Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Shadow17 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
15.08.2015 10:43    #1991     Sufler - Porady do gry - Problem z drużyną "B" (FM 11)
Witam, zacząłem grać w FM jako bezrobotny. Zatrudniła mnie Ceuta, a później przeszedłem do Realu Sociedad "B". Zacząłem sobie grać, a tu kazano mi wystawić skład Realu Sociedad S.A.D. W drużynie "B" wszystko jest git, ale jak chciałem w "jedynce" np. sprawdzić raport o zespole to się nie dało.
Może da się jakoś zrobić żeby mnie przesunęli do pierwszej drużyny? Czy jakiegoś trenera tam ustawić, no nie wiem..

Noorbiii18 Partyzant

13.08.2015 16:16    #1992     Sufler - Porady do gry - Błąd 41 FM 2015
to tez nie pomogło... pisze mi ze napotkano problem i wywala mnie z fm.

Vishnar Partyzant

Mam problem, pobrałem plik z dodatkowymi polskimi tj 2 i 3 ligami.Gdy chce zaczac gre to pojawia mi sie czerwony wykrzyknik i pisze ze zle przypisano kluby i jest ich zbyt malo.Dowiedziałem sie ze moze to kolidowac z ktorymis paczkami np. pobranymi z sourtitutsi.Problem w tym,ze niewiem co usunac,aby polskie ligi dzialaly.Prosze o pomoc pozdrawiam.

repus Młody aktywista

13.08.2015 00:20    #1994     Sufler - Porady do gry - Ja ponownie i ponownie FM 13
Witam was wszystkich ! Słowem wstępu nie było mnie na tym forum od dobrych 2 lat jak nie więcej, od czasu jak straciłem dostęp do konta z FM 13. Teraz 'przypomniałem' sobie hasło do owego konta z naszym menadżerem i zaczynam ponownie nerdzić w jego trzynastą wersję.
Zaznacze na początku, że moim pierwszym klubem, który prowadzę po tej przerwie jest Arsenal. Chciałbym nieco dopełnić wiedzę, którą już posiadam, dlatego mam kilka pytań.
-Załóżmy że gram moim Arsenalkiem na jakiegoś ogórka z którym powinienem wygrać bez problemu, weźmy na to hmmm Reading, akurat się znajduję na ostatnim miejscu w mojej tabeli angielskiej ligi więc to porównanie będzie adekwatne ale już do rzeczy. Przed meczem wypowiadam się w mediach, że "mecz będzie wyrównany i do samego końca nie będzie wiadomo kto zwycięży". Taka wypowiedz zwiększy moje stosunki z menadżerem klubu Reading i być może z samym klubem, ale czy sprawi, że moi piłkarze 'bardziej się przyłożą' do meczu, czy nie bardzo?
-Jak to jest z 'szukaniem gry' w poleceniach zawodników ? Nieraz widzę w taktykach innych użytkowników, że piłkarz który jest 'rozgrywającym' zespołu ma to odznaczone co właściwie przeczy jego roli ? Jak ma być rozgrywającym skoro nie pokazuję się do gry ? A jeszcze dziwniejsze jest to, że takie coś działa.
-Jak to jest z ustawieniami 'częstotliwości dośrodkowań' w poleceniach dla piłkarzy ? Czy ustawienie piłkarzowi, żeby 'rzadko' dośrodkowywał sprawi, że ten zawodnik będzie próbował ścinać do środka zamiast grać przy linii ? Dla przykładu jeśli bym ustawił środkowemu pomocnikowi, by rzadko dośrodkowywał, sprawi to, że ten będzie grał tylko w środkowej części boiska czy może będąc przy linii po prostu będzie holdował piłkę i wyczekiwał okazji do podania ?

Na ten post to byłoby chyba tyle pytań odemnie na ten moment, choć jest ich o wiele więcej tylko sobie akurat w tej chwili ich nie przypominam. Jak sobie przypomnę to pewnie zapostuję ponownie.
PS. Będę małym żydkiem i zapytam czy któryś z was by nie udostępnił taktyki która by działała na patchu 13.3.3. Zależy mi, by jakoś leżała dla składu Arsenalu do którego dołączył jedynie Lars Bender czyli w skrócie - 4 obrońców, DP/RD/POP i dwie rolę dla rozgrywających pod które wpasowaliby się Wilshere/Cazorla/Arteta/Ramsey. Normalnie bym stworzył sam taktykę, ale mam ochotę na przyjemną gierkę, powygrywać nieco i zwyczajnie nie chce mi się wyszukiwać i testować przez kilka godzin własnej :D
Pozdrawiam - JA
Cudze błędy mamy przed oczyma, własne za plecami.

niemirski6 Partyzant

11.08.2015 23:04    #1995     Sufler - Porady do gry - Pytanie
Mam problem , wystawiłem zawodnika do wypożyczenia . Dostaje wiadomości że kluby składają oferty transferowe które mi nie wyskakują , mam zaznaczone że o transferach i wszystkich formalnościach decyduje ja . I nagle przychodzi mi , że od któregoś tam dnia zawodnik przeniesie się do innego klubu . Gdzie nie dostałem żadnej oferty . O CO CHODZI PROSZĘ O POMOC

bini Partyzant

11.08.2015 23:03    #1996     Sufler - Porady do gry - Problem z historią
Witam, mam problem z wyświetlaniem historii zawodnika. Pokazuje mi tylko obecny sezon, wszystkie pozostałe, rozegrane wcześniej są niewidoczne. Problem przy każdym zawodniku, przy każdej skórce. Da się coś z tym zrobić?

http://i.imgur.com/Jet0WoB.jpg

KingD99 Partyzant

11.08.2015 13:13    #1997     Football Manager - Ogólna dyskusja - Problem z meczami.
Pobrałem sobie 73 megapack updates by claassen i niestety wszystko ładnie pięknie. Nowe ligi itp tylko że nie rozgrywam żadnych meczów...Mam w kalendarzu że zbliża się mecz ale mija wgl jakby go nie było... i mam już sierpień, a w lipcu powinienem rozegrać mecz w eliminacjach do Ligi Europy. Zacząłem grać Chazarem Lenkorak.. W czym tkwi problem ?

niemirski6 Partyzant

10.08.2015 23:44    #1998     Sufler - Porady do gry - ZADOWOLENIE Z TRENINGU
Witam , mam problem . Gram kariere Zagłębiem Lubin i ciągle dostaje wiadomość że zawodnicy są niezadowoleni z treningu , są to zawodnicy z 2 zespołu . Chodzi im o trening drużynowy , próbowałem przez pare tygodni zmniejszyć intensywność do bardzo niskiej i dalej to samo . O co chodzi bo już nie wiem .

KingD99 Partyzant

10.08.2015 23:08    #1999     Sufler - Porady do gry - Problem z meczami.
Pobrałem sobie 73 megapack updates by claassen i niestety wszystko ładnie pięknie. Nowe ligi itp tylko że nie rozgrywam żadnych meczów...Mam w kalendarzu że zbliża się mecz ale mija wgl jakby go nie było... i mam już sierpień, a w lipcu powinienem rozegrać mecz w eliminacjach do Ligi Europy. Zacząłem grać Chazarem Lenkorak.. W czym tkwi problem ?

juventino Partyzant

Witam, pobrałam sobie plik dodający niższe ligi polskie i zacząłem grę Unią Tarnów.
Dawno już nie grałem klubem z tak niskiej ligi, w związku z czym mam problem z doborem taktyki. Zawsze lubiłem grać systemem 4-4-2, szybką i ładną piłkę. Ale nie wiem jak w tym przypadku się to sprawdzi. Z jednej strony mam szansę na awans, więc mógłbym zagrać ofensywnie, krótkimi pilkami, pressingiem. Z drugiej strony słabi zawodnicy, więc nie wiem, czy nie lepiej zagęścić środek, grać bezpośrednimi podaniami z kontry.
Moglibyście coś doradzić?

Aha mam jeszcze jedno pytanie: w zadaniach sztabu jest opcja związana z wyszukiwaniem juniorów i można tam wybrać siebie. Na czym ta moja rola miałaby polegać? Zawsze wybierałem koordynatora albo scouta i po sezonie oni sprowadzali młodych zawodników (newgenów). W jaki sposób ja miałbym to robić?

Będę wdzięczny za pomoc

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution