Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Gallacher Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Zacząłem jako menedżer z doświadczeniem niedzielnego piłkarza i po 2 tytułach zdobytych w naszej EKS dostałem propozycję prowadzenia Genoi i Parmy lecz po miesiącu zrezygnowałem i aplikowałem swoje CV do Napoli które mi zaufało i dało mi propozycję prowadzenia tego klubu.Do rzeczy bo tutaj będzie śmiesznie(przynajmniej dla mnie)... po 3 sezonach odszedłem z Napoli gdzie zdobyłem 2 puchary Włoch,Superpuchar Europy i Europa League lecz bez mistrza Serie A i w trakcie prowadzenia sezonu odezwał się Bayern lecz ja odrzuciłem a potem postanowiłem odejść z Napoli by prowadzić kogoś większego bo już się wypaliłem i pomimo zwycięstwa w Europa League taki Bayern chce mnie a jak aplikuję do PSG,Sportingu Lizbona czy nawet Barcelony"B" to jestem wyśmiewany.Ludzie to jakiś bug czy co ? jeszcze zrozumiałbym Real czy FC Barcelona,ale żeby po zwycięstwie w superpucharze Europy przeciw Barcelonie mieć problem nawet tak z ciekawości na prowadzenie rezerw Barcelony jestem wyśmiewany to zaczynam zastanawiać się czy jest sens grania.Dostawałem propozycję z ligi tureckiej,niemieckiej lecz odrzucałem bo to były kluby średnie,ale naprawdę jeśli nawet rezerwy Barcelony mnie wyśmiewają to coś tutaj jest nie tak.
MANCHESTER UNITED & SCOTLAND 4EVER ♥
http://www.youtu(...)3eVw_QhA - Mój Kanał Piłkarski na You Tube :) Zapraszam !!!

teekoki Partyzant

21.08.2015 16:50    #1982     Football Manager - Ogólna dyskusja - jak to zrobić?
piter a jaki masz konkretnie problem z tym dodatkiem?

michalg Partyzant

21.08.2015 07:38    #1983     Inne - Hyde Park - Książki! Do didaskalia!
Jeżeli chodzi o horrory to czytałek tylko Kinga ale poza horrorami polecam krotkie opowiadania takie jak "Cztery pory roku" czy "Ciemna bezgwiezdna noc". Mnie bardzo wciagneły :-) Fantastyka: Tolkien (wiem, wiem oklepane :-) ) i jak pisał przedmówca G.R.R Martin ale z nim może byc problem związany z oczekiwaniem na kolejne części :-/ Super Z jeśli chodzi o Nesbo to książki są ze sobą powiązane? Jest ich dużo a od dłuższego czasu przymierzam się do sięgnięcia po tego autora.

Bless_96 Partyzant

20.08.2015 15:13    #1984     Football Manager - Świat taktyki - [FM 2014] Liverpool
I z tym chyba ja mam największy problem, bo choć dopiero zaczynam, to szukam sobie gotowca..

Bless_96 Partyzant

20.08.2015 14:42    #1985     Football Manager - Świat taktyki - [FM 2014] Liverpool
Witam, mam problem ze znalezieniem odpowiedniej taktyki pod ww drużynę, te które miały się sprawdzać zawodzą, a mój zespół gra poniżej możliwości. Może ktoś ma jakąś odpowiednią taktykę pod Liverpool, bądź też rady? Nie wiem dlaczego ale nie potrafię dobrze grać w lidze angielskiej, na naszym podwórzu udaje mi się natomiast w kilka sezonów zrobić z klubu drużynę która sie liczy. Pierwszy raz chciałem zagrać czymś mocniejszym i klapa..

p.s Fm 14.3.0

nesete Absynt Prozy

Grupa: Ekspert
problem jest z updatem

krzysio1012333 Partyzant

19.08.2015 19:35    #1987     Sufler - Inne - Jaka seria Football Manager mi zadziała
Witam mam małe pytanko , jaką serie gier football Manager mogę zakupić ,aby Mi bez problemy działała ?
Na chwilę obecną mój komputer wygląda tak:
Procesor-Intel Celeron M CPU 420 @ 1.60 GHz.
Pamięć RAM-2 GB.
System 32 bitowy (Windows Vista Home Basic).
Karta graficzna INTEL 945 GM Express Chipset 251 MB.
Bios v.3.0.
Acer TravelMate 2490
Pozdrawiam :)

ccubus Partyzant

Mam problem. Mianowicie na nowym update 0.7, po rozpoczęciu rozgrywki i np. ustaleniu taktyki gra mi się crashuje. Na poprzednich update'ach tak się nie działo (ostatnio 0.4). Kiedy sprawdzałem update 0.6 również występował ten sam problem. Na czystym 15.3 wszystko działa normalnie. Nie wiem w czym tkwi problem, może ktoś z Was będzie w stanie mi pomóc.
Z góry dzięki za pomoc ;-)

student137 Partyzant

[quote="elmoro"]Widzę, że temat zrobił się monologiem jednego autora. Kolego pokaż jakieś screeny, napisz manifest, pokaż te spalone o których pisaleś bo nawet ja zaczynam wątpić w aż takie wałki. Mi też zdarzają się głupie sytuacje, ale żeby tak ciągle?

Dziś po raz pierwszy od kilku tygodni włączyłem FMa, ale szybko zostałem sprowadzony na ziemię. Zagrałem kilka normalnych meczów, a potem przyszło spotkanie, w którym standardowo przegrałem po jednym celnym strzale w dodatku było to dośrodkowanie, które przypadkowo mój bramkarz sam sobie wbił do bramki. Potem przyszły kolejne mecze i zastanawia mnie czy tylko ja mam takie problem, ale zaczynam wątpić w sens różnicowania atrybutów w tej grze, bo wydaje mi się że nie maja one znaczenia. Czasem się zdarza, że słaby zespół gra lepiej od teoretycznie lepszego, ale żeby to było normą? Jak czytam czasem różne kariery to ludzie jakoś nie mają takich problemów, nie wiem może ja nie umiem w to grać? Gram teraz reprezentacją Szwajcarii i rozchodzi się o mecze z San Marino, Albanią, Sierra Leone i Kubą. Nie muszę nikogo przekonywać, że to zespoły o kilka klas gorsze od Szwajcarów. Piłkarzy dzieli przepaść w wysokości atrybutów. Mimo to przegrałem wszystkie te mecze. Sanmaryńczycy ogrywali Ricardo Rodrigueza jak chcieli, Kubańczycy mijali Behramiego jak chcieli. Shaqiri nie mógł sobie poradzić z obrońcami którzy mają odbiór 4. Miałem przewagę w strzałach, ale co z tego jak bramkarze rywala wszystko wyciągali? Nie wiem o co chodzi, ja rozumiem zła taktyka może, ale żeby tak to wyglądało? Nie macie takich problemów u siebie?[/quote]

Jestem za leniwy na screeny a na streamie bym zbyt przeklinał. Ale czasami wrzucam tak jak ostatnio w przechwalkach.

PS: Nie mam tyle czasu aby co po drugim meczu robić screeny :)

http://www.cmrev(...)?page=79

http://postimg.org/image/s2yt07lmn/
http://postimg.org/image/3tm2zez7j/

elmoro Partyzant

Widzę, że temat zrobił się monologiem jednego autora. Kolego pokaż jakieś screeny, napisz manifest, pokaż te spalone o których pisaleś bo nawet ja zaczynam wątpić w aż takie wałki. Mi też zdarzają się głupie sytuacje, ale żeby tak ciągle?

Dziś po raz pierwszy od kilku tygodni włączyłem FMa, ale szybko zostałem sprowadzony na ziemię. Zagrałem kilka normalnych meczów, a potem przyszło spotkanie, w którym standardowo przegrałem po jednym celnym strzale w dodatku było to dośrodkowanie, które przypadkowo mój bramkarz sam sobie wbił do bramki. Potem przyszły kolejne mecze i zastanawia mnie czy tylko ja mam takie problem, ale zaczynam wątpić w sens różnicowania atrybutów w tej grze, bo wydaje mi się że nie maja one znaczenia. Czasem się zdarza, że słaby zespół gra lepiej od teoretycznie lepszego, ale żeby to było normą? Jak czytam czasem różne kariery to ludzie jakoś nie mają takich problemów, nie wiem może ja nie umiem w to grać? Gram teraz reprezentacją Szwajcarii i rozchodzi się o mecze z San Marino, Albanią, Sierra Leone i Kubą. Nie muszę nikogo przekonywać, że to zespoły o kilka klas gorsze od Szwajcarów. Piłkarzy dzieli przepaść w wysokości atrybutów. Mimo to przegrałem wszystkie te mecze. Sanmaryńczycy ogrywali Ricardo Rodrigueza jak chcieli, Kubańczycy mijali Behramiego jak chcieli. Shaqiri nie mógł sobie poradzić z obrońcami którzy mają odbiór 4. Miałem przewagę w strzałach, ale co z tego jak bramkarze rywala wszystko wyciągali? Nie wiem o co chodzi, ja rozumiem zła taktyka może, ale żeby tak to wyglądało? Nie macie takich problemów u siebie?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution