Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Proletariat

28.12.2005 18:05    #79101     Sufler - Porady do gry - PRZYCINAJACY SIE FM 2006
Mam problem i mam nadzieje ze mi pomożecie.Otoż kiedy wlaczam fm'a i laduja sie licencje to obraz miedzy kolejnymi przycina sie.TAk samo engine meczowy piłkarze przycinają się .jestem po reinstalce systemu zainstalowalem sterowniki do karty graficznej mam radeon 9600 pro.przed reinstalka nie bylo problemow.Prosze was bardzo o pomoc

wiertara Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
28.12.2005 13:48    #79102     Sufler - Porady do gry - Czerwone Kartki
ja tez pamietam jak gralem w lidze polskiej to mi sie to przytrafilo pare razy i nie pamietam by kiedykolwiek dany zawodnik za nia pauzowal a z patchami jestem na biezaco. w innych ligach nie mialem problemu...

Proletariat

28.12.2005 13:32    #79103     Sufler - Porady do gry - Pomocy !
Ja mam taki sam problem.
Gram Newcastle a w ataku Owena Drogbe i Luque .
Był mecz z Middlesbrough gdzie oddałem na bramkę 35 strzałów w tym 18 celnych i nie strzeliłem żadnej bramki.Natomiast moi przeciwnicy oddali 3 strzały 2 w kierunku bramki i władowali mi 2 gole.

Jest to tylko przykład bo prawie w każdym meczu tak mam.Mój atak jest bardzo dobry.Co mam zrobić ???????

Proletariat

28.12.2005 12:38    #79104     Sufler - Porady do gry - fm modifier
Chcialem sprawdzic kilka tajnikow gry programem fm modifier ale kiedy chce zrobic jakies zmiany w klubie to wyskakuje blad: National address error, don't continue edit!!(ErrorID:0001) albo Birthday out of range, Abort!(ErrorID:0502) co to moze byc, bo chcialemm sie dowiedziec jak to jest w koncu z ta reputacja klubowa.Z gory dzieki.

themorpheus Partyzant

28.12.2005 00:21    #79105     Sufler - Porady do gry - Nowe Update - Kiedy?
Chciałbym sie dowiedziec czy nadal bedą powstawały uaktualnienia składów do poczciwego CM 01-02. Mam nadzieje ze tak. Bo jak dla mnie to jeden z najbardziej udanych cześci CM jakie były. Poprostu przyjemnie się mi w nią gra. No ale nie powim FM 2005 tez jest niezły.
W '06 jeszcze nie miałem przyjemności pograć. Z góry dziekuje za odp.

Proletariat

28.12.2005 00:02    #79106     Sufler - Porady do gry - Czerwone Kartki
Witam...Nie wiem czemu,ale u mnie w grze,grając Lechem Poznań dostaje w meczu czerwoną kartkę(Świerczewski) i piłkarz w następnym meczu ani żadnym innym nie ma uwzględnionej kary i może grac...W innym meczu dostałem 2 czer. kartki("Świr" i Reiss) i również nie mają kar...Może mi ktoś powiedziec,czy to błąd w grze,czy ja się nie znam na piłce i za czer. kartki nie ma zawieszeń na jedno lub więcej spotkań??

Proletariat

27.12.2005 23:48    #79107     Sufler - Porady do gry - Transfer
niestety ni udalo sie rozwiazac problemu,oferuje jeszcze raz graczowi kontrakt ale nie ma zadnego odezwu nawet ze odrzuca.a jak klikam na jego profil to jest niby moi9m graczem.

Proletariat

27.12.2005 22:23    #79108     Sufler - Porady do gry - Skin Load
Słuchaj nie napisałem tego tematu żeby rozmyslac nad sensem gry i nad tym ze nie umiem przegrywac!!! Pytam sie TYLKO I WYŁĄCZNIE czy istnieje taki skin! ( nie mówie, że to ja bede na nim grał, bo mam 7letniego brata co mu sie FM podoba i czesto przegrywa)

Goofy23 Partyzant

27.12.2005 22:20    #79109     Sufler - Porady do gry - Problem z wirtualną pamięcią
Próbowałem już ten programik,ale usuwa niecałe 10 mb :/ ech...

mikos Partyzant

27.12.2005 22:18    #79110     Sufler - Porady do gry - Skin Load
no ale możesz mi wytłamczyć jaki sens ma gra, jak po nie udanym meczu ją wczytujesz i grasz dopóki nie wygrasz, ile ty masz lat ??

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution