Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

saimon Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
08.03.2006 11:56    #78751     Sufler - Porady do gry - Od zera do Milionera!
Ja gram zenitem sankt petersburg drugi sezon. Mam mistrzostwo puchar UEFA i puchar rosji,a teraz zmierzam po drugie mistrzostwo. 10 punktów przewagi nad CSKA tylko jedna przegrana i reszta wygrane. Sprawdzcie sobie Kerzhakowa, w pierwszym sezonie ponad 30 bram na 35 meczy.

Adaminho Partyzant

07.03.2006 23:40    #78752     Sufler - Porady do gry - Gra w obronie
hmmm ;] ... ja gram ustawieniem 4-4-2 - ale dwoch bocznych pomocnikow wysuwam do przodu na ofensywnych i daje im strzalke do przodu i to ustawienie spraujwe sie SWIETNIE - gram 5 sezon - bramki strzlone na mecz 3.5 a stracone 0.5 :)

bastek26 Partyzant

07.03.2006 23:20    #78753     Sufler - Porady do gry - Od zera do Milionera!
Ja gram Udinese sobie już 4 sezon. Jak narazie jedyne moje transfery to Fabio Grosso, Rodrigo Palacio i Joseph Yobo. ta drużyna ma naprawdę ogromny potencjał!! 1 raz mistrz (zmierzam po drugi tytuł), 1 P. włoch i jeden raz LM. Polecam ten team!!! (Iaquinta wymiata :] )

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
07.03.2006 20:10    #78754     Sufler - Porady do gry - Gra w obronie
Proponuje defensywe ustawiona normalnie, ale nastawienie zespołu defensywne. I gra kontratkami.

Proletariat

07.03.2006 19:46    #78755     Sufler - Porady do gry - Duch Toniego...
wesol -> THX! pozdro! scubi56 -> THX! pozdro! Adaminho -> THX! pozdro!
Toni juz jest pełnoprawnym graczem HSV... :) szkoda tylko ze w jego miejsce sprowadzilem Dimitara Berbatova i Toni bedzie tylko zmiennikiem! :D ale w każdym razie problem rozwiazany! THX WSZYSTKIM!!!

karo.las Żołnierz frontu ideologicznego

07.03.2006 19:37    #78756     Sufler - Porady do gry - Nowy kontrakt...
Witam! Mam taki mały problemik, otóż gram St.Pauli(LRN) i mam zawodnika(napastnika) - Jens Scharping(31l.) i niestety kontrakt kończy mu sie za niecały rok. Do klubu przyszedł w tym roku(roczny kontrakt) i jest najskuteczniejszym zawodnikiem w klubie(6 m. 6 br.). Problem tkwi w tym, że gdy chce podpisać z nim nowy kontrakt, godze się na jego rządania 7,5 tys. per week czyli maks(choć teraz zarabia 10tys - jaki cudem nie wiem?) Proponuje mu ten kontrakt lecz za każdym razem spotykam sie z odmową(podobno za niska płaca). Czemu tak jest skoro godze się na to czego chce? Proponowalem wiecej kasy za podspis + plus premie i nic! Jak można go zmusic do podpisania tego kontraktu ale tak żeby się nie obraził? Nie chce go stracić bo jest najdroższym(1mln!) i zarazem najlepszym zawodnikiem w składzie bez ktrórego raczej sobie nie poradze:| Jakieś sugestie lub link do rozwiązania??
P.S Nie znalazłem takiego problemu w poprzednich tematach:>

MARIUSZSZSZ_X Młody aktywista

07.03.2006 17:38    #78757     Sufler - Porady do gry - Gra w obronie
A ja polecam maksymalnie wysuniętą defensywę i grę na spalone. Po kilku sparingach, jak zgraja się obrońcy, to ta opcja jest bardzo dobra. Dodatkowo daję agresywna obronę.

Proletariat

07.03.2006 14:23    #78758     Sufler - Porady do gry - Od zera do Milionera!
Teraz gram Realem. Wiem że wile osób mówi że nie ma nic prostrzega niż zabrać sie za zeespół pokroju Realu, Chelsea czy Barcelony i wystarczy tylko ustawić piłkarzy na swoich pozycjach a Oni już bedą grać i wygrywać. Rzeczywiście jest to po części racja ale... Grając takimi klubami nie mozemy pozwolić sobie na porażki bo wtedy wylatujemy z hukiem, po drugie ustawić takie gwiazdy też nie jest łatwo, trzeba dać grać każdemu i dbac o ich forme czy morale bo inaczej nic nie zdziałamy... Zaczynam właśnie 4 sezon w barwach Królewskich i do tej pory udało mi sie zdobyć LM, Puchar Hiszpani i Mistrzostwo ale przyznam nie było to takie proste. Musiałem sprowadzić kilku piłkarzy bo te "stre" gwiazdy już troche gasną. Zobaczymy jak bedzie dlaej:)

chromus Partyzant

07.03.2006 13:13    #78759     Sufler - Porady do gry - Problem z polską wersją FM2006
Kupuję CM-a od kilku dobrych lat. Odpuściłem sobie FM2005, ale wreszcie kupiłem FM2006. Czy ktoś mi może powiedzieć co jest grane z polską wersją językową tej gry. Część rzeczy spolszona, część nie. Da się to jakoś naprawić ?? Zainstalowałem patcha 6.0.3 ale to nic nie dało. Są tylko dwa języki: polski i czeski. Proszę o pomoc. Nie podoba mi się to.

Cafe Partyzant

07.03.2006 12:44    #78760     Sufler - Porady do gry - Od zera do Milionera!
Mam za sobą 1 sezon. Gram Pogonią Szczecin. I........ byłem drugi. 3 punkty straty do Legii. W tym zesonie będzie mistrzostwo!!! Tylko muszę ściągnąć więcej Brazylijczyków!!! He He

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.