Wyniki wyszukiwania dla: prezes

Prezesimo Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
21.10.2006 13:52    #1791     Sufler - Porady do gry - english.ltc
myslalem ze jak usune polski i czeski jezyk to pojawi sie angielski, lecz tak sie nie stalo. Wiec musze sciagnac wersje demo bo ja skasowalem jak zakupile FMka, pozdr

Karoldinho Partyzant

Hmm... panowie ja napszyklad mieszkam w polsce i mam brata który pracuje w angli i mam angielską wersje fm-a wsumie to polska czy angielska werja to dla mnie nie ma tak duzej roznicy chociaz niektore słowka to musze w slowniku szukac :/ Ale chociaz jezyk doszkole :D a jesli prezesimo chcesz to ci wysle napisz [ciach] i chetnie pomoge fan menagera

Prezesimo Partyzant

21.10.2006 13:43    #1793     Sufler - Porady do gry - english.ltc
tylko nie bijcie ze pisze znowu o tym samym. Jak skopiuje pilk english.ltc (ponad 300kb) z gold dema FM2007 to bedzie FM smigal bez problemu? moje watplwosci to ze plik z polska wersja jezykowa ma ponad 14mb a ten z angielska tylko 300kb.

Prezesimo Partyzant

a ja mam FMa ze sklepu z polska i czeska wersja jezykowa a chce miec angielska!!! jak mam to zrobic??

Prezesimo Partyzant

21.10.2006 12:42    #1795     Sufler - Porady do gry - wersja jezykowa
witam, wczoraj zakupilem FM 2007 lecz ma on tylko polska i czeska wersje jezykowa :/ Ja jestem przyzwyczajony do angielskiej wersji jezykowej. Wiecie jak mozna uruchomic angielska wersje jez??? Trzeba cos instalowac czy wystarczy cos w edytorze zmienic?? Czekam na pomoc od FM-maniakow

ronnie10 Partyzant

15.10.2006 08:06    #1796     Sufler - Porady do gry - Jak można powiększyć pensje
1.Twój klub musi przynosić korzyści finansowe, a wtedy prezes sam podniesie pensje.
2.Menadżer--->Zaufanie--->Złóż prośbę do zarządu--->Rozbudowa stadionu

sefko1 Przodownik pracy

03.10.2006 18:00    #1797     Sufler - Porady do gry - Menedzer ulubiencem
@SZk

To oczywiste, że aby zaimponować prezesom klubu z Conference wystarczy co innego niż takiemu Ajaxowi. Ale Ogólnie coś w tym jest, Jak długo prowadzisz klub to zostaniesz ulubieńcem, co i tak nie uchroni Cię przez zwolneniem jak będzie słabo Co szło.

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
24.09.2006 09:49    #1798     Sufler - Porady do gry - Debet
Oczywiście może się zdarzyć, że przez długi ktoś zostanie zwolniony (ale raczej prezes, nigdy nie spotkałem się, aby za to został zwolniony menedżer - chyba, że za dużo wydawał na pensje i transfery). Ale wcześniej zawsze władzę w klubie przejmuje zarząd komisaryczny, który wyprzedaje najlepszych zawodników za stosunkowo niskie kwoty. Także z długami nie ma żartów - zadłuzona Barcelona mogłaby się stać po sezonie Levante ;)

tomato Żołnierz frontu ideologicznego

23.09.2006 22:47    #1799     Sufler - Porady do gry - Debet
niewiem zawsze w każdym sezonie zarabiałem jak byle jakim klubem grałem więc sie nie orientuje ale chyba zwloniom a to już od prezesa zalezy kiedy

peter7 Partyzant

04.09.2006 10:33    #1800     Sufler - Porady do gry - sprowadzenie dobrych pilkarzy
ale ja juz sprowadzilem sobie do klubu mlodyh i utalentowanych :sobisa , kerlona, czy ruggeri a mam ogromny budzet i hcialbym go wykorzystac na kupno jakiegos klasowego pilkarza tym bardziej ze prezes klubu domaga sie ode mnie klasowych zawodnikow
FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution