Wyniki wyszukiwania dla: prezes

Strona

hoody Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
11.06.2007 14:45    #1531     Sufler - Porady do gry - Fudi & Seju Update v 0.2
Balde nie gra juz w Legii tylko wrócił do Bordeaux! A Rzeźniczak powrócił do Legii z wypożyczenia a u was jest jeszcze wypożyczony do Widzewa! Jacek Zieliński nie pracuje w Legii a u was jest asystentem! Trzeciak vice prezesem oraz dyrektorem sportowym (ale to nie wiem czy da sie ustawic), hmm nie wiem czy Kosowski powinien być w Wiśle!

hoody Przodownik pracy

11.06.2007 14:39    #1532     Sufler - Porady do gry - Fudi & Seju Update v 0.2
Piotr Zygo prezesem Legii! :/ Teraz nowym, starym prezesem jest Leszek Miklas! Pan Zygo ma fuche w ITI! Aha. I Zespół Kmity Zabierzów powinien sie nazywać Tiger Kmita Z.!

Tom Nuno de... Partyzant

09.06.2007 23:45    #1533     Sufler - Porady do gry - Problem z tranferami
Zgadzam się z handballerem. Nie ma co wydawać tylu pieniędzy za jednego grajka. Pamiętajcie, ze cena zależy od umiejętności i od reputacji. W Corinthians, Santosie czy Boca Juniors grają piłkarze o takich samych umiejętnościach a cenie kilka razy niższej niż gwiazdy rodzime (tak jak w rzeczywistości). Problem z Anglią to pozwolenie na pracę, mogą nie dostać. W takim przypadku sugeruję poszukać w lidze portugalskiej albo holenderskiej (ostatecznie Skandynawia).
A jeśli chodzi o kwotę odstępnego to często zdarza się, że jeżeli ma się piłkarza wartościowego to prezesi dają cenę zaporową. Nie sprzedamy za żadną cenę! - ogłaszają. Za żadną cenę czyli za kosmiczne pieniądze. Musisz albo poczekać, aż zawodnik przestanie być zachwycony grą w obecnym klubie (będzie siedział na ławie, nie zaaklimatyzuje się) albo kup worek piłkarzy o niższej reputacji za tę cenę.

bury86 Młody aktywista

09.06.2007 21:05    #1534     Sufler - Porady do gry - Oszukany przez zarząd? =D
hehe ciekawe =) mi sie nigdy jakos nie przytrafilo cos takiego, ale moze jak zatwierdziles kontrakt to w nowej ofercie klubu byl 1 mln a ty nie zauwazyles, no a jesli jednak nie to, no to prezes oszukal hehe. Pozdrawiam

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

09.06.2007 16:54    #1535     Sufler - Porady do gry - Update - Prośba
Wisła Kraków:

Pierwszy trener: Kazimierz Moskal
Drugi trener: Kazimierz Kmiecik
Trener bramkarzy: Ryszard Jankowski
Trener rezerw: Tomasz Kulawik
Trener przygotowania kondycyjnego: Andrzej Bahr
Trener juniorów: Kazimierz Kmiecik
Kierownik drużyny: Maciej Musiał
Masażyści: Zbigniew Woźniak i Marcin Bisztyga
Lekarz: Mariusz Urban
Fizjolog: Andrzej Bahr
Fizjoterapeuta: Filip Pięta

Właściciel: Bogusław Cupiał
Przewodniczący Rady Nadzorczej: Ryszard Pilch (prezes Tele-Foniki Handel)
Członkowie Rady Nadzorczej: Zbigniew Zawartka (wiceprzewodniczący), Michał Róg , Tadeusz Król i Piotr Bębenek (sekretarz)
p.o. Prezesa Zarządu: wakat
Wiceprezes Zarządu: Mirosław Senderski
Wiceprezes Zarządu ds. finansowych: Romualda Piotrowska
Wiceprezes Zarządu ds. sportowych: Adam Nawałka (od 25 września 2006)
Dyrektor ds. marketigu: Grzegorz Falk
Dyrektor Sportowy: Jacek Bednarz (od 1 czerwca 2007)
Rzecznik prasowy: Adrian Ochalik

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

09.06.2007 16:49    #1536     Sufler - Porady do gry - Problem z tranferami
@kacpergawlo
Nie ma takiej opcji, żeby gracz przeszedł za 40 milionów [20 + 20 w ratach], podczas, gdy masz na koncie 30 milionów, chyba, że prezes żąda rozgłosu i daje możliwość kupienia gracza za nieograniczoną kasę. hanballer ma racje.
A co do Owena to wyrażaj nim zainteresowanie, może zacznie się sprzeciwiać pozostaniu w FCB i wtedy Bayern go taniej sprzeda. Możliwe, że się będzie denerował, bo MANU to jego ulubiony klub.

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

09.06.2007 16:33    #1537     Sufler - Porady do gry - Update - Prośba
Legia Warszawa:

Prezes Zarządu
Leszek Miklas
Wiceprezes Zarządu i Dyrektor Sportowy
Mirosław Trzeciak
Trener I zespołu
Jan Urban
Asystent trenera
Lucjan Brychczy
Kierownik drużyny
Ireneusz Zawadzki
Asystent trenera
Jacek Magiera
Asystent trenera
Tomasz Strejlau
Trener bramkarzy
Krzysztof Dowhań
Scout
Marek Jóźwiak
Fizjolog
Ryszard Szul
Lekarz
Stanisław Machowski
Odnowa biologiczna
Zbigniew Sęktas
Odnowa biologiczna
Jerzy Somow

Gumierpool Młody aktywista

09.06.2007 12:16    #1538     Sufler - Porady do gry - prezes
Podczas gry oczywiście zmiany nazwiska dokonać nie można, lecz w edytorze - z całą pewnością, zarówno właścicielowi, prezesowi, dyrektorowi zarządzającemu oraz sportowemu. Sam próbowałem, gdyż parę nazwisk w grze nie zgadzało się z rzeczywistością.

kyczy7 Przodownik pracy

09.06.2007 11:49    #1539     Sufler - Porady do gry - prezes
nie interesuje sie za bardzo editem bo dla mnie to jest "oszustwo gry" wiec nigdy tam nie zagladam ( oczywiscie nie mówie tu o ludziach robiacych róznegorodzaju patche i update ale o tych co kupuja do swoich klubów w edytorze zawodników i zwiekszają sytuacje finansowa zespołu ) ... w grze napewno tego nie mozna zrobić ale w edytorze mozliwe ze isnatniej taka opcja ale ( nie wiem za bardzo bo jak w/w napisałem rzadko tam bywam ) ... ale po co Ci zmiana prezesa ? przeszkadza Ci :P ? hehe ... przeciez to tylko marny dyrektor zespołu nic wiecej

miloszw Partyzant

09.06.2007 11:26    #1540     Sufler - Porady do gry - prezes
Można zrobić żeby prezes miał takie nazwisko jak ja chce? Bo mi sie wydaje że tak. Denerwuje mnie ten Świstak.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution