Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

wisiolek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
02.12.2005 14:56    #79381     Sufler - Porady do gry - Polish League Graphic Pack
Czy jest możliwość ściągnięcia face paków z waszego swerweera do FM06 bo nie znam linków a foldery grafika i fileplanet nie działaja

gosc Partyzant

02.12.2005 12:52    #79382     Sufler - Porady do gry - Taktyka
"Ale czasami ani kontuzje ani morale, tylko glupie szczescie pozwala tak slabym druzyna jak Legia wygrac kilka meczyków". A wiec odpowiedz na pytanie kolegi powinna brzmiec: "Tak, komputer generuje wyniki w pewnym stopniu losowo" :-). Podsumowujac pilka nozna to idealna dyscyplina dla SI, bo poziom przypadku w tej dyscyplinie pozwala wytlumaczyc prawie kazde niedociagniecie gry. Dowodow na to masa w ostatnich FMowych latach :-).

kiko24 Partyzant

02.12.2005 10:37    #79383     Sufler - Porady do gry - Oferty
Hej wam wszystkim menagerom czy normalna sprawa jest ze grajac np moim podbeskidziem w pierwszym sezonie dostaje intratne propozycje od klubow pierwszoligowych za swoich zawodnikow np z Makucha 1 mnl zlotych lub wiecej za patera ok 1,5 mln zlotych ??? taka kasa w takim klubie na poczatek przyprawia troche o zawrot glowy a druga sprawa poslijcie jakis fajny tren

ata6 Partyzant

02.12.2005 08:40    #79384     Sufler - Porady do gry - Prowadzenie REPREZENTACJI POLSKI
Biore piłkarzy z dobrym morale i w miarę wysoką formą. I gram w kółko ten mecz żeby zobaczyć czy coś się da zrobić. Jak przegrałem z Argentyną to machnąłem ręką bo moi grali dość dobrze i wyglądało to realistycznie. A dla Anglików służą jako tyczki do slalomu.
Ale spróbuje krycia indywidualnego choć obawiam się, że skończy się to karnym.
Do Dawid1945 - może coś bliżej na temat taktyki i ustawień.

Proletariat

02.12.2005 03:39    #79385     Sufler - Porady do gry - Pojedynki glowkowe
Gram Newcastlem. Problem polega na tym ze obojetne gdzie (z lewej strony, czy z prawej) i z kim ( z Shirerem czy z Luque, czy Ameobi) wystawie w ataku Owena zawsze graja zawziecie i do skutku do niego na glowe. probowalem prawie wszystkiego: target man na Shirera, podawanie do nogi itd.. itp.. ale ciafle dostaje glowki, w szczegolnosci po wykopie bramkarza. Najgorsze jest to ze po przegranym pojedynku glowkowym Owena zazwyczaj zaczyna sie akcja druzyny przeciwnej.
Czy inni tez maja problem z graniem na glowe do niskich, szybkich napastnikow ?

sztazi Partyzant

1) Ja zawsze pozbywam się nawet za skromną opłatą rezerw. Posiadam ok. 20 zawodników, którzy grają regularnie + 5, którym odpowiada skromna rola + 3-4 "młodzi wilcy", którzy czekają na swoją życiową szansę(tj. na emeryturę kolegów z pierwszego składu :P) i ratują zespół przy nadmiarze kontuzji.
3) wg mnie jeśli grasz sporym klubem nie ma co się bawić w częste transfery i sprzedarze- są lepsze sposoby robienia pieniędzy :P. Komp to sknera i nieczęsto daje coś zarobić.

sztazi Partyzant

Zaczynam 4 sezon z Chelsea. Cały czas gram jedną taktyką. Przygotowanie przy dobrym sztabie szkoleniowym ogranicza się u mnie do dobrych terminów meczów towarzyskich tj. łącznie 6 meczy co 6-7 dni + ew. mecz z juniorami czy rezerwami by uzupełnić jakieś braki kondycyjne. Podejrzewam istnienie jakiegoś czynnika "X" :D. Moja drużyna po wielkich zakupach w pierwszym sezonie praktycznie nie uległa zmianom i zauważam że mimo starzenia się osiągają coraz lepsze wyniki. Wydaje mi sie że w FM ważne jest "zgranie zespołu". Nie widać tego zwykle, ale np. na klubowych mistrzostwach świata w Yokohamie wygrywając z jakimś tam malutkim klubem z Singapuru 11-0 zauważyłem że zawodnicy, którzy są u mnie długo potrafią sobie podać piłkę "na pamięć". Chyba tu kryje się tajemnica. Do tego uważam że wciąż w FM niedopracowani są asystenci, bo zwykle są przeciwni moim zakupom, a mam niezłego nosa do kupowania młodych i tanich :DP. Polecam nigdy nie wydawać kasy na zawodników u szczytu kariery.

Reaper były Minister Spraw Zagranicznych

Grupa: Ekspert
01.12.2005 23:39    #79388     Sufler - Porady do gry - Taktyka
Pfff pochrzaniły mi się drużyny :P Oczywiście chodziło mi o ich przegraną z Betisem Sevillą (1-0) ale pomieszało mi się z remisem ManUtd z Villareal :P No ale wychodzi na to samo :)
myspace.com/marneszanse

Proletariat

01.12.2005 22:58    #79389     Sufler - Porady do gry - Taktyka
Jak masz instrukcje to se ja poczytaj, a znajdziesz tam pewne niuansy t.j. morale, kontuzje, etc.
jak jej nie masz to mowie: druzyna ze slabymi moralami gra slabiej, a jak podstawowi zawodnicy maja kontuzje to tez gra slabiej. Ale czasami ani kontuzje ani morale, tylko glupie szczescie pozwala tak slabym druzyna jak Legia wygrac kilka meczyków...

VooDoo Partyzant

Grupa: Ekspert
01.12.2005 22:41    #79390     Sufler - Porady do gry - Taktyka
No fajnie tylko jakoś nie przypominam sobie żeby Chelsea grała z Villareal:)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.