Witam.
Chciałem założyć ten temat żeby była możliwośc pochwalenia sie swoja karierą, zdobytymi tytułami itd. Wpisujcie (jeśli macie taka ochote) Wasze najciekawsze i najbardziej emocjonujące przygody w świecie FM i CM.
Pozdrawiam
Chciałem założyć ten temat żeby była możliwośc pochwalenia sie swoja karierą, zdobytymi tytułami itd. Wpisujcie (jeśli macie taka ochote) Wasze najciekawsze i najbardziej emocjonujące przygody w świecie FM i CM.
Pozdrawiam

w FM 05 grałem Chelsea bylo truuudniej teraz po kilku wzocnieniach jest to zespoł nie do pokonania
- powiem Wam, że również grałem swego czasu Wisłą i nigdy nie używam FM SCOUT'a anie nie gram techniką SAVE&LOAD. Wszystko polega na własnym dokładnym wyszukiwaniu w grze piłkarzy o dokładnie takich umiejętnościach jakie są potrzebne na daną pozycję. I drugą podstawową rzeczą jestpromowanie i sprzedawanie piłkarzy. Po 2 sezonach Wisłą obracałem już w transferach kwotą ok. 100 mln złotych - większość pochodziła z byłych piłkarzy Wisły (Kryszał, Kuźba, Głowacki) a reszta z kupionych za grosze i wypromowanych, obiecujących piłkarzy z Ameryki Płd.
)
teraz gram wisłą i spadłem z ligi :*
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty