostałych przypadkach gdy prowadziłem 1-0 albo był remis w tych pojedynkach to jakimś dziwnym trafem równo 60minuta i zaczynają się dziać cuda, karny, czerwona, karny i czerwona. Równiuteńko 60minuta i Barcelona dostaje jakąś niespodziankę, moi zawodnicy zaczynają grać źle i jest po temacie. Z Realem takich jazd nie ma, zresztą pokonałem ich w finale pucharu.
- Pisałem już o tym dzisiaj w innym temacie ale, gdzieś tam w drugim sezonie zarząd wziął kredyt na nowy stadion, no i spoko ale budowa ma potrwać do wakacji 2018 więc na tamten moment to było 2,5roku. Długo. Więc poprosiłem o rozbudowę obecnego stadionu przed odbiorem nowego, zgodzili się, wrzesień 2016 mieli zakończyć rozbudowę (za parę miesięcy) więc super fajnie będzie na trzeci sezon większy stadion. Nadszedł wrzesień i co? I ni z dupy ni skądś tam patrzę a rozbudowa zakończy się dopiero za rok (wkurw), minął właśnie rok, a tu się okazuje że rozbudowa zakończy się za kolejny rok :) No i co to ma być? Za rok to będę mieć nowy stadion czyli wychodzi na to że 4mln zainwestowane w rozbudowę poszły w pizdę bo gra jest zjebana i mi co rok przekłada rozbudowę bo coś...
- Konferencje, media, dziennikarze i całe to gówno. Da się to jakoś skutecznie wyłączyć? Nienawidzę. Już pomijam kwestię że już po paru takich konferencjach itd nie czytam pytań, nie czytam odpowiedzi tylko odpowiadam z góry bo wiem co tam jest napisane. Tracę tylko czas, wkurwiam się na tą bezsensowną opcje a nie lubię wysyłać asystenta bo pierdoli bzdury. No ale najlepsze, mam w miare hierarchie w zespole, pierwszy skład, zmiennicy, druga jedenastka. Ściągnąłem sobie w zimę w 3sezonie nowego środkowego obrońce, umiejętnościami i to był taki 3 albo 4 obrońca w drużynie (a gram dwoma). I kurwa przed każdym meczem w którym nie wystawiałem go do gry musiałem odpowiadać na pytanie dziennikarza dlaczego ten zawodnik nie gra że to spore zaskoczenie... grrr.
- Również w zimę 3sezonu ściągnałem sobie nowego bocznego obrońcę, w dodatku zajebistego więc od razu pierwsza jedenastka i grał dobrze (chociaż własnie zrobił karnego Barcelonie w rewanżu w 61minucie, serio). Nie grał tylko w tedy gdy był zmęczony, minęły dwa miesiące a ten z pretensjami że nie gra w pierwszym zespole i że się zastanawia czy nie odejść, oczywiście obiecałem że będzie grać więcej. Sprawdziłem, na 14spotkań rozegranych od kiedy przyszedł zagrał w 10meczach w wyjściowej jedenastce. NO TO CO KURWA CHCESZ... eh. Więc mniej więcej z taką samą częstotliwością grał dalej, siedział cicho ale dalej miał "pomniejszy problem", i pierwsza kolejka 4sezonu gdzie wystawiłem drugi skład bo 3dni później Barcelona w superpucharze, po meczu z Barceloną ten sam zawodnik który w tym meczu zagrał od początku wyjechał mi że nie dotrzymałem obietnicy :/
- Kontuzje, w chuj kontuzji, w kurwę kontuzji. 3zawodników na raz na jednym treningu, 2-3-4 kontuzje na mecz co jakiś czas. Liderzy przed ważnymi meczami jakieś urazy. Cudownie jest.
- Już ktoś wspominał tutaj, o kontraktach ale to już nie jest problem FM'a tylko ogólnie trend w obecnej piłce, w dupach się poprzewracało i piłkarzyki co to jeszcze mleko pod nosem niedawno mieli chcą zarabiać po parędziesiąt tysięcy euro, cudownie.

Heh, ochłonąłem podczas pisania :) To też więcej mi do głowy nie przychodzi ale to tylko chwilowe, jeszcze coś tu dopiszę ;)
BTW. Z Barceloną rewanż przegrany, po dwóch karnych, w dwumeczu 3-1. Cudownie :)
http://s5.if(...)axhp.png a tutaj mój skład na nowy sezon :) Isaac Becerra, polecam w chuj tego bramkarza, świetnie broni. Aż krzyczę czasem ;)

Marjo_O Partyzant

25.06.2015 09:09    #2057     Sufler - Porady do gry - skład drużyny rezerw
Polecam takie granie każdemu - kontrolujemy rezerwy, sprowadzamy zawodników, gramy taką samą taktyką jak I zespół, same plusy :D W meczach rezerw urlopy, z ogarniętym asystentem nie ma problemu. To lepsze niż klub filialny. I świetne w Hiszpanii - po kilku sezonach można mieć ekipę w La Liga i rezerwy w Segunda A, a tam jest spoko poziom do ogrywania młodych. Dzięki takiemu graniu udało mi się w FM 14 wystawić w Oviedo jedenastkę wychowanków na mecz ligowy (ok. 2022 roku).

BerNsoN Partyzant

23.06.2015 13:46    #2058     Sufler - Porady do gry - FM2015 na fullscreenie muli się.
Siema!

Mam problem z FMem. Gdy na domyślnej skórce włączę fullscreen z rozdzielczością 1360x768 (taki mam monitor) gra nie może działać płynnie. Co ok. 20 sekund muli się na 5 sek. Jeśli włączę w oknie i tam maksymalizuję (zostaje tylko pasek zadań i pasek okna) to wszystko śmiga dobrze. Na fullscreenie mogę również grać na skórce FMTema.

Oto mój sprzęt:
-Intel Pentium G3258 (2x3.2GHz)
-Asus GeForce GTX 750 (1GB)
-4 GB Ram DDR3
-Win7.
Gra oczywiście oryginalna, ze Steama ;)

Keson85 Partyzant

1.Newgeni – Gra się fajnie przez mniej więcej 4 sezony. Potem do głosu dochodzą newgeni i jest słabo. Są oni przepakowani. Na każdej pozycji mamy świetnego gracza. Sprzedaż gwiazdy nie jest dramatem bo w ameryce południowej czy Francji można znaleźć bez problemu zstępstwo. W kadrze każdego klubu po kilku latach jest pełno messich, ronaldo itp i odechciewa się grać.

2. CA i PA – boli mnie to, że z dużym prawdopodobieństwem można przewidzieć czy zawodnik w wieku 16-17 lat zostanie gwiazdą światowego formatu. Praktycznie z góry wiadomo, który zawodnik zostanie world player, a który skończy w III lidze. Po kilku latach mając trochę gotówki zaczynamy kupować młodych z potencjałem na 5 gwiazdek i z klubu Tenerife tworzymy drugie Atletico Madryt.

Sir Mih Partyzant

tylko że w masie innych karier w 12,13,14 takim samym stylem przygotowan do sezonu nigdy takiego problemu nie miałem.
zreszta, wątpie, żebym mocno odbiegał przygotowaniami od innych. nie obciążam ich za mocno (a nawet jeśli, to od tego jest presezon), każdy stopniowo wbija 99% ogrania meczowego, dobra ilość sparingów, stopniowe zwiększanie obciązenia treningu

ale może to zbieg okoliczności, bo w kolejnym sezonie burnley już problemu nie miałem i w innej randomowej drużynie w presezonie też

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution