Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Wratislavia Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
25.02.2016 01:38    #1491     Sufler - Porady do gry - Problem z podjęciem nowego klubu
Nie mogę podjąć pracy w innym klubie, gdy wchodzę w biuro pracy, oferowanych jest kilka posad, lecz gdy klikam w dostępny to nie mogę wyrazić zainteresowania ani złożyć podania. Wcześniej mogłem tak zrobić i wyraziłem chęć podjęcia reprezentacji narodowej Algierii lecz odrazu odrzucono i od tego momentu nie mogę podjąć innego klubu, a od tego czasu minęło już z połowę sezonu...

Kluzi88 Partyzant

[quote="Dzofrado"]Witajcie
Jaki klub polecicie w FM 2016
-Młody skład z paroma talentami
-średniak z dobrych lig
- zastanawiam się nad Leeds :)[/quote]

Ja leeds rozegrałem sezon tak z ciekawości, bez problemu awansujesz do premier nawet udało mi się wygrać puchar angli i zalapac się do pucharu ueafa, jest kilku bardzo obiecujących młodych graczy w pomocy i 2 dobrych skrzydłowych, po 4 meczach 2 sezonu rozpocząłem grę parma:)
Leeds polecam!

adistr Partyzant

Witam sciagnałem dodatek lig polskich i wrzucilem do data editor

problem powstał przy zaladowaniu pliku
jest komunikat ze iv liga ma blednie ustawiony poziom ligowy
powinien wynosic 5 i znajdowac sie w profilu rozgrywek

Byezee89 Partyzant

22.02.2016 20:08    #1494     Football Manager - Ogólna dyskusja - Problem z moralami
Siema.Gram Walencją i idzie mi nawet nieżle.6miejsce po 8meczach.Mam jednak problem.Morale zespołu są bardzo słabe albo tragiczne.Co robie nie tak albo co mogę zrobić?Dzięki

miSiek CR7 Partyzant

22.02.2016 16:18    #1495     Sufler - Porady do gry - Emerytury zawodników FM16
Witam. Ciekawi mnie czy tylko u mnie jest taki problem... mianowicie:
Skończyłem drugi sezon w FM 16 i zawodnicy masowo zaczeli kończyć kariery... nawet w wieku 22-23 lat... Ogólne przykłady:
William Carvalho - SCP - jeden z najlepszych DPŚ skończył karierę po 2 sezonie w wieku 25 lat...
Cristiano Ronaldo 32 lata, Tevez, Zwoliński i wielu innych z mojej listy życzeń. Często talenty. Każdy z nich miał pewny podstawowy skład i nie miał kończącego się kontraktu... Ktoś z was również miał kiedyś epidemię kończących karierę zawodników którzy mają przed sobą poł kariery i do tego są potencjalnymi gwiazdami?
Pozdrawiam.

Szczupły_Pan Partyzant

Witam.
Pobrałem sobie logopack, i większość jest ok, poza wszystkimi drugimi drużynami większych klubów (typu Lechia, Arka itd.), oraz pojedynczymi przypadkami kilku innych klubów (np. Energetyk Gryfino, GKS Prochowiczanka). Problem polega na tym, że w ich miejsca mam herby innych klubów. Drugie drużyny dostają herby jakiś klubów "noname", a te "noname" dostają herby tych większych. Zjawisko to, występuje w każdej drugiej drużynie.
Jeśli ktoś wie o co chodzi, proszę o pomoc :)

Dodam jeszcze, że gram w FM 2013, ale to chyba zbyt wiele nie zmienia w tej sprawie.

http://iv.pl(...)4554.jpg
http://iv.pl(...)9272.jpg
http://iv.pl(...)9010.jpg
http://iv.pl(...)3431.jpg
http://iv.pl(...)7717.jpg

PS. Jakby mi ktoś mógł podać ID III i IV lig byłbym wdzięczny :)

LinQ Partyzant

21.02.2016 10:43    #1497     Sufler - Edytor - Tworzenie i Edytowanie Lig
Chciałem sobie sobie stworzyć nową ligę, dodać nagrody za zajmowane miejsca, ale mam problem że przy tworzeniu nowych rozgrywek nigdzie nie mogę znaleźć opcji odpowiedzalnej za nagrody za zajęcia pozycji ligowych.

Kudłaty Partyzant

20.02.2016 16:08    #1498     Sufler - Porady do gry - Rzuty rożne - taktyka
Witajcie! Mam ogromny problem z rzutami rożnymi. Gram Wolverhamptom na zapleczu Premiership. Jest 30. kolejka i nie strzeliłem żadnego gola z kornera!!! Nakazuje wykonawcy, aby grał na długi słupek, a tam ustawiłem najlepiej główkujących. Ale wykonawca nawet nie dokopuje tam piłki!!! Zmiana wykonującego nie pomogła. Futbolówka leci, albo w środek, albo wybijają ją na krótkim!!! Pomóżcie.
Może jest coś takiego jaki killer-rogi w FM 2016?

Robsson93 Partyzant

19.02.2016 23:56    #1499     Inne - Sport - Bukmacherzy - typy i analizy
[quote="RaaveK"]Co sądzicie o czymś takim ?

http://imgur.com/k16vMyi

Planuję zagrać te 3 spotkania Bundesligi na 1 kuponie + Barca, Atletico i Juve na 2 kuponie.
Bayern - oglądam sporo ich spotkań i ostatnio naprawdę grają bardzo przeciętnie, a do tego Darmstadt będzie się całe spotkanie bronić i ciężko będzie ich przejść. Stuttgart - ostatnio bajeczna forma, ale tracą jednak bramki, co skutkuje tym typem. A Schalke przeplata słabe występy z dobrymi, jednak mogą mieć poważne problemy, jak ostatnio z Mainz, gdzie wogóle nie istnieli. BvB - oglądam każde spotkanie tego zespołu. Forma jest wyborna, tracimy mało bramek, a z takim rywalem jak Leverkusen będzie więcej szans na kontraataki, które mogą zadecydować o zwycięstwie BvB.
Atletico - tracą bramki bardzo rzadko, zresztą tak samo Villareal. Przewiduję przede wszytkim rozwazną grę w obronie. 1/2;0 dla Atletico. Barca - wygrać, wygrają, ale czy stracą bramkę ? Z Las Palmas wydaje mi się, że zachowają czyste konto. Juve - idą jak burza, tracą mało bramek, Bologna ostatnio w formie, ale jednak ze Starą Damą nie daję im żadnych szans.
Ktoś, coś ? Jakieś poprawki albo ciekawe propozycje spotkań, które możliwe ze przeoczyłem ?[/quote]

W meczu Bayern vs Dramstat możesz postawić że Lewy strzeli bramkę, albo ewentualnie postaw z handicapem. Ja co prawda ostatnio postawiłem że Suarez strzeli dwie bramki i nie wiele zabrakło, bo zdobył jedną i karnego nie trafił. Mr. Green.

camper23 Partyzant

Witam, mam problem z cs source non steam.Pobrałem cs'a z tego linku http://sourcecs.pl/download/
Po naciśnięciu w instalkę wyskakuje błąd ze nie jest prawdiłową aplikacja win.32. Koledze on działa, ale on ma Windows 8, natomast ja xp. Domyślam się, że system musi być 64 bitowy, czyli na tym systemie tego nie zainstaluję?
Nie wiedziałem gdzie umieścić ten wątek, także w razie czego proszę o przeniesienie.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution