Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

k@rpiu Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
1) zawodnik zakladce osobiste ma podpisane "dostępny dla reprezentacji" bądź "wybrana reprezentacja" najwidoczniej Astiz woli grać dla Hiszpanii (tzn. chyba liczyć na ogromną plage kontuzji ;d)
2) trudno mówić o szansach, ale skoro zająłeś 7 miejsce takim klubem to raczej marne na pozostanie.. a co do przejęcia klubu to mi zdarzało się to w FM09 w Liverpoolu i Saragossie, trwało góra miesiąc:)
3) zająłeś 7 miejsce, pewnie masz niską reputacje więc zawodnicy stracili zaufanie.. też kiedyś miałem problem z hramonią ale zniknął po jakimś czasie:) harmonia może mieć też związek z niepewnymi finansami klubu i spekulacjami o przyjściu nowego właściciela :)

B0dz!0 Partyzant

tak, tylko 3 :/ juz kiedys tak mialem tylko wtedy to olalem i przestalem grac, ale teraz mi to nie dalo spokoju wiec napisalem. strasznie glupi problem.

tez tylko 3 jak recznie odznacze ;/ i zostaje 26/25 czyli jeden za duzo

B0dz!0 Partyzant

witam. przejalem Lazio w polowie sezonu i wyskoczylo zgloszenie skladu do rozgrywek UEFA. i tu jest cholerny problem gdzy tak: do zespolu musze zglosic minimum 4 zawodnikow wyszkolonych w klubie, ale nie wiecej niz 25 zawodnikow. jak wiekszosc grajacych wie w trakcie sezonu mozna zrobic tylko 3 zmiany w stosunku do skladu ktory sie wybralo na samym poczatku sezonu (oczywiscie nie ja wybieralem zawodnikow bo zaczynalem jako bezrobotny). i sa trzy opcje takie jak: zatwierdz wybor, automatyczny wybor, i anuluj wybor.

po daniu anuluj wybor mam niby 4 zawodnikow wyszkolonych w klubie, ale 29 wybranych...
http://img70(...)1426.jpg

po nacisnieciu wybor automatyczny mam wybranych 25 zawodnikow, ale nie mam wybranych 4 zawodnikow wyszkolonych w klubie...
http://img23(...)6868.jpg

jak widac na ss, po daniu wybor automatycznuy nie mozna juz nic zmieniac w skladzie, a po nacisnieciu anuluj wybor mozna dokonac tylko 3 zmian... ale do %

McMoney Młody aktywista

13.02.2010 23:32    #12704     Sufler - Porady do gry - Kupno na raty
Mam pytanie do znawców którzy w w/w sposób przeprowadzają transfery. Gram aktualnie Sampdorią i kupiłem tak zawodników kilku, wszystkich na 24 miesiące i głównie na cenę 10mln funtów +. I moje pytanie brzmi, czy są w późniejszym okresie jakieś problemy z tym, albo czy taka polityka nie jest gwoździem do trumny dla klubu, jeśli chodzi o sprawy finansowe?
Glory, Glory MAN UNITED !!

BartoMax Partyzant

ja tez wyłaczyłem hiperłacza odinstalowalem i zainstalowałem na nowo gre ale problem jest ten sam.. pomoze ktos??

CR17 Partyzant

Tak, mam Ignacio, który jest zresztą moim ulubieńcem, jednakże na ryglu jest bardzo duże prawdopodobieństwo odniesienia kontuzji, dlatego chcę uniknąć. Mogę wydać te 10 klocków na zmiennika, bowiem zmian w klubie nie potrzebuje.
Zastanawiam się jeszcze nad Kaderem Mangane z Senegalu (Rennes), Marco Biagiantin (Catania), jednak co do Włochów w lidze hiszpańskiej mam pewne obawy, Kamilem Zayatte i Didierem Digardem

Żeby nie było offtopu, to do klubów, gdzie mamy do wydania około miliona na napastnika, polecam bardzo gorąco Vladimira Dvalishvilego, który na początku gry zasiada w Skonto. Gruziński napastnik radzi sobie bez problemowo, jako zmiennik Aguero bądź Cardozo.

berni3 Partyzant

13.02.2010 14:41    #12707     Sufler - Porady do gry - Jak rozwijać młode talenty
Witam
Gram Legią i mam taki problem.
Ściągnołem do druzyny paru młodych obiecujących zawodników mających PA około 140 lecz póki co są młodzi i całkiem słabi. No i teraz nie wiem co zrobić. Czy trzymać ich w drużynie swoich juniorów i tam niech się ogrywają, czy na siłe ich wystawiać w podstawowym składzie głównej drużyny mając na uwadze to że przez nich mogę przegrać mecz
Co radzicie??

Randt Partyzant

Teraz to juz za pozno ale mysle ,ze trza bylo podsunac SI pomysl aby wydac dwie latki...Pierwsza szybka z uaktualnieniem transferow (bo o to mi szczegolnie chodzi) i pozniej druga, naprawiajaca bledy...z transferami moglibysmy juz grac, a pozniej dokoptowac jedynie poprawke, co nie zmusiloby nas do rozpoczynania nowej rogrywki. Nie wyobrazam sobie bowiem, ze Panowie z SI od blisko dwoch tygodni bawia sie jedynie w przeprowadzenie zimowych transferow. Prawde mowiac, z wielu wymionionych juz problemow, bugow idt. itp. mnie nie dolega zaden, oprocz jednego o ktorym wspomnialem pare tematow temu. Moze nawet to nie blad a tak ma byc, a przynajmniej mialo tak byc w pierwotnej wersji. Tak czy inaczej na latke musze czekac...mam jakies dziwne przekonanie, ze jak grac to ''porzadnie'' a wiec z najnowsza latka:|

Kolazontha: Dzieki za info, nie zauwazylem tego tematu...no to nie fajna perspektywa w takim razie.

Kanius Partyzant

12.02.2010 19:50    #12709     Sufler - Porady do gry - Updates pomoc
Witam. Wiem, że ten temat nie będzie odpowiedni na suflera, ale muszę zapytać. Mam problem z tym nowym updatsem. Wklejam dokładnie tak jak w instrukcji, a gra ciągle mi nie czyta uaktualnienia. Do łatki czekać nie mogę, bo wyjdzie ona za późno, a chciałem sobie pograć. Może ktoś mi pomóc? Jakby co pisać tutaj lub na GG, bo zależy mi na tym, aby pograć na uaktualnionej rozgrywce.

Edit. Uzyskałem pomoc od użytkownika, który odpowiedział na post. Temat do zamknięcia i sory za kłopot.

Rafaldinho97 Partyzant

[quote=stachu2424]Polecam: JEFFERSON MONtERO -7tys po połowie sezonu w moim Widzewie cyka juz w reprez.U-21 i w 1wszej.Naprawde warto[/quote]
[quote=stachu2424]Naziwi Inuwa z klubu Kano Pillars (NiG) - O PLŚ WOL
dałem za niego 130 tys
szybki i to bardzo,do tego rzuty rozne-co drugi bramka,ale ustawienie mam konkretne-ryzykanckie:D
wymiata mam go w WIDZEWIE własnie skonczyłem 1sezon 30-2-2 dobrze no nie?:D
bez wałków.Gram w FM dopiero 2 tydzien wiec jestem ty nowy.[/quote]

http://www.cmrev(...)?page=16

następnym razem de togeo tematu o pisz tylko udokumentuj screenem
Hala Real!!!
Hala Madryt!!!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.