Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Pikawa Artysta Rewolucji

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
FOOTBALL MANAGER 16.2.0
=======================

PERFORMANCE

- Improved match performance on Retina displays
- Fixed rare crash on staff responsibilities screen
- Fixed crash when trying to send assistant manager to tunnel interviews when no assistant appointed
- Fixed game not launching in Full Screen modes on certain system setups

USER INTERFACE
- Fixed processing panel not disappearing when using alt-tab
- Fixed attributes pop-up ordering attributes alphabetically by abbreviation not by full name
- Fixed captain icon not displaying in-match
- Fixed Ctrl+F shortcut
- Fixed Average Positions & Heat Map options on ProZone panels showing incorrect information during live matches

GAMEPLAY
- Improvements to AI transfer & contract negotiations
- Players will no longer count being rested for minor cup games towards first team football unhappiness
- Fixed issue where players would complain about being left out of a training camp squad when they were away on international duty
- Fixed players asking for a new contract and then being unwilling to sign one

MATCH ENGINE
- Improved defending of full backs who were tucking in inappropriately
- Improved behaviour of backline when deciding to cover out of position players
- Prevented ball getting stuck in the crossbar
- Fixed instances of goalkeepers being stranded out of goal after being called over to be booked
- Fixed some examples of dead time after ball is returned from a throw in following an injury
- Improved system of players taking a penalty when on a hat-trick
- Fixed some instances of poor back passes and goalkeepers lack of reaction to them
- Fixed some problems with Specific Man Marking instruction
- Refined referee decision making on offside calls
- Improved defenders behaviour when reacting to a ball they are favourite to win
- Improved goalkeeper decisions to parry ball back into play when they could let the ball go out
- Improved goalkeeper decisions on when to come off their line
- Improved accuracy of shots on goal
- Refined passing decision making to reduce instances of unnecessary direct and rushed passes
- Fixed some instances of a goal being awarded when the shot had hit the bar and not gone in

GRAPHICS
- Improved Retina graphics benchmarking (requires cleared cache & preferences)
- Fixed issue with black ball on Macs
- Fixed extreme and sudden change from rain to shine

IN-GAME EDITOR
- Age, Nationality and Wage editable on Profile page for Staff and Players
- Fixes to help custom skin compatibility

STANDALONE EDITOR
- Fixed Belgium league rules failing verification checks without being edited
- Fixed a few editing kit colours issues
- Fixed issue with stadium editing which caused some User files to crash
- Fixed edit files using the wrong start date when extracted in to the game
- Fixed various unhelpful error messages when verifying files
- Fixed some crashes on verification on specific files
- Fixed some issues extracting certain data edits in to the game

NETWORK
- Fixed divergence of results when playing network game between Mac & PC

TOUCH MODE
- Fixed obscure nations topping World Rankings at the start of new games

CREATE A CLUB MODE
- Fixed created clubs keeping affiliations preventing them from being promoted.
- Fixed created clubs not displaying their own kits on Team of the Week.

FANTASY DRAFT MODE
- Fixed issue where fantasy draft budget left over is calculated incorrectly
.

Yrkomm16 Partyzant

[quote="bartekr"][quote="Yrkomm16"][quote]Tak jak pisałem, te gry nie działają mi płynnie więc nie mam ochoty w nie grać, jako że mam znajomych na niższych rangach w CS:GO chciałbym mieć możliwość grania z Nimi, ale niestety swoim kontem zawyżałbym rangi
dlatego potrzebne mi drugie konto.[/quote]

To se kup za 30 zł smerfa z silverem 1 na allegro i po problemie. Nie mów, że cię nie stać, poza tym lepiej usuń tema, bo nikt Ci tego nie kupi. Wszyscy grają w CS'a.[/quote]

Pseudo ekspercie, nie rządź się zasadami na nie swoim forum. Jeśli jest temat, to jest. Po drugie mylnym jest to że wszyscy grają w CS'a Ja gram w BF'a i nic Ci do tego. P.S. Jesteś gimnazjalistą patrząc na wiek, więc co Ty możesz wiedzieć o finansach. Pozdrawiam, bartekr.[/quote]

Bartku, jesteś największym toxikiem na tej stronie. Lepiej skup się na updejtach, bo jak na razie to fatalnie Ci to wychodzi. Człowieku, takie są fakty, BF to już praktycznie wymierająca gra. A Ty jesteś LICEALISTĄ, a zachowujesz się jak jakieś dziecko z podstawówki. Takie tematy tylko zaśmiecają forum, bo ktoś nie ma 30 zł na jakieś głupie, smerfowe konto i chce sprzedać grę, w którą gra może z 3% ludzi w kraju za astronomiczne 50 dyszek. Zamiast zamknąć temat, ew. dać mi ostrzeżenie/bana (za to, że komuś doradziłem?) to Ty jeszcze kogoś atakujesz, tylko dlatego że jestem z gimnazjum. Ty też w Nim byłeś.

PS: Teraz są promocje świąteczne, z pewnością Pan The Suspect sobie coś wynajdzie. Przychodzę z pomocnymi linkami:
Wyszukiwarka: google.com
Allegro: allegro.pl
CS GO za 30 zł: http://alleg(...)683.html
Nie dziękuj i zastanów się kilka razy jak założysz jakiś temat, w którym chcesz sprzedać coś, co każdy ma/miał/nikt tego nie kupi. Wystarczy włączyć google, zobaczyć podobne oferty sprzedaży i odzew, jaki ich autorzy otrzymywali i dopiero zakładać temat. Pozdrawiam.

sepmati Żołnierz frontu ideologicznego

mam taki problem odnośnie trybu 3d. podczas meczu tak to wygląda - zawodnicy stoją w środku boiska, piłka porusza się sama

bartekr Młody aktywista

[quote="Yrkomm16"][quote]Tak jak pisałem, te gry nie działają mi płynnie więc nie mam ochoty w nie grać, jako że mam znajomych na niższych rangach w CS:GO chciałbym mieć możliwość grania z Nimi, ale niestety swoim kontem zawyżałbym rangi

To se kup za 30 zł smerfa z silverem 1 na allegro i po problemie. Nie mów, że cię nie stać, poza tym lepiej usuń tema, bo nikt Ci tego nie kupi. Wszyscy grają w CS'a.[/quote]

Pseudo ekspercie, nie rządź się zasadami na nie swoim forum. Jeśli jest temat, to jest. Po drugie mylnym jest to że wszyscy grają w CS'a Ja gram w BF'a i nic Ci do tego. P.S. Jesteś gimnazjalistą patrząc na wiek, więc co Ty możesz wiedzieć o finansach. Pozdrawiam, bartekr.
"Możemy mieć zastępcę Giggsa, Scholesa czy Ronaldo, ale nigdy nie zastąpimy Sir Alexa Fergusona" - Eric Cantona

Arrhenius Partyzant

Gra oczywiście oryginalna, kupiony klucz na Steam. Tylko problem w tym że nie do końca kminie Win10 bo nie mam opcji otworzenia w trybie zgodnosci po kliknieciu PPM. Do supportu pisalem i mowili poki co o sprawdzeniu aktualizacji Win i spojnosci plikow w Steam. Sle to nie pomoglo :/

Yrkomm16 Partyzant

[quote]Tak jak pisałem, te gry nie działają mi płynnie więc nie mam ochoty w nie grać, jako że mam znajomych na niższych rangach w CS:GO chciałbym mieć możliwość grania z Nimi, ale niestety swoim kontem zawyżałbym rangi

To se kup za 30 zł smerfa z silverem 1 na allegro i po problemie. Nie mów, że cię nie stać, poza tym lepiej usuń tema, bo nikt Ci tego nie kupi. Wszyscy grają w CS'a.

lucjanos Partyzant

Właśnie tryb zgodności powinien pomóc. Chociaz zastanawiające jest to, że gra sie uruchamia, ale zawiesza w trakcie. Kopia jest legal, czy cukierkowana ?
Akurat na Windows 10 działa wszystko, co bez problemu odpalało sie na Windows 7. Nawet wszelkie stare gry z ery Windows XP.

lucjanos Partyzant

Rację ma diabelek26, gra jest zbyt łatwa. Zresztą pisałem o tym już wcześniej tutaj na forum. Gram Olimpia w pierwszej lidze polskiej, praktycznie cały czas jedną taktyką i wygrywam około 85% spotkań.Mało tego, pozbyłem się kilku kluczowych piłkarzy i zmiennicy wygrywają bez kłopotu. Zdażają się remisy, a porażki bardzo rzadko. Na becie było dużo trudniej, bo także Olimpią miałem problemy z wygrywaniem i aby coś ugrać, byłem zmuszony do kombinowania z taksami. Na tę chwilę straciłem motywację do gry, a oczekiwania miałem rozbudzone, po zetknięciu się z bardzo obiecująca betą.

Arrhenius Partyzant

Witam. Jestem posiadaczem nowego laptopa (HP 355 G2) z Windows 10 na pokładzie. Zainstalowałem mojego ubóstwionego Football Managera 2014, no i tu pojawia się problem. Włączam, i gra się zawiesza w momencie wyboru z listy np. kraju pochodzenia, ligi, itp. Trzeba restart komputera robić. Oczywiście, reinstall robiłem kilkukrotnie, wraz z wyczyszczeniem wszystkiego co było na dysku wciąż z gry. Szukam pomocy, co ciekawe Football Manager 2012 działa bez zarzutów. I nie jest to wina parametrów, bo są lepsze niż w moim 6 letnim PC, na którym gra śmigała jak ta lala. Będę wdzięczny za wszelką pomoc, bo jestem już zrezygnowany strasznie.

robal15 Młody aktywista

14.12.2015 19:10    #1690     Serwis - Społeczność - Streamuję na Twitchu
Napisałem do autora dodatku, może wkrótce naprawi te finanse. Poczekam trochę, a jak nie to zacznę pewnie Catanią grać, która zaczyna sezon z ujemnymi punktami w 3. lidze. Przynajmniej to już jest oficjalna baza, więc nie będzie żadnych problemów ani niespodzianek :)

Cejwol teraz nerdzi w Csa.
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution