Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Proletariat

30.11.2005 14:43    #79421     Sufler - Porady do gry - rzuty karne
Gram w FM 2006 i zawsze komputer podaje błędny wynik rzutów karnych w meczu z udziałem moich drużyn.Przykładowo wygrywam w karnych 4-2,a komputer po meczu zatwierdza wynik 3-0 w karnych dla przeciwnika.Czy ktoś z was ma taki sam problem??

Proletariat

30.11.2005 13:42    #79422     Sufler - Porady do gry - statystyki menagera
jak mozna sprawdzieć naszą omiejętność kierowania zespołem,czy oceny gracza,o ile jest to w ogóle możliwe?

Proletariat

Dzieki za odpowiedzi - napiszcie mi prosze jeszcze tylko jedna rzecz.
Czy w czasie sezonu gracie jedna taktyka czy dwoma? A takze czy po sezonie taktyke(taktyki) pozostawiacie bez zmian, czy moze dokonujcie jakis modyfikacji (albo kompletnie przemeblowujecie ustawienie)?

zabek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
29.11.2005 22:26    #79424     Sufler - Porady do gry - Turnee
ok ale sprawa jest tego typu.. w polsce panują gorsze warunki do rozgrywania meczow niz np. w SanMarino i dlatego chciałbym tam wyjechac w czasie przerwy zimowej na turnee, i w takim razie prosze o jakis daty zakkonczenia rund abym mogl rozegrac kilka spraingów np. w San Marino, Chorwacji itp.

Proletariat

29.11.2005 22:17    #79425     Sufler - Porady do gry - nierówna forma
Trzeba pilnowac jaką taktyką gra przeciwnik i czasami sciśle przypilnować najlepszego zawodnika.Ja gram Valencia i w meczu z Barcelną zostawiłem Ronaldinho i robił co chciał.W drugiej połowie kazałem go przypilnować ściśle Albeldzie i prawie do piłki nie doszedł.Wiec trzeba sie dostosowywać do każdego przeciwnika.Nawet słabeusze potrafią sprawic sporo problemów jak mają taktykę która wręcz dziurawi twoją obronę.Pilnuj taktyki.Pozrdawiam

Proletariat

29.11.2005 21:54    #79426     Sufler - Porady do gry - Profil Managerski
Jak można podnieść swoje atrybuty a mianowicie Lojalność ? bo wszystko mam w granicy 15 a to mam 4.

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
29.11.2005 19:08    #79427     Sufler - Porady do gry - dziwna gra
Mysle ze najbardziej pomoc moze zmiana taktyki. Komputerowi managerowie rowniez nie sa glupi i po pewnym czasie ucza sie tego, jak gracz prowadzi swoj zespol, a co za tym idzie sa bardziej przygotowani na mecze z nim. Pokombinuj cos albo w samym ustawieniu albo w opcjach - sproboj czyms zaskoczyc kazdego kolejnego przeciwnika :>

darman Partyzant

Grupa: Użytkownik
29.11.2005 19:04    #79428     Sufler - Porady do gry - rozb stadionu
Mam jeszcze jedno pytanie, a mianowicie gram koroną(jestem już na nowym stadionie) i rada gminy(okoliczni mieszkańcy, czy coś takiego) nie chcą się zgodzić na rozbudowę :/ Jest na to jakaś rada? Aby zmienili zdanie? Może jakiś spektakularny sukces?
Co o tym myślicie? Nie wiem jak było w FM 2005...

Proletariat

29.11.2005 18:28    #79429     Sufler - Porady do gry - nierówna forma
no tak. ale to chyba przesada zmieniac gruntownie taktyke co mecz. jesli wspaniale zagrali z interem, to z bologna powinni zagrac conajmniej tak samo, a nie tak, że przez caly mecz oddali moze z 3 strzaly...

Proletariat

29.11.2005 18:19    #79430     Sufler - Porady do gry - dziwna gra
denerwuje sie i to ostro bo co to ma być, gam zagłebiem Sosnowiec jestem w sezone 08/09 w sezone 06/07 awansowałęm do 1 ligi wszstko było ok do poczatku tego seznou pierw jakas wygrana remis a potem wszystkie mecze przegrywam nawet z ostatnia drużyna w lidze zawodników mam w miare dobrych taktyka również ale dostaj w dupe :( dodam że gram w od cm 01/02 wiec nie jestem jakims noobem

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.