Wyniki wyszukiwania dla: prezes

Strona

Kuba16.07.91 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
1.ok
2.ok
3.nie wiem po co 3D, graliscie w cm2006 czy fifa manger2006? tam jest 3D i rozgrywka staje sie nierealistyczna(w produkcie EA jak koles ma sytuacje sam na sam z bramkarzem to albo spaceruje albo robi przerzut na skrzydlo)a w cm nie da sie strzelic gola bo te figurki sa tak wysokie i grube ze nie da sie ich przezucic albo obkiwac. ja osobiscie lubie "kulki" ktore przynajmniej poruszaja sie w normalnym tempie i realistycznie graja w pilke.
4.wlazenie na prezesa
5.to by sie przydalo
6.ok
7.ok
8.ok
9.ok
10.trzeba urealniac rozgrywke wiec nie mozna usuwac albo zmieniac przepisow ligi
11.od takich rzeczy jest prezes
12.ok
13.simsy. a poza tym co bys robil z tym samochodem?mogliby zrobic np. ranking najbogatszych menedzerow ale po co cos sobie kupowac
14.tego najbardziej mi brakuje nawet niech to bedzie 2-3 pytania o cel na mecz, podejscie druzyny, ocena rywala itp.
15.ok
16.ok
17. ale to zajmuje miejsce. jak chcesz hymny to puszczej sobie w winampie. po co dawac taki bonus ludziom ktorzy tego nie chca
18. i tak jest juz ich duzo, a poza tym sa rozne dodatki graficzne w necie
19.co do dopingu albo burd to jakbyscie sie czuli jakby wasz klub np. z conference z budzetem 50 tyś funtow musial zaplacic caly budzet na kare za burdy wywolane przez kibicow?

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

TO DO TYCH kTÓRZY NIE WIEDZĄ DlACZEGO IM CIĄGlE SPADA!
Macie zaciągniętą pożyczkę w baku lub u prezesa to raz!
A dwa może za dużo wydaliście na transfery i kulb zaciągnął pożyczke.
Trzy to może rozbudowujecie stadion lub baze treningową i kasa znika, lub zarząd zaciągnął pożyczke.
A tak poza tym. WARTO POPATRZEĆ, a nie się pytać na suflerze, myślę, że jest do dosyć widoczne i czytelne. drużyna> finanse> wydatki. Tam wszystko będzie!!

stokfisz Partyzant

a ja bym chciał zeby obok rubryki ulubieńcy znalazły sie tez antypatje np. dudek janasa
ferguson bechama
kibice pogoni Prezes Krzysztow waszczak
smuda werderitp

RBC Partyzant

22.08.2006 13:59    #1804     Sufler - Porady do gry - wartość (!!)
heh... chciałem własnie tego albańczyka... ale ostatecznie olał moje TSP :/
choć na płacę się zgodził... ale wybrał jakiś inny klub...

---------------------
mimo słabej postawy drużyny:
http://img17(...)bwt3.png

to sam Igor prezentuje się wybornie:
http://img12(...)elt5.png

--------------------

no ciekawe co będzie z prezesem P. .... ale coś czarne chmury się zbierają nad TSP... :/
Nie to co u mnie... może w przyszłym sezonie powalczę o puchary... teraz cel to utrzymanie... choć myslę, że bedzie dobrze bo ściągnąłem niezłego 20 letniego pomocnika z Lokomotiwu Moskwa ... dodatkowo 2 graczy z Zenitu, 3 z CSKA Moskwa i jednego z Rubinu Kazań.. no i 1 z flory tallin

#@piterek@# Młody aktywista

19.08.2006 05:22    #1805     Sufler - Porady do gry - Sugar Daddy
ja mam pytanie jak wpisze zamiast chelsea np. inter to po jakim czasie zaczne dostawac kase od prezesa

m.j.katukow Partyzant

18.08.2006 13:56    #1806     Sufler - Porady do gry - Sugar Daddy
Będziesz dostawał co jakiś czas spore pieniądze od prezesa, ale też prezes może na przykład kupować Ci zawodników za duże pieniądze.

bartex55 Przodownik pracy

15.08.2006 15:03    #1807     Sufler - Porady do gry - INWESTYCJE
Na owe inwestycje my jako menadżerowie nie mamy wpływu. Decyzje dotyczące inwestycji ma wpływ przede wszystkim prezes, dyrektor generalny i inni członkowie sztabu szkoleniowego (chociaż w FMie tak do końca tego nie wiadomo).

FManiac Partyzant

15.08.2006 12:08    #1808     Sufler - Porady do gry - INWESTYCJE
Inwestycje znajdują się w zakładce "dochody", rozbudowa stadionu czy też bazy treningowej to jakby nie było jest wydatek (pomimo że na dłuższą metę zwiększa zyski). Inwestować może jedynie prezes klubu, to od jego zdolności biznesowych zależy jaki zysk klub osiągnie.Takie jest moje skromne zdanie.

handballer Żołnierz frontu ideologicznego

15.08.2006 10:43    #1809     Sufler - Porady do gry - INWESTYCJE
Inwestycje to są jak prezes wyłoży kasę dla klubu. Zdarza się tak jeżeli mamy długi albo jak prezes jest chojny. Przeciez rozbudowa stadionuszkolki zabiera pieniadze z klubowej kasy, a do tego jest obpowiednia rubryka w finansach odpowiadajaca za to

igiel Partyzant

08.08.2006 05:50    #1810     Sufler - Porady do gry - Transfery
No to czemu jak mój kolega grał milanem mial 30mln na transfery i dał za c.ronaldo 22mln od razu i 18mln po 24 miesiacach i kupil go mimo ze nie mial tyle kasy?? dodam jeszcze ze jego prezes nie udostepnil funduszy ani nie chcial bu kupic graczy swiatowego formatu ???

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution