Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Szobinho Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
problem w tym ze u mnie po 10 porazkach i nawet po zjebkach nie grają dobrze
'Por Que?No Entiendo Por Que'

Szobinho Młody aktywista

Witam Was serdecznie po dłuuuugiej przerwie :)

Bardzo długo nie było mi dane grać w fm'a. Rok temu zakupiłem fm2015, grało się przyjemnie - normalnie. Był w moim odczuciu trudniejszy od poprzednich wersji, ale grało się normalnie. W tym roku zakupiłem najnowszą odsłonę i niestety nie mogę sobie poradzić żadnym zespołem.
Grałem Atletico, Lechem, Leicester. Ciężko o jakiekolwiek zwycięstwo, notuję praktycznie same remisy, porażki. W żadnym z tych klubów nie doczekałem zimowego okienka transferowego. Co jest nie tak? Może jakieś porady? Nie mogę tego rozkminić a wieczne porażki takim zespołem jak Atletico nie są normalne. Na rozmowy motywacyjne reagują normalnie, wręcz pozytywnie, taktyka również nie nawala bo do sytuacji dochodzę, lecz goli nie zdobywam. Czy może wy też macie takie problemy?

Proszę o pomoc.
'Por Que?No Entiendo Por Que'

diabelek26 Partyzant

Mi się powoli udaje dojść do taktyki :) męczyłem cały dzień ale i efekty przyszły. Problemy z obroną w miarę minęły.

http://zapod(...)png.html

http://zapod(...)png.html

Wratislavia Partyzant

22.12.2015 20:36    #1664     Sufler - Porady do gry - Crash dump podczas rozgrywki.
Podłącze się pod temat:
Mam problem z crasch dumpem gdy zgłaszam skład jest "rozgrzewka" i nagle wywala błąd. Co to ?

CalettiHM Partyzant

Panowie, też macie problem z karnymi? Gram Realem (testuje nowy patch) i nagle Ronaldo nie potrafi strzelać karnych. Trzeci z rzędu zmarnowany karny...

RaaveK Partyzant

Aż takie problemy macie ? Może zależnie kim gracie, jakimś potentatem, czy słabszym klubem ? W słabszych dużo poleceń może wpływać negatywnie. Za to w silniejszych ja zawsze ustawiam po kilka jeszcze indywidualnych. Przeważnie 10-14 zespołowych i 2-6 indywidualnych. Trzeba sobie wyobrazić trochę jak mają grać. Ja obecnie dałem skrzydłowym rolę bocznych rozgrywających i fajnie się spisują. Obaj uzyskują ciągle najwyższe noty za spotkania, scinając głównie z piłką do środka i grając piłki na wolne pole bądź w narożnik do podłączającego się bocznego obrońcy. Bramek za dużo nie tracę. Najczęściej 0-1, zdarza się stracić więcej ale rzadko. Może gracie bez DP ? Ja bez niego nie wyobrażam sobie taktyki, u mnie to najważniejszy element składu.

kell1987 Partyzant

ja ogólnie jestem zadowolony z nowej łatki, wiadomo, że trzeba było zmienić lekko taktykę, ale w niższych ligach nie ma problemów z kontuzji, a gra się też dużo łatwiej.

ASSE Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
Co to kurwa znaczy,że obecnie nie możesz kupić tego piłkarza ? Jakiś nowy przepis wszedł wraz z nową łatką ? normalny utalentowany nastolatek z serbii jak wielu,których kupiłem bez problemu ale akurat z nim jest kłopot,już chyba 5 piłkarz tak ma,w innych krajach też mi się to trafia

tmarcu88 Partyzant

21.12.2015 08:49    #1669     Sufler - Problemy techniczne - Zapis w chmurze
Witam
mam problem z zapisem w chmurze w fm16. Dokładnie zapisuje na jednym kmpie gr a na drugi niczego nie widzi. Czy trzeba coś specjalnie usawiać w fm lub steam-ie????

Pikawa Artysta Rewolucji

1) Prawda. Problem jest już jednak w większej części rozwiązany więc można bez obaw wrócić do używania ulubionej skórki.
2) Ja zawsze kieruje się treningiem - rozstawiam umiejętności tak, by mój trener miał 5* w jednej/dwóch (zależy od ilości dostępnych punktów) kategoriach treningowych.
.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution