Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Proletariat

21.05.2006 05:22    #78141     Sufler - Porady do gry - edytoe edt i ddt
A jakie to są komendy lub gdzie je mogę znaleźc, bo też bym się pobawił tym programem, ale nie wiem:
1. Jakie to są komendy.
2. Gdzie są te pliki ddt i edt i czy wogóle one potrzebne...
3. Ktoś mógłby mi pomóc w tym lub wytłumaczyć na GG? Byłbym bardzo wdzięczny! :)

LUBER Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
21.05.2006 05:02    #78142     Sufler - Porady do gry - Nagrywanie bramek
Słyszałem ze instnieje program do nagrywania bramek w fm bez potrzeby zapisywania całego meczu...mozecie mi pomóc...

Proletariat

21.05.2006 01:22    #78143     Sufler - Porady do gry - O CO CHODZI????!!!!
Był tu kiedyś taki problem ktoś grał HSV i kupił sobie Luca Toniego z Florentiny a w składzie go niemiał.

Scout Młody aktywista

20.05.2006 12:10    #78144     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Ryrzu mimo wszystko wolalbym screena Twojej, jak i przegranej druzyny :)

ryrzu Partyzant

20.05.2006 10:04    #78145     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
wiem o co mu chodziło ... :) ale nie zrobiłem screana ustawienia tego drugiego zespołu. pfffff nie komentuje twojej wypowiedzi ... To był final klubowych mistrzostw świata więc co grałem obiema drużynami naraz ??

gosc1 Partyzant

20.05.2006 07:38    #78146     Sufler - Porady do gry - Obywatelstwo
Zauwazylem pewna dziwna sytuacje. W idze polskiej nasciagalem spro brazylijczykow i tym poodbnych obcokrajowcow do Widzewa. I o ile sie nie myle (a nie myle sie, bo sprawdzalem ile lat gra u mnie dany zawodnik) po 3 latach gry wszyscy dostawali polskie obywatelstwo. W tym okresie objalem polska reprezentacje, wiec szukajac nowych twarzy natrafilem na swoich naturalizowanych obcokrajowcow :-). Z bolem ich wcisnalem w koszulki z orzelkiem, ale prezentowali sie lepiej od naszych polskich gwiazd, wiec jako selekcjoner nie mialem wyjscia :-). Ale mialem w zespole pewnego Brazylijczyka, ktory jakos nie dostawal tego polskiego obywatelstwa dluzszy czas mimo, ze przybyl do mnie w paczce z innymi :-). Mialem chce wcielic go do reprezentacji, bo byl to moj najlepszy gracz, bijacy wszystkich polakow na glowe. Szukajac przyczyny braku obywatelstwa u tego goscia trafilem na ekran historii gry pilkarza. Otoz okazalo sie, ze po dwoch latach gry u mnie wypozyczylem go na rok gdzies na jakies bulgarskie zadupie!!! Wynikiem tego cala dotychczasowa polska historia gry zostala chyba zapomniana przez Prezydenta RP, bo majac 4 lata gry w Polsce z roczna przerwa na wypozyczenie do Bulgarii, gosc nie mial jeszcze obywatelstwa.

Jako ze w kwetiach obywatelstwa jestem srednio obeznany, to ciekaw jestem, czy ktos wie, czy w rzeczywistosci tez tak jest, ze jak ktos wyjedzie na pare miesiecy z kraju, w ktorym mieszkal pare lat, to po powrocie czas do uzyskania obywatelstwa liczy mu sie od nowa???

W opisanym przypadku zawodnik byl wypozyczony, wiec byl nadal teoretycznie zatrudniony w Polsce.

machlak Partyzant

20.05.2006 06:52    #78147     Sufler - Porady do gry - savecleaner FM 2006
Witam czy wie ktos skad mozna sciagnac program do czysczenia sejwów Savecleaner do FM 2006 bo ten link na forum Cm nie dziala a na sortitoutsi nie moge znalezc w centrum championship managera tez niema! I czy mozna jakos naprawic sejwa bo mi padl po 10 sezonach gry i nie chce wsie wczytac??? Z gory dzieki za pomoc

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
20.05.2006 06:05    #78148     Sufler - Porady do gry - Pytanie
Hmm... ja na twoim miejscu wczytałbym jakakolwiek gre i dodał piłkarzy z kraju, z jakiego pochodzi owy zawodnik. Albo mozesz wczytac lige, w której gra.

Proletariat

20.05.2006 04:34    #78149     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Prowadze Cambridge City(5 liga Angielska) już 30 SEZONÓW 25 razy wygrałem lige mistrzów .Zawsze wygrywałem Mistrzostwa Angli i wszystko co się da(w angli) Mam budżet 2.430.560.000.Funtów Brytyjskich. Stadion na ponad 150.000 miejsc. No i oczywiście jestem w premier League!!!!!

Scout Młody aktywista

20.05.2006 04:25    #78150     Sufler - Porady do gry - reprezentacje
ja "gralem" przez trzy dni Meksykiem :) teraz prowadze Portugalie

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.