Wyniki wyszukiwania dla: gra

Strona

Proletariat

01.06.2006 14:27    #78021     Sufler - Porady do gry - Jakimi....
w angli gralem West brom w bundeslidze ciekawie sie gralo Dortmundem a teraz gram we francji Rennes i jest git ;) faworytem nie jestem, sklad jest mocny a mistrzostwo coraz blizej :>
...gralem takze sportingiem, udinese, amiką, zaglębiem L, schalke...
pozdro :)

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
01.06.2006 13:43    #78022     Sufler - Porady do gry - Jakimi....
Napisałem w miare dużo, ale się nie podpisałem, a jak wróciłem to juz literek przeze mnie napisanych nie było, więc ograniczę sie do ostatniego zdania :]

Obecnie Man City, ale nachodzi mnie straszna ochota, zeby zagrac W.B.A :)

Proletariat

01.06.2006 13:36    #78023     Sufler - Porady do gry - Propozycje
Jakim klubem zaproponujecie mi zagtrac? prosze rowniez o taktyke dla danego klubu. zeby nie bylo gralem wisla i zdobylem uefa w sezonie 2009/2010 wiec mam juz doswiadczenie ;) i prosze o taktyke dla klubow ;D

Rydzu Partyzant

Grupa: Użytkownik
01.06.2006 13:00    #78024     Sufler - Porady do gry - Program do save'ow
Witam.
Słyszałem, ze jest jakis program, za pomocą ktorego mozna zmniejszyc wage sejwow, czego nastepstwem jest to ze lepiej gierka chodzi. Mogłby ktos napisac jak sie nazywa ten program, i jak sie go obsługuje ?
Pewnie taki wątek juz był, wiec po jakiejs pomocy, usuncie to.
Pozdrawiam

Scout Młody aktywista

01.06.2006 12:53    #78025     Sufler - Porady do gry - Jakimi....
ja najbardziej lubie grac w angli (wg mnie najwyzszy poziom). ostatnio pykam Tottenhamem

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
01.06.2006 12:51    #78026     Sufler - Porady do gry - Jakimi....
Bayern na zawsze ;) Moje zainteresowania idą w strone niemieckiej piłki, toteż najczesciej gram własnie Bundeslige. Dość czesto gram tez naszą rodzimą Orange Ekstraklase, czasami zdarzy sie jeszcze jakaś inna liga (np. Ligue 1). Unikam za to rozgrywek w Hiszpanii, Włoszech, Portugalii i na Wyspach Brytyjskich, bo mnie poprostu nudzą.

Proletariat

01.06.2006 10:46    #78027     Sufler - Porady do gry - Jakimi....
Jakimi klubami lubicie grac??? Ja zazwyczaj z polskiej ligi ;] Wisla krakow, korona kielce

Proletariat

01.06.2006 10:32    #78028     Sufler - Porady do gry - Kogo dokupić?
na bramkę: Janukiewicz obrona: Łakomy (lewy, środek), Łągiewka, Golański, Radler (prawy, środek) pomoc: Gołoś (środek - lewa strona), Freddy Guarin (def. pomocnik - Kolumbia), Zganiacz (środek), Smoliński, Siedlarz, Plizga, Mysona, Peszko (lewe skrzydło), Szałachowski, Gudewicz, atak: Grosicki, Korzym, Ulatowski Krzysztof, Felipe Flores i Andrij Pereplyotkin (niektórzy muszą trochę potrenować, co by potem podbijać świat) Ja takim składem wygrałem UEFA Cup i Superpuchar bez metody save-and-load, tylko całkiem uczciwie i pojechałem takie kapele jak Espanyol, PSG, Szachtar, Ath. Bilbao, Everton i Liverpool, a w Superpucharze Chelsea! Warto opierać grę na polskich zawodnikach :) U mnie polska młodzieżówka jechała ze wszystkimi (mistrzostwo Europy U21), a ja miałem tam 8 reprezentantów. Nie zawsze dużo wydanej kasy oznacza dobrą grę zespołu :) Pozdrowienia ŁKS ŁÓDŹ

Proletariat

01.06.2006 10:32    #78029     Sufler - Porady do gry - Kogo dokupić?
na bramkę: Janukiewicz obrona: Łakomy (lewy, środek), Łągiewka, Golański, Radler (prawy, środek) pomoc: Gołoś (środek - lewa strona), Freddy Guarin (def. pomocnik - Kolumbia), Zganiacz (środek), Smoliński, Siedlarz, Plizga, Mysona, Peszko (lewe skrzydło), Szałachowski, Gudewicz, atak: Grosicki, Korzym, Ulatowski Krzysztof, Felipe Flores i Andrij Pereplyotkin (niektórzy muszą trochę potrenować, co by potem podbijać świat) Ja takim składem wygrałem UEFA Cup i Superpuchar bez metody save-and-load, tylko całkiem uczciwie i pojechałem takie kapele jak Espanyol, PSG, Szachtar, Ath. Bilbao, Everton i Liverpool, a w Superpucharze Chelsea! Warto opierać grę na polskich zawodnikach :) U mnie polska młodzieżówka jechała ze wszystkimi (mistrzostwo Europy U21), a ja miałem tam 8 reprezentantów. Nie zawsze dużo wydanej kasy oznacza dobrą grę zespołu :) Pozdrowienia ŁKS ŁÓDŹ

hajnol Partyzant

01.06.2006 09:48    #78030     Sufler - Porady do gry - co ze stadionem
Gram klubem Barrow, który nie ma swojego stadionu. Wynajmuję stadion od miasta i mam w związku z tym pytanie: Czy jest jakaś mozliwość aby miejski stadion stał się własnościa klubu? Jesli tak to jakie muszą zostac spełnione warunki?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution