Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

robal15 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote="lukacz23"]Zwiększenie konkurencyjności w wypożyczaniu utalentowanych graczy i tych bez kontraktu. Ogólnie cala kwestia zwiazana z wypozyczaniem zawodników to troche kpina. Możesz pożyczyc 3/4 składu, wygrać bez problemu mistrzostwo, a pełno klubów, które mogłoby zrobić tak samo, nawet nie podejmują walki o tych ewidentnych bargainów.[/quote]

True.
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

lukacz23 Partyzant

Zwiększenie konkurencyjności w wypożyczaniu utalentowanych graczy i tych bez kontraktu. Ogólnie cala kwestia zwiazana z wypozyczaniem zawodników to troche kpina. Możesz pożyczyc 3/4 składu, wygrać bez problemu mistrzostwo, a pełno klubów, które mogłoby zrobić tak samo, nawet nie podejmują walki o tych ewidentnych bargainów.

mozej Partyzant

28.08.2015 19:18    #1973     Sufler - Porady do gry - FM 15- błąd aplikacji
Witam,
Od jakiegoś czasu mam spory problem z grą. Loguje się przez steama ale gra nie chce się włączyć i wywala mi grę mówiąc, że napotkano poważny błąd i aplikacja została zamknięta. Plik został zapisany itd......
Nie wiem skąd coś takiego się wzięło - czy ktoś miał taki problem?
Restartowałem steama, kasowałem i na nowo instalowałem grę i nic.....

Majacze Partyzant

28.08.2015 00:28    #1974     Sufler - Problemy techniczne - Orange a fm 15
Witam, mam poważny problem. Niedawno wymieniłem Livebox 1 na Livebox 2 przez pierwsze parę dni nie było problemu teraz jednak jeżeli odpalę FM 15 (tylko 15 i tylko FM) z platformy steam automatycznie co 3 min wyrzuca mi internet na 20-30sekund, gdy wyłącze FM problem pozostaje, nawet gdy wyłącze komputer. Problem znika dopiero gdy przywrócę router do ustawień fabrycznych i nie włączę FMa. Wiem, że tutaj raczej rozwiązywane są inne problemy jednak, że chodzi o FM i nigdzie nie mogę znaleźć pomocy to szukam jej i tu.
P.S. Formata już robiłem.

Chris Kelvin Partyzant

27.08.2015 18:55    #1975     Football Manager - Revolution Update Team - Zmiany CA/PA
W FM gram zawsze Wisłą, a w telewizji oglądam wszystkie mecze tego klubu. Ostatnio grałem z Twoimi dodatkami FM 2015 Update 0.2 i Polska Liga Update 1.01 FM 2015. Jeśli od tamtej pory kolejne wersje FM 2015 Update zmieniły wartości CA/PA to zignoruj resztę tego posta.

Moje sugestie dotyczące Wisły:
- Wild Donald Guerrier:
a) w FM jest to szrot na ławkę / do odpalenia, w rzeczywistości jest to teraz najcenniejszy zawodnik klubu
b) w FM jest to bardziej lewy obrońca, w realu to lewy skrzydłowy, a na obronie zagrał tylko kilka razy i w ogóle się nie nadawał, bardziej pasuje jako naturalny skrzydłowy, a obrońca jakotaki
c) reasumując, trochę więcej CA, ale za to mniej intelektu, bo mądry to on nie jest (ale jest ok wobec trenowania)
- Michał Czekaj:
a) w FM nadal talent, a w rzeczywistości zmarnował ostatnią szansę w pucharze polski i perspektywy są takie, że czeka go raczej wylot z klubu i systematyczne spadanie do niższych lig jak wiele innych niewypałów z drużyn juniorskich Białej Gwiazdy
b) PA zdecydowanie w dół
- Damian Buras
a) nie wiem czy do końca okienka nie wyleci z Wisły (na razie pojawiał się w rezerwach), ale ma za duże PA, w rzeczywistości jest to zmarnowany talent (o ile go miał) i jest na wylocie, PA ma za wysokie
- Kevin Kuźba
a) w FM jest jako pomocnik, a w tym sezonie gra w rezerwach jako napastnik (a przynajmniej jest tam próbowany)
- Grzegorz Marszalik i Krystian Kujawa
a) w tej chwili to oni mają najbliżej do składu z rezerwowych, więc być może trochę większe PA o ile się teraz w grze nie wyróżniają na tle rówieśników w klubie (nie licząc utalentowanego Konrada Handzlika)

Nie wiem jak wyglądają nowi zawodnicy w FM, więc odniosę się to ich pozycji wg Sortitoutsi, by zweryfikować to na podstawie pierwszych kolejek.
- Radosław Cierzniak
a) obecnie najlepszy bramkarz w lidze, natomiast Buchalik nie spełnia oczekiwań, więc warto sprawić, by w FM Cierzniak był wg umiejętności lepszy od tego drugiego
- reszta nowych
a) jeśli jest inaczej to weryfikuję, że Tomasz Cywka to ofensywny pomocnik i na razie wygląda na niewypał, Rafael Crivellaro to ofensywny pomocnik i coś z niego może być, a Denis Popović to środkowy pomocnik i ma problemy z przeskokiem z I ligi do ekstaklasy

Niebieski1920 Partyzant

27.08.2015 16:27    #1976     Sufler - Inne - Wyszukiwanie piłkarzy
Witam, mam następujący problem w FM 15, który ciężko mi samemu wytłumaczyć. Mianowicie mam ogromny problem z wyszukiwaniem piłkarzy, bo każdy kliknięty przeze mnie zawodnik ma wszystkie atrybuty pokazane w pewnym przedziale (np. krycie 11-14) i odkrywają się one dopiero po dokładnym przescoutowaniu danego zawodnika lub gdy spędzi on u mnie kilka tygodni na testach.

FM 15 kupiłem kilka dni temu, wcześniej na filmikach na YT nie widziałem, aby ktokolwiek miał podobny problem. Macie jakąś radę?
Poniżej zamieszczam przykładowy screen jak to u mnie wygląda.

Kargool Partyzant

27.08.2015 09:29    #1977     Sufler - Problemy techniczne - FM2007 a Win10
Witam,
Mam pytanie czy ktoś wie jak uruchomić FM2007 pod Windowsem 10. Wyskakuje mi komunikat, że muszę być administratorem, choć w ustawieniach mam, że nim jestem. Ponadto zmieniłem już uruchamianie zgodne z wcześniejszą wersją Windows (pod 8.1 działał). Na Dugout też jest ten temat, ale mam problemy ze zrozumieniem techniczego angielskiego stąd moje pytanie tutaj.
Pomocy :)

Szymi511 Partyzant

27.08.2015 00:56    #1978     Football Manager - Ogólna dyskusja - Wyspy Owcze
Witam,
otóż mam wielką chęć zagrania kariery od 3 ligi wysp owczych, problem w tym że nie znalazłem żadnego dodatku, więc mam pytanie czy jest możliwość uczynienia tej ligi grywalną (jest stworzona widać to w edytorze, ma kluby). Byłbym bardzo wdzięczny.
Chyba że istnieje dodatek, którego nie udało mi się znaleźć ;)

mlincoln75 Partyzant

26.08.2015 22:11    #1979     Sufler - Dodatki do gry - TCM15 Logo Megapack
Mam ten sam problem. Zna ktoś rozwiązanie??? Pzdr

rafiki14 Partyzant

24.08.2015 17:25    #1980     Football Manager - Ogólna dyskusja - jak to zrobić?
hej mam problem z nowym uaktualnieniem

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution